ilginç müezzin

sabah jimnastigi ve aksam jimnastigi yapiyor kardes

desem ki : bilmem kim seninkini görmüşler dua mı ediyor anlamamışlar geldiler bana sordular. bende uzun zamandır komşuyum ama pek öyle bir gariplik görmedim ama kıza sorarım dedim.. mi diyiiimm

sabah jimnastigi ve aksam jimnastigi yapiyor kardes
bu da mumkun tabi. insanların ne şekillerde dua ettiğini veya spor yaptığını bilemeyiz değil mi:)
öğlende yaparda coluk combalak bahçede. cok insan oluor gelen giden çıkan öğlen yapamıyor...

kötü ruhları kovuyordur:)

bende öyle lafı döndüren biri değilimdir ama soracaz artık...
şimdi aklıma geleni yazıyorum. diyelim ki sordum oda yok öyle dedi veya şunu yapıyor dedi.
eşine demez mi bilmem kim abla sordu seni görmüşler adam bilyor benim onu gördgümü

Ayin yapıyor herhalde iki ayak üstünde saga sola sallanıp elini yumruk yaparak dua mı edilir
bence edilmez... de şu dini toplantı yapan tarikatlar dans bile ediyorlar..belli mi olur..ben hiç kelime duymadım sadece hııııhııımmmhırr gibi sesler duydum..kelime duysam diyeceğim ki dua ediyor. buraya yazmam zaten.

biraz önce gittim bütün odalara baktım, camları kontrol ettim, bir tane camı açtım her gece çatıma çıkan kedi var onu gördüm asmadan çıkmaya çalışıyor hışur huşurt ses çıkıyor. in len aşağıya dedim. Allahtan söz dinliorlar

Muezzinin Rituel sahnesini gözümde bir canlandırdım gulesim geldi sonra da bir korktum
ben ilk gördüğümde anlamadım...sabahı köründe bu adam ne yapıyor oldum. 2.cide o beni görmedi. ben gördüm başladı yapmaya hemen içeri kaçtım.. anam nooluyo oldum. sonra bu hep devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…