İlginç yenge, çözemedim.

sailormercury

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
257
140
103
Kızlar annenin kuzeni evlendi birkaç yıl önce, benden en az 3 yaş büyük. Neyse ben şehir dışında olduğum için yılda birkaç kez görüyordum, çok samimi değilim yani. Bu ara whatsapp dan bana sardı okulum olduğu için geç cevap veriyordum, son senem bir de sınava hazirlaniyordum. Bana sürekli ne güzel okuyorsun filan diyordu her gördüğünde. Sonra çocukları oldu, bana temelli sardı whatsapp dan. Artık gına geldi bana ama elimden geldiğince kibarca lafı kısa kestim. Kadın akşama kadar evde kafayı yiyor galiba.
Mezun olunca atandim şuan çalışıyorum. 21 yaşındayım okula erken başladım. Ailemdeki yaşıtım var ismine x diyelim, üniversite 2. Sınıfta. Şimdi bu yenge bozuntusu bunu bile bile herkese benim x den 4 yaş kendisinden de 1 yaş büyük olduğumu her yerde söylemeye başlamış. Yaş takintim yok ama çok sinirleniyorum. Her gittiği akrabada bunu söylüyormuş. Yüzüme de ayrı bir yağcı anlamıyorum bu kadını amacı ne. Nasıl bir tepki vermeliyim. Havadan 25 yaşa atlattı kadın beni.

niye böyle bişey desin. belki yanlış biliyordu laf arasında öyle konuştu. kendisine sorun direkt.

Başlarda ben de takmiyordum gerçekten ama o kadar çok insan soruyor ki artık canım sıkılmaya başladı amacını anlayamıyorum.

Akrabalarınız yaşınızı bilmiyor mu ki?

Kimin önce kimin sonra doğduğunu hatırlıyorlardır herhalde.

Yenge biraz kafayı çizmiş gibi görünüyor.
Kadın kendinden o kadar emin ki.
Anneannem çok sinirlenmiş onların apartmanına da yaymış hep. 70 yasında kadın ben takmasam da o takıyor. Her gördüğünde bunu tartisiyorlarmis. Yan apartmanında oturuyor.

Kadın kendinden o kadar emin ki.
Anneannem çok sinirlenmiş onların apartmanına da yaymış hep. 70 yasında kadın ben takmasam da o takıyor. Her gördüğünde bunu tartisiyorlarmis. Yan apartmanında oturuyor.
nesini tartışıyolar bunun ya yaş senin yaşın

Siz kendi yaşınızı bildikten sonra dışarıdakilerin yanlış bilmesi ne kadar önemli ki

aslında yazında bahsetmişsin çoluğa çocuğa karışmak ona iyi gelmemiş senin eline mesleğini alman ona batmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…