- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi nancy__ajram
-
Mahalle karıları gibisiniz bir de okuyup adam olacaksınız : D ders çalışıyorum güzelim. Molalarda burada kafa dağıtıyorum. Sizse kıskandığınız arkadaşınızın dedikodusunu yapıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Acınası haldesiniz. O kıza ve ailesine acıyacağınıza kendinize acıyın. : Ddemekki kocan seni eğlendiremiyo canım bizimle eğleniyosun çok yazık bende çok güldüm cidden şuan
malessef size göre öyle .sizin nasıl gösterdiğinizi bir ayna doğrultup gösterebilsem keşke...Canım üni 2 diyorsun ama siz lise2 bile göstermiyorsunuz. Maalesef.
mahalle kavgası denilen şey ne bilmiyorum ben hazır cevap olduğumu düşünüyorum yorumları okurken size çok acıdım bende yazıkMahalle karıları gibisiniz bir de okuyup adam olacaksınız : D ders çalışıyorum güzelim. Molalarda burada kafa dağıtıyorum. Sizse kıskandığınız arkadaşınızın dedikodusunu yapıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Acınası haldesiniz. O kıza ve ailesine acıyacağınıza kendinize acıyın. : D
mahalle karıları gibi derken sanırım etrafınızda çokki bizim öyle olduğumuzu iddia etmmişsiniz bayada örnek almış gibisiniz.güzelim kelimeside burdan geldi sanırım .... devam etmeme gerek yoktur umarımMahalle karıları gibisiniz bir de okuyup adam olacaksınız : D ders çalışıyorum güzelim. Molalarda burada kafa dağıtıyorum. Sizse kıskandığınız arkadaşınızın dedikodusunu yapıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Acınası haldesiniz. O kıza ve ailesine acıyacağınıza kendinize acıyın. : D
demekki kocan
sen önce bağlaçları ayırmayı, yazım kurallarını öğren, sonra benle çiş yarıştır. : Dmahalle kavgası denilen şey ne bilmiyorum ben hazır cevap olduğumu düşünüyorum yorumları okurken size çok acıdım bende yazıkbana göre de siz bizi kıskanıyosunuz diye düşünmeye başladım .karakter tip ve okul olark kat kat üstünüz kendimizi asla kıyaslamayız bile o yüzden sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyoruz.kendi yaşayamadığınız acınız var sanırım bence bizimle vakit öldürmeyin dersinizi çalışın belki istediğiniz hayatı yşarsınız bu berbat kalbinizle ...
sen önce benim olduğum seviyeye gel de sonra devam ederiz lütfen uyumam gereken bir uykum var zira boş değilimsen önce bağlaçları ayırmayı, yazım kurallarını öğren, sonra benle çiş yarıştır. : D
Hey Allah'ım kaldırım mühendisi olmuş benle aşık atıyor.
Hahaha : D canım ya hadi iyi aferin. Ben demiştim sizi uyku parklar diye. : D yerim sizin seviyenizi. : Dsen önce benim olduğum seviyeye gel de sonra devam ederiz lütfen uyumam gereken bir uykum var zira boş değilim
canım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahayHahaha : D canım ya hadi iyi aferin. Ben demiştim sizi uyku parklar diye. : D yerim sizin seviyenizi. : D
Rüyanızda beni görün, o kızla uğraşmayı bırakın bi hafta benim dedikodumu yapın hadi bakayım.işsiz güçsüz dedikoducular sizi. : D
Ay kıyamam yapın tabi dedikodu, çapınız o kadar. : Dcanım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahay
canım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahay
Dur Aralarını bozma şimdi.Klayveyi öbür arkadaşına ver canım sen bak o daha bir sofistikeydi sana göre, analitik düşünce , tanımlı güvensizlik filan eğlendirici eğlendirici tamlamaları vardı, sen yazmaya başladın seviye yerlerde.
demekki kocan seni eğlendiremiyo canım bizimle eğleniyosun çok yazık bende çok güldüm cidden şuan
sen önce benim olduğum seviyeye gel de sonra devam ederiz lütfen uyumam gereken bir uykum var zira boş değilim
Ben ilk başta "Çok yüklenmeyin kızlara. Böyle oda arkadaşları olabiliyor. Yüzüne söylesen dahi umursamadan yaptığı hatada devam ediyor" falan diyecektim ama bütün yorumları okudum ve şu yorumdan sonra ne denir size bilemedim. Mühendis olunmakla edepli olmak arasında hiçbir alaka yok. Siz sadece daha 2. sınıf öğrencilersiniz. Ben kendim mühendis olarak utandım sizden. Konu nerelere gelmiş. Çok ayıp etmişsiniz.canım var ya kocan hakkında bir dedikodu yaptık aklın hayalin durur hahahahahahay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?