Başkası???bilmem öyle bişey olsa Hissederdim yada söylerdi herhaldePeki size karsi ilgisi neden bitmis? Baskasi olabilir mi hayatinda ..?
Bi bilsem cepte olma duygusumu acaba hevesleri mi geçiyo kiYahu ben bunu anlamıyorum, evlendıkten sonra değişen şey ne aynı eve aynı yataga girmek mi?
Evlendkten snra kadını bu denli baglayıp erkegı sogudan ne
Senin yapabileceğin tek şey okkalı bir tokat (mecaz)eşimle bazı sıkıntılarım var daha önceki konulardan takip eden arkadaşlarım bilirler bugün resmen bütün sorunların cevabını vermiş oldu ve bana sana karşı artık ilgim kalmadı diyebilirim dedi ve ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedm sadece sustum .. Nu durumu düzeltmek için bişeyler yapmalımıyım ne yapmam gerek kızlar bi yardımcı olun ilgim yok ne demek( çok üzgünüm
Haklısınız.. Şöyle anlatayım hemen ev alma mevzumuz vardı sürekli fikir değiştiriyor bi hafta ev bakıyoru hevealeniyorum sonra vazgeçiyo bi hafta sonra araba bakmaya karar veriyo bu günde arsa alcam ben diye geldi bende yeter ama bi karar ver çok tutarsızsın dedim bence sen ne yaptığını bilmiyosun kimden ne duyarsan ona koşuyosn dedim o da işte sen çok korkaksın garantici olma bu kadar verdiğim kararlarda bnm arkamda dur dedi bende sen karar veremiyosun ki versen dururum bi öyle bi böyle diyosun nasıl güveneyim bu konuda sana dedim sonra böyle yüzüme baktı baktı sana eskisi kadar ilgi duymuyorum beni herşeyden soğutuyosun dedi bende dondum kaldım öyleceiyi de siz meselenizi yazmamissiniz adam durduk yerde mi gelip bunu dedi ? Hic bilgi vermeden fikir istiyorsunuz nasil olacak bu ?
ke sin likleee dogruilgisini tekrar kazanabilirsiniz zamanla tekrar ilgi duymaya başlar, ama önce nedenini tespit edip öyle başlayın, hemen boşanmayın mutlaka başka ilgilendiği biri vardır, benim inandığım bir söz ilgisiz erkek yoktur ilgi duyduğu siz değilsinizdir
Lütfen bu bahaneyi bırakın. Çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik onurlu bir bayan olarak sizi istemeyen bir insanın hayatından çıkıp çocuğunuzla huzurlu bi hayat kurmanizdir.1,5 yaşında bi oğlum var bu dediğiniz çok zor bnm için kendimden önce onu düşünmeliyim
Nedeni ne olabilir ki düşün düşün bulamadmilgisini tekrar kazanabilirsiniz zamanla tekrar ilgi duymaya başlar, ama önce nedenini tespit edip öyle başlayın, hemen boşanmayın mutlaka başka ilgilendiği biri vardır, benim inandığım bir söz ilgisiz erkek yoktur ilgi duyduğu siz değilsinizdir
Keşke bakabilse oğluma ama itimad edip bırakamıyorum kiTek olsanız çabalamaya değmez derdim ama ortada bir çocuk var. Çabalayın bence.
Haftasonu çocuğu bırakın adama , arkadaşlarımla buluşcam diyin çıkın dışarı. Buluşmasanız bile avmye gidip vitrin bakın. Haftaiçi de 1 akşam dışarı çıkın mesela arkadaşlarımla yemeğe diyin. Kim ne derse takma kafanı ilgin bitmemiş miydi çav diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?