ilginc test :)))

hahahahahahaha...Ben de şıklarda düşünüyorum iki sat:roflol:
Çok güzelmş..Knedimi biraz salak hissetmiş olsamda yiğidi öldür ama hakkını yeme di mi? Teşekkürler...yerimseniben

Ay valla öyle dalmımış ki sonra kendime geldim yaw....:roflol::roflol::roflol:

iğğğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenç

kısss yelizzzzzzzzzzzzzzz
allah canını almasın emiiiiiiiiiiiiiiiiii bende diom hadi portakl diem ne olcaksa diom kıs lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gelom yanına tutmayın beniiiiiiiii

helal olsun ama emeğine sağlık herkez gibi bende sonunu merakla beklerken sazan pozisyonuna düştüm .......helal kız

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybak bak yaptığını nasılda biliyor.sonunda kaçması gerektiğini.bende kuzu kuzu okuyor ve düşünüyorum.neyseki sadece ben değilmişim.

Hevesle Okudum Morrss Oldum Hey Allahim Hey.kaçma Geellllllllll Buraaayaaaaaaa

ayyy komıksınız ya bende aynı sekılde mors oldum bıde hangısını secsem dıye bakıyorum.

sırnaşık şey:roflol:yelız bunada senın ıcın.:tomato:

cok komik yaa hehe bende bekilyorum güzel bişeyler cıkar belki tek soruyla test olmıcagı belliydi zaten ama bu kadar berbad bi sonuc beklemezdim hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…