ilgisine o kadar alışmışımki,yere çakıldım resmen

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
uzun zamandır beraber olduğum biri vardı hayatımda..daha öncede yazdım aile sorunları,kendimle alakalı sorunlarım,daha önce biten ilşkimin kalan izleri ve şu koskoca şehirdeki yalnızlığım....işte tüm bunlar içinde boşluğumu dolduran tek şey..beni arayan,sayesinde telefonum çalan,sevildiğimi hissettiren,yani kısaca içimdeki boşluğu dolduran o insanda bana sırtını dönünce,kendimi daha çok savunmasız ve yalnız hisettim..beni hergün ısrarla arayan,sesimi duymadan uyumayan,ben aramadığım zaman kızan ama,yinede dayanamayıp kendi arayan insan birden değişti..yaklaşık 3 hafta gör
üşememiştik..haftasonu görüştük..birkaç saat vakit geçirdik herşey güzeldi..ben eve geçince ona haber vermeyi unuttum oda beni aradı ve neden haber vermedin dedi..unuttuğumu söyledim.o konuşmamızdan sonra beni 3 gün boyunca aramadı..sesimi duymadan,uyumayan,tlfna bakmayınca defalarca arayan insan aramıyordu beni..bende tabii ondan beklediğim için aramıyordum..3 günün ardından dayanamayıp aradım.sana ceza verdim sen beni aramıyorsun bende sen beni arayana kadar seni aramayacaktım diye tepkisini dile getirdi..bende bana ceza vermek seni mutlu ediyor demek diye tepki gösterdim..o ise içim kan ağladı,özledim merak ettim ama ceza vermek istedim dedi..oysaki ben daha öncede aramıyordum tlf duymuyordum ancak devamlı arıyordu..ne olduda böyle değişti.bu bir bahanemiydi anlamadım..aynı konuştuğumuz akşam bir defa aradı beni bu kezde ben tepki olarak bakmadım..şimdi ise yine hiç aramıyor.kızlar diyeceksinizki.neden bakmadın?zaten daha öncede aynı davranışları yapıyordum aramamazlık yapmıyordu.üstelik aradığında 1 defa değilde ısrarla arıyordu..sizce son görüşmemizin ardından,benden soğudumu onun içinmi aramıyor??lütfen görüşlerinize ihtiyacım var..ne yapmaya çalışıyor

sürekli aynı şeylerin yasanması insanın canını sıkabilir ama seven bir insan yapmaz bunu hadi sana ceza vermek için bir kaç gün aramadı ama sürekli boyle oldugunu soyluyorsun son zamanlarda. Kırılmanı istemem acıkcası ama bence baska biriyle görüşüyor olabilir şimdi insanlar hep boyle biriyle çıkıyor aldatıyor sonra sevgisi ilgisi azalıyor ve sonu hüsran oluyor canım umarım boyle bisey yoktur ama dediğim gibi boyle artık. ahhh ahh nedir su erkek milletinden çektiğimiz. delikafadulden walla arkadasım madem seni aramıyor sormuyor sen de onu arama msj atma bekle sabırlı ol bakalım sonucu ne olucak

cnm beni görüşmemizden önce devamlı arardı ve daha öncede aynı şekilde davranıyordum..neden şimdi bu tepki??benim anlamadığımdan bu zaten..ben görevimi yaptım aradım madem neden devam ettiriyor..sonuçta arayan ben oldum..bahanesi belkide böyle cezalara filan sığındığını düşünüyorum..bilmiyorum((yalnız çok kötü hissediyorum

fazla naz aşık usandırır derler bir yerden sonra sürekli aynı davrandığın için oda kendini dizginlemeye çalışıyordur bence ara biraz alttan al bikaç gün eskiye döner

elacım bi kere daha ara bakalım,yani tekrar alttan al belki biraz peşinden koşmanı istedi,bakalım yine aynısını yapıcak mı fisfisfis

bıkmış arkadaşım.kısacası tek taraflı ilgi göstermekten sıkılmış.
sizden kendisinin davranışlarını beklemiş sabretmiş bir gün değişirsiniz diye beklemiş..
siz değişmeyince kendisi değişmiş.

ben baştan belli böyleydim.arayıp soruyordu.son görüşmemizin ardından aramaz oldu..kısaca bahane olduğunu düşünüyorum..bir defa aradım zaten o aramayınca,şimdi tekrar ararsam ipleri daha çok eline vermiş olmazmıyım?ben aramayınca kendisi beni kaybetme korkusu oldu diye düşünecek..yada daha başka bişey,sanki ben zorluyormuş gibi olucam.tekrar aramamamın diğer bir nedeni ise,aradığımda bende o aramadığı için tepki gösterdim.buna rağmen devam ediyor..sanki başkasıyla görüşüyor oyalanıyor yada son görüşmemizin ardından,kafasını dinlemek istiyorda bahane yapıyor gibi hissediyorum..ama tek bir gerçek var çok kötü alışmışım hemde çok.

