Ilgisi olabilir mi ?

Her konuya cevap yazma zorunluluğunuz yok.
Beni benden iyi biliyorsunuz demek ki.

X tatile gittiğinde de gönlüm hep seni arıyor.. diye tweet atmıştı.

Şu cümlenizden anladığım sizin de boş olmadığınız,
Ben hiç bir iş arkadaşımın tweet'ini üzerime alınmam siz neden alınıyorsunuz?
Ayrıca konu açtığımız da sadece bizlerin istediği yorumların yapıldığı bir platform da olsaydık,
Hepimizin kaba etleri arşa çıkardı

Kadinlar ve erkekler yakın dost olabilirler yani bu dünyada mümkün olabilen birsey (çok şükür) karşı cinsin bu tarz davranışlarını hemen benden hoşlanıyor diye düşünmemek lazım. Zira benimde en yakın dostum bir erkek. Ve aynı sizin arkadaşınız gibi davranır bana. İlla aşk meşk olması gerekmiyor. Sadece size insan olarak değer veriyor olamaz mı? Kocama uyuz olduğumda da ilk onu ararım hayatta yakınımızda iyi ki varsın diyebileceğimiz insanların varlığıyla kutsanmak bir insanın başına gelebilecek en iyi şeydir. Dostluğunuzun tadını çıkarın bence

Kalbinde leke yok pırıl pırıl lafına takıldım ben. Ne kadar abartı.
Diğer duruma gelince size acilmadikca her şey ihtimal. Rahatsız oluyorsaniz mesafe koyarsınız.

Beni ve fikirlerimi benden iyi bilemeyeceğiniz için hakkimdaki düşüncelerinizi dikkate almıyorum. Bir yerde yemek yedik keşke sende olsaydın dedi bugün bana. O sebeple tweeti sorguladım.
Sizde ters yorumlar yaparak arşa çıkarmaya çalışıyorsunuz sizinkini sanırım ama maalesef benden beklediğiniz cevaplar çıkmaz size :)

Sizin hoşlanmadığınız soru sordugum için affedin dahada yorum yapmaniza gerek yok :)
Soruya hoşlanıp hoşlanmadığıma takılana kadar ne yapacaksın iki kişiyi aynı andamı idare edeceksin yoksa sevgilinimi bırakacak sın demiştim.....değişik bi kafa yapısı

Gerçekten iyi bir arkadaşım ve arkadaşlığını kesinlikle kaybetmek istemem. Başka bir gözle de bakamam zaten

Olsun olmasın bence bu sizi ilgilendirmemeli bile. Sokakta akşama kadar kaç kişiyi görüyor herkes, nasıl hepsi için aynı şeyi düşünmüyorsak iş arkadaşımız için de düşünmemeli ve ilişki haricindeki kişilerle olan iletişimimizi belirli seviyede tutmalıyız bence. Hoşlanan bir erkeğe böyle davranayım, hoşlanmayana böyle davranayım diye bir ayrım yok bana sorarsanız.

Benim için var. Hoşlanan biri her hareketinizden mana çıkarabilir. Sizin arkadaşca yaklaşımınızı farklı yönde algılayabilir. Ben bunu istemiyorum.

Muhattap olmaya değecek sözleriniz yok yorum yazmazsanız sevinirim
Zaten sizin gibi ahlak dışı soru soran sevgilim var x benden hoşlanıyor ne yapayım diyen birine cvp vermekte benim ayıbım......hep mağdur olan kadın değil erkek bunun içinde güzel bi örnek oldun...hoşlanıyor senden koş git yaşa hayatını sevgilin de dursun bi kenarda ikisinide değerlendir millet biri bulamıyor sende iki var ayyy çok şanslısın ne kadar tatlısın canımsın şirin kız deseydim ne güzel olurdu dimi

biriyle aranıza mesafe koymanız için sizden hoşlanmasına gerek yok.
kimsenin sizden hoşlanacağı kadar yakınlık kurmazsanız başta "mesafe mi koysam" diye bir sorun da kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…