ilgisine o kadar alışmışımki,yere çakıldım resmen

onun yokluğunda hayatını dolduracak birşeyler yapmalısın.spora yazıl.yada başka bir tür kurs bi uğraş bul hayatının ondan ibaret olması çok ama çok yanlış.

ilişkilerde birbirine bağımlı değil bağlı olmak gerekir.çok fazla bağımlı hale gelmişsin.eğer maddi imkanın varsa bi psikologa gitmeni öneririm.kafan dağılır yönünü çizmen çok daha kolay olur.

Bence sizden de bir adım bekliyor,ne var ki bunda ipler falan verilmez eline merak etmeyin,gösterdiği ilginin birazını ya da aynısını sizden bekliyor emin olun...erkekler şımartılmayı severler biraz şımartın ve ilgi gösterin....a.s.

zaten daha önceki konularımı okursanız arkadaşlar çok zor dönemler geçirdim..abimi kanserden kaybetmek,daha önceki ilişkimin hayal kırıklığı ile aniden bitmesi..anne baba ayrılığı,üvey baba sendromu ve aile içinde olan dahada devam eden sorunlarım yüzünden artık taşıyamaz hale gelmiştim ve 8 ay öncesinde psikoloğa gittim..ağır depresyon tanısı konuldu.sonra ilaçlar çok ağır geldi bıraktırdı doktor..zaten tedvaide sonuç vermedi..şimdi başka bir hekime gideceğim ilk fırsatta cnm.demek istediğim zaten psikilojim sağlıklı sayılmaz maalesef(((

konularının bir kısmına göz attım.doktorun verdiği ilacı bırakmışsın.bu tip antidepresanlar 1 yıldan önce bırakılmaz.çok yanlış yapmışsınız.bence psikiyatriste gidin.ve asla kafanıza göre ilacı bırakmayın.ilaç kullandığınız dönemde psikologla desteklerseniz daha başarılı olunabilir.evde kapanır kalısan bu durum düzelmez.yardım alman lazım.

fazla naz aşık usandırır derler daha önceden de yapıyordum ama o gene beni arıyordu şimdi neden aramadı diye hayıflanman anlamsız. insan bir yere kadar alttan alır.

Adam aşkını senin ona gösterdiğinden çok daha fazla gösteriyormuş. en çok o merak ediyor aklına geliyor arıyormuş. pek ya sen? haber vermeyi unutuyor aramıyor sormuyormuşsun nasılsa arar diyerek...

erkek ilgi ister hele ilgi gösteriyorsa daha da çok ister. karşılıksız sevgi bir yere kadar olur yavaş yavaş söner. o ateşi korlaman lazım dı.

haklısın ilaçlarımı bırakınca dahada kötü oldu psikolojim ama zaten ilaçlarımda faydasını değil zararını görmüştüm..aşırı baş ağrısı ve başdönmesi yapıyordu..doktorumdan ise memnun değildim..şu an ise yeni bir doktora gideceğim..

haklısınız ama her ne olursa olsun benim aile içinde sorunlarımı biliyor ve,karşımdaki erkeğin beni her türlü sevmesini,benden asla vazgeçmemesini mücadelesini bekliyorum..benim doğrumda erkekte kapris ve küsmek olmaz arkadaşlar..ben kusursuz değilim elbette hatalarım oldu ama,(SEVGı)cümlesi kolay sarfedlecek bir cümle değil ve eğer bu kelime kullanılıyorsa,sonuna kadar arkasında durulmalı...ben böyleyim üzülsemde,kahrolsamda en çok ilgiyi karşımdaki insandan bekliyorum..

ilk etapta yan etkileri olur ilaçların.onlara bi süre katlanman lazım.sonrasında kendini daha iyi hisedersin.ama bu dönemde terapiste de git.

ben olsam ben de aramam benı aramayıp aradgımda açmayanı neden arayayım ki?
he NEDEN ŞİMDİ? derseniz...
aklı başına şimdi gelmiş eniştenın ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…