- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Asla böyle bir derdim yok. Ki x de çok düzgün biri insanlarla flört etmez. Ben sevgilimi seviyorum ayrılırsam sebebi x olmaz veya x ile görüşmem.Aman X yüzünden şu andaki sevgilini bırakırsan yalnız kalırsın bu X gibiler flörtleşmekten hoşlanır, iş ciddiye binnce kaçar
Öyle bir derdiniz var demedim, biz de bu yaşa kadar az buçuk olaylar insanlar gördük.Asla böyle bir derdim yok. Ki x de çok düzgün biri insanlarla flört etmez. Ben sevgilimi seviyorum ayrılırsam sebebi x olmaz veya x ile görüşmem.
Sadece samimiyet dozunu ayarlamak için soruyorum
Hoşlansa neeeee hoşlanmasa arkadaşım zaten ilişkin varmış şimdi böyle bi soruda hiç hoşuma gitmedi napıcaksın ikisini aynı andamı iade edeceksin yada sevgilini bu adam için bırakıcakmısın belli ki sende hoşnutsun durumdan yoksa bu kadar irdelemez koyardın tavrınıMerhaba herkese.
Konuyu çok uzatmadan başlıyorum. Is yerinde aynı odada çalıştığım bi arkadaşım var. Ismi x olsun. Benim bir kupam vardı çok seviyordum kırıldı x de gittiği tatilden bana kupa almış. X sürekli bana iltifat ediyor yani iltifat dediğim sen çok iyi bir insansın vs. Iliskimle ilgili problemleri anlattığımda da bence sevgilin yanlış davranıyor sen kesinlikle evlenilecek bir insansın. Kalbinde leke yok pırıl pırılsın demişti.
X tatile gittiğinde de gönlüm hep seni arıyor.. diye tweet atmıştı.
Şimdi x benden hoslaniyor olabilir mi ? Mutsuz olduğum dinler, bi derdi olduğu zaman anlatır seninle konuşmak bana çok iyi geliyor demişti.
Benim bir ilişkim var ve x sadece arkadaşım. Ama aklıma düştü acaba benden hoşlanıyor olabilir mi diye? Tavır ve davranışlarımı değiştireceğim eğer böyle bir hissiyatı olursa tabiki ama emin değilim hoşlanıyor mu diye
Ki x de çok düzgün biri insanlarla flört etmez.
Hoşansa nede hoşlanmasa arkadaşım zaten ilişkin varmış şimdi böyle bi soruda hiç hoşuma gitmedi napıcaksın ikisini aynı andamı iade edeceksin yada sevgilini bu adam için bırakıcakmısın belli ki sende hoşnutsun durumdan yoksa bu kadar irdelemez koyardın tavrını
Hay bin yaşa.Çok düzgün biri, hayatında biri olan bir insanın aklını karıştırmaya çalışmaz
Mesafeli olmak iyidir.
Tabiki. Değer verdiğim bir arkadaşım sırf böyle olabilir diye mesafe koymak istemem. Ama niyeti buysa da eski samimiyetimle davranamamyani x benden hoslaniyosa onunla arama mesafe koycam mi demek istiyosunuz dogru mu anladim
Sizin yorumunuzu anlayabilsem cevap verirdim de anlayamadım:)x mi y mi ne bu şimdi
Her konuya cevap yazma zorunluluğunuz yok.Ne saçma bir konu ne saçma bir dert?
x-y her ne haltsa siz mesafeli olun herhalükarda
Ne dememizi bekliyorsunuz?
Vallahi x'i bilmem de sizin bir ilgi durumunuz var belli.
Bende emin olamadım. Eğer benimki kuruntu ise değer verdiğim bi arkadaşı silmek istemedim.büyük ihtimal sizden hoşlanıyor.mesafeli olmanız daha iyi olur.
aynen katılıyorum yazdım bende anlayamamış x-yNe saçma bir konu ne saçma bir dert?
x-y her ne haltsa siz mesafeli olun herhalükarda
Ne dememizi bekliyorsunuz?
Vallahi x'i bilmem de sizin bir ilgi durumunuz var belli.
Sizin hoşlanmadığınız soru sordugum için affedin dahada yorum yapmaniza gerek yok :)Hoşlansa neeeee hoşlanmasa arkadaşım zaten ilişkin varmış şimdi böyle bi soruda hiç hoşuma gitmedi napıcaksın ikisini aynı andamı iade edeceksin yada sevgilini bu adam için bırakıcakmısın belli ki sende hoşnutsun durumdan yoksa bu kadar irdelemez koyardın tavrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?