- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
gayet normaldir nisanda set takilmasi...Nisanda taki nedir ya :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet normaldir nisanda set takilmasi...Nisanda taki nedir ya :)))))
yaklaşık 1 sene önce nişanlandım. evde kendi aramızda isteme söz nişan beraber yaptık. ufak bir törendi. ama damat tarafı bana hiçbişey takmadı. sadece alyans... o da mecburi... nişandan sonra kendi evlerine de davet etmediler. çok nadir arayıp hal hatır soruyorum. aramadı denmesin diye. bu yaz düğün var. düğünde takılacak takıları ben mi seçeyim. bişeyler isteyeyim mi napayım sizce. tavırları da biraz tuhaf değil mi
Kendine layık gördüğü bir bilezikti. Zar zor eşim kredi çektirdi bilezik aldırdı. Hoş onun da üç dört taksitini duygu sömürüsüyle bizden istedi de neyse yani yine kardayımbir tane bilezik mi dusunmus utanmada yok insan icine cikiyorsun sonucta bir bilezikmi takilir. ii yapmisin söylemekle
yaklaşık 1 sene önce nişanlandım. evde kendi aramızda isteme söz nişan beraber yaptık. ufak bir törendi. ama damat tarafı bana hiçbişey takmadı. sadece alyans... o da mecburi... nişandan sonra kendi evlerine de davet etmediler. çok nadir arayıp hal hatır soruyorum. aramadı denmesin diye. bu yaz düğün var. düğünde takılacak takıları ben mi seçeyim. bişeyler isteyeyim mi napayım sizce. tavırları da biraz tuhaf değil mi
Ya belki adetleri degildir. Benimde nisanimda hic bisey takmadilar alyans disinda onlarin memleketinin oyle bi adeti yokmus nisandan sonra yapiyolarmis nisandan sonra hep hediyeler ve takilar taktilar belki seninkilerde oyledir sen hic bisey yapma bekle ayni bende boyle senin gibi sasirmistim cunku bizde takilir nisanda. Ama problem etmedim uzulmedimde olsada olur olmasada dedim gectim.yaklaşık 1 sene önce nişanlandım. evde kendi aramızda isteme söz nişan beraber yaptık. ufak bir törendi. ama damat tarafı bana hiçbişey takmadı. sadece alyans... o da mecburi... nişandan sonra kendi evlerine de davet etmediler. çok nadir arayıp hal hatır soruyorum. aramadı denmesin diye. bu yaz düğün var. düğünde takılacak takıları ben mi seçeyim. bişeyler isteyeyim mi napayım sizce. tavırları da biraz tuhaf değil mi
sormamışalar ama gercekten tuhaf nışanda set takılır bu ne ya kız ıstıyen bıraz elını cebıne soksun herseyın bır usulu vardır.