fazla naz asik usandirir...

acikca belli etmis, tek ilgi gosteren kisi olmak artik onu yormaya baslamis, biraz da sizden bekliyor hakli olarak.

bence karşılıklı restleşmekle ilişki yürümez.al karşına konuş.tam olarak derdi nedir sor.beklentisi neymiş öğren.boşu boşuna kendini yeme.konuşmadan çözemezsin.

bak işte görevimi yaptım aradım demişsin.buna görev olarak bakman hata.adamda fark etmiştir böyle düşündüğünü.

sabrın da bir sınırı var şakkıdı
sürekli cevap verilmeyen telefonlar, sizden haber beklediği halde haber vermemeniz, onu unutmanız, arayacağını sizinle ilgilendiğini bildiğiniz halde telefonuza bakmamanız...
incitici bi durum bence. hayatınızda birisi varsa bence daha dikkatli olmak gerek. adam sizi devamlı, ard arda arayıpta ulaşamicak mı? o an bir şey konuşmak istese sizin telefondaki çağrıları görmenizi mi beklicek?
hem birlikte olduğun adamı aramak görev değildir... onu aradınız diye o havalara çıkmaz aksine mutlu olur bence...

arkadaşlar tşk ediyorum herkese bana destek olduğunuz için ama,görüştükten sonra değişti..daha önce böyle değildi..dün aradı konuştuk bir daha ceza verme bana dedim tmm dedi.sonra gece tekrar birkaç defa çaldırıp kapattı.daha sonra ben ona geri dönüş yaptım ancak cvp vermedi..oysaki facede ben çevrimdışıydım ama o açıktı..hayattaki en büyük korkum ihanettir..değişmesinin sebebi başkasıyla iletişim içinde olması olabilirmi?yada benden daha çokmu ilgi bekliyor.buna emin değilim sadece.yaa söyledikleriyle yaptıkları çok tutarsız..çıldırıcam resmen ne yapmaya çalışıyor???

tek taraflı ilgi göstermek çok usandırıcı oluyo yani karşındakinden ilggi görememek sanki sen gerçekten sevmiyo gibi bi izlenim bıraktın her aradığında cevap vermemen telefona bakmaman bilmiyorum benim gözüm sürekli telefondadır ne zaman arıycak diye bunun için böyle düşündüm yanlış anlama

eğer seviyorsa sorun yok sen seviyosanda sorun yok çözülür bunlar ama daha ilgili olmalısın yani o ilgi gösterirken sen ilgisiz kalmamalısın yıpranır ve soğur bence bunun için daha dikkatli davranmalısın gerçekten seviyorsan CADIARZU

evt haklısın ama çok kapris yapıyor..mesela şu an herşey düzelmediği için ben aramıyorum..o ise bahsettiğim gibi dün gece aradı sonra ben dönünce bakmadı.bugünde tüm gün aramadı..yaa inanın kızlar çıldırıcam.hiç konuşacağım kimsede yok yaa resmen boğuluyorum..

canım bence senden fazla ilgi bekliyor olabilir CADIARZU ama bunun cevabını ancak ona sorarak öğrenebilirsin,bence bi konuş onunla,böyle kendini yıpratıyosun :teselli:

valla canım kusura bakma unuttum denir mi hiç.. "hah demek beni önemsemiyorsun o zaman ben ne diye uğraşıyorum ki" demiştir..

sen karşındakine değer veriyor musun ki ilgi ve değer bekliyorsun?

aynı şeyi o sana demiş olsa sen ne hissederdin? niye haber vermedin? unuttum...

evt haklısınız ama şu an tüm bunlardan sonra,ben fazla ilgili olursam,o aramadan arasam daha çok ipleri eline eline vermiş olmazmıyım..işte korkum bu..değiştiğinin farkındayım..eskisi kadar sık aramıyor..bende aramıyorum çünkü dediğim gibi korkuyorum daha çok kendisini bişey sanıcak diye..

Açık açık sor sıkıldın mı bu ilişkiden die.Eğer hayır derse demek ki seni fazla ilgisiyle boğduğunu düşünüyor artık. Aynısını o da senden bekliyor ilk aklıma gelen bu ama başkası yoktur hayatında demek de buradan bunu anlayabilmek de çok güç, yani ancak bunları yüzyüzeyken konuşarak halledebilirsiniz.Belli ki sen de sevgilinin bu abartılı ilgisinden hoşlanıyorsun bence bunu da söylemelisin, sık sık araman hoşuma gidiyor die...

tatlım bir ilişki ipleri eline verdim yada ilişkiyi ben yönetiyorum gibi davranıslarla yürümez.senin sanırım ilgi hosuna gitmiş fakat bence sen sevgilini sevmiyorsun.sevseydin ben aramım o arasın,ipler bende olsun demezdin.böyle devam edersen kayberdesin onu.belliki seviliyosun tadınıı cıkar bence.böyle akıl oyunlarını bosver

cnm bence sende ona ilgi göster, sen ara
bakalim bu sefer nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…