ilginç oda arkadaşı

demekki kocan seni eğlendiremiyo canım bizimle eğleniyosun çok yazık bende çok güldüm cidden şuan
Mahalle karıları gibisiniz bir de okuyup adam olacaksınız : D ders çalışıyorum güzelim. Molalarda burada kafa dağıtıyorum. Sizse kıskandığınız arkadaşınızın dedikodusunu yapıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Acınası haldesiniz. O kıza ve ailesine acıyacağınıza kendinize acıyın. : D

mahalle kavgası denilen şey ne bilmiyorum ben hazır cevap olduğumu düşünüyorum yorumları okurken size çok acıdım bende yazık bana göre de siz bizi kıskanıyosunuz diye düşünmeye başladım .karakter tip ve okul olark kat kat üstünüz kendimizi asla kıyaslamayız bile o yüzden sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyoruz.kendi yaşayamadığınız acınız var sanırım bence bizimle vakit öldürmeyin dersinizi çalışın belki istediğiniz hayatı yşarsınız bu berbat kalbinizle ...

mahalle karıları gibi derken sanırım etrafınızda çokki bizim öyle olduğumuzu iddia etmmişsiniz bayada örnek almış gibisiniz.güzelim kelimeside burdan geldi sanırım .... devam etmeme gerek yoktur umarım

sen önce bağlaçları ayırmayı, yazım kurallarını öğren, sonra benle çiş yarıştır. : D
Hey Allah'ım kaldırım mühendisi olmuş benle aşık atıyor.

sen önce bağlaçları ayırmayı, yazım kurallarını öğren, sonra benle çiş yarıştır. : D
Hey Allah'ım kaldırım mühendisi olmuş benle aşık atıyor.
sen önce benim olduğum seviyeye gel de sonra devam ederiz lütfen uyumam gereken bir uykum var zira boş değilim

sen önce benim olduğum seviyeye gel de sonra devam ederiz lütfen uyumam gereken bir uykum var zira boş değilim
Hahaha : D canım ya hadi iyi aferin. Ben demiştim sizi uyku parklar diye. : D yerim sizin seviyenizi. : D
Rüyanızda beni görün, o kızla uğraşmayı bırakın bi hafta benim dedikodumu yapın hadi bakayım. işsiz güçsüz dedikoducular sizi. : D

canım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahay

canım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahay

Klayveyi öbür arkadaşına ver canım sen bak o daha bir sofistikeydi sana göre, analitik düşünce , tanımlı güvensizlik filan eğlendirici eğlendirici tamlamaları vardı, sen yazmaya başladın seviye yerlerde.

Kesin bu iki kız çirkin oldukları için erkek arkadaş bile bulamadıklarından odanın 3. Elemanı olan ve bunlara göre çok daha güzel olan kızı kıskanıyolardır

Ayni odada kaldiginiz arkadasinizdan kokarca diye bahsediyorsunuz.Bir universite ogrencisine yakismayan laflar burada sizden buyuk insanlara aklinca laf sokmaya calismalar filan bunlar cok bayagica kizlar.Yani bilin istedim muhendislik okuyunca ustun olunmuyor ve de size karsinizdakilerle ayarsizca konusma hakki vermiyor.

Oda arkadaşınızın özel hayatı sizi ilgilendirmemektedir. Anlatmasından hoşlanmıyorsanız araya mesafe koyarsınız, olur biter. Beraber yaşama kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünüz konular hakkında da kendisiyle açıkça konuşun, zaten aranız çok da mükemmel değilmiş, laf aralarında ima etmeye kasmanız falan gereksiz.
Dersleri, erkeklerle olan muhabbetleri, annesinin işi gibi ayrıntılar sizi ilgilendirmez, yaz mevsimi geliyor, vicdanınızı kedilere saklayın.

Eveeeet hanımlar.. bakın bu sofistike hayatınızdaki muhteşem kelime dagarciginizdan bir cümle daha kaptım.. 'Uyumam gereken bir uykum var'.. vaav diyorum.. Ve artık şüphem kalmadı.. evet sizlerin o lüks seviyenizden; aldığınız harika eğitimden şüphe etmeyeceğim artık..

Ben ilk başta "Çok yüklenmeyin kızlara. Böyle oda arkadaşları olabiliyor. Yüzüne söylesen dahi umursamadan yaptığı hatada devam ediyor" falan diyecektim ama bütün yorumları okudum ve şu yorumdan sonra ne denir size bilemedim. Mühendis olunmakla edepli olmak arasında hiçbir alaka yok. Siz sadece daha 2. sınıf öğrencilersiniz. Ben kendim mühendis olarak utandım sizden. Konu nerelere gelmiş. Çok ayıp etmişsiniz. gadjo dilo yine de alttan almış sizi...
Oda arkadaşı mevzuunuza gelebilirsek eğer;
1. Etüt odasına gidin.
2. Yüzüne karşı son kez konuşmayı deneyin.
3. Takma isimden vazgeçin ve kendi aranızda dedikodusunu yapmayın. Ahlak boyutunu da geçtim de ona karşı daha çok dolduruşa getirirsiniz birbirinizi ister istemez.
4. İleride bir zaman sizinde aranız açılacak. Bu yorumumu unutmayınız.
5. 2 kişi olan sizsiniz madem odanızı değiştirmeyin. Şikayet edin onu başka odaya alsınlar.

Konu gerçek mi bilmiyorum ama hadi gerçekse şunu yazayım: Arkadaşım, oda arkadaşından sana ne? Sizin işiniz gücünüz mü yok? Ben de yurtta kalıyorum, yurt ortamında kimse kimsenin hayatını takmaz. Ortak yaşam alanına ilişkin konularla ilgilenirsiniz ancak, onun özel hayatıyla değil. Rahatsızsanız da siz ikiniz başka bir odaya çıkın, üçüncü kişi değişsin yani, bu kadar basit. Ben de yurtta kalıyorum üstelik özel de değil, devlet yurdu. Aklını kullanan insan ne istiyorsa yapar yani. Bizim de yurda içkili geldiğimiz zamanlar oldu ama odanın ortasına kusmadık hiçbir zaman. Kimseye karşı saçmalamadık. Hatta dışarıda içtiğimiz yetmezmiş gibi birkaç kere de diğer arkadaşlar odada yokken içki içmiştik. Sapıtmadık, kusmadık, saçmalamadık, kimse de içtiğimizi anlamadı. Ben de ne hayatlar duyuyorum milletten ama herkesin kendi özeli, bize ne. Bunları yazmanız bile çok gereksiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…