- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
hırlaması ve dişlerini sıka sıka bunu yapması ilginç. ve komik saçma gelebilir bir cok kişiye hatta gülüyorum filan ama beni ciddi anlamda ürkütüyor.Tiki vardır dediğiniz şekilde dua etme şekli olamaz hırlamak çok saçma.
alaycı yaklaşmadık aslında bir tuaflık var manasındaydı ama neyse...sapık mıdır onu da bilemeyiz. ben işgillenirim.
benim muhteşem kv de kafa gider gelir korkarım ben öle insanlardan..
Gece yarısı cam açıp bakmayın sabahın kör saatinde kapıda uğraşmayın mazallah hoca sizi okuyup üflemesin hırlayarak uff çok korkunç dimi?hırlaması ve dişlerini sıka sıka bunu yapması ilginç. ve komik saçma gelebilir bir cok kişiye hatta gülüyorum filan ama beni ciddi anlamda ürkütüyor.
hımm ben o hırlamayı duyunca pek dua gibi düşünmedim ama olabilir de tabii..Ayy yorumları okuyunca halimize üzüldüm açıkçası toplum olarak o kadar kötü şeyler görüyoruz ki her şeyden korkar olduk.
Ama kötü düşünmeyin bence komşunuz bunu gayet iyi niyetli yapıyordur. Bizim evimizin önünde de bir kuran kursu var bizde bu durumu farkettim her gece bi adam kuran kursunun etrafında dolanıyordu. Başta bizde bi işgillendik ama işin aslını bir arkadaşım sayesinde öğrendim her gece bir hoca çıkıp kuran kursunun etrafında yasin okuyarak dolanıyormuş ya komple yasin okunuyor yada içinden belirli kısımları okuyorlar ve o okunan evı hırsızdan beladan bin türlü musibetten koruyormus komsunuzda kesin bu sekilde bir dua ediyordur
insallah bi gun bana denk gelmez, korkarim yahu
Duani et gec iste ne hırlıyon dayı
istanbulda yada buyük bir şehirde oturmuyorum ben.. nüfus az :) gece kedi köpek kirpi var.Gece yarısı cam açıp bakmayın sabahın kör saatinde kapıda uğraşmayın mazallah hoca sizi okuyup üflemesin hırlayarak uff çok korkunç dimi?
Amiiinn hepimizi :))Allah da seni guldursun e mi :))))
Tuhaf. Eşine sorabilirsiniz bence.adamı görseniz tanısanız sizde bana hak verirsiniz çünkü ben öyle kolay kolay konu da açmam burada yorumlama ile kalıyorum. bu cidden artık sinirlerimi bozmaya başladı. evden taşınsak mı acaba diye bile düşünüyorum.
biz mrb demessek mrb demes. hadi uslu akıllı adam dedik
bir laf dersin anlamaz bakar yüzümüze
ritüeli ayrı
evlendi karısı her gun beni caya cagırırdı Allahtan kesti cagırmayı. ben öyle saga sola caya gitmeyi sevmem senin evde kocan var olmaz dedim. konuyu kapattı.
kıza da ayrı üzülüyorum. eger adamın bir hastalığı varsa adamın ailesi bile bile nasıl evlendirdiler oğullarını..kızın günahına girdiler gibime geliyor..
bende de aynı... tilki uykusu benimki tık olsa uyanırım. yorgun olursam ayrı. eşim evde yoksa birşeylerin üstesinden gelmek daha zorlaşıyor. o evdeyken kolay.. nefesi yetiyor.Tuhaf. Eşine sorabilirsiniz bence.
Cidden tuhaf.. Yerinize koydum kendimi yok ya ben bi daha camdan felan bakamam. İlginçtir zaten ben de bütün ayrintilara denkgelirim. Niye görüyorsun herşeyi gormek zorunda mısın diye kendime kizarim sonra. Ama gözümün içine girer o olay ya da her ne ise o anda işte... Pofffff
eşine nasıl sorayım sizce ?Tuhaf. Eşine sorabilirsiniz bence.
Cidden tuhaf.. Yerinize koydum kendimi yok ya ben bi daha camdan felan bakamam. İlginçtir zaten ben de bütün ayrintilara denkgelirim. Niye görüyorsun herşeyi gormek zorunda mısın diye kendime kizarim sonra. Ama gözümün içine girer o olay ya da her ne ise o anda işte... Pofffff
Aynen hemen duyarim uykum kevgir gibi birsey anlamam. Eşim yoksa daha vahim. Korkmam ama uyuyamam da ev başı boş kalacak gibi gelir.bende de aynı... tilki uykusu benimki tık olsa uyanırım. yorgun olursam ayrı. eşim evde yoksa birşeylerin üstesinden gelmek daha zorlaşıyor. o evdeyken kolay.. nefesi yetiyor.
Kendiniz gormus gibi değil de komşulardan biri gormus gibi.eşine nasıl sorayım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?