ilgisine o kadar alışmışımki,yere çakıldım resmen

ben aramıyorum zaten hiç normalde..ama ben aramadığım zamanda aradı zaten..sevgi değil ama daha çok onun bana olan ilgisini sevgisini sevmişim belliki..daha öncede bahsettiğim zaten o kadar yalnızımki,boşluğumu dolduruyor..ondan başka kimseyede güvenmiyorum zaten..sizlerle konuşmazsam,sizler bana destek olmasanız sanırım çıldırırm...boşluk çok kötüü ve ben onsuz kalınca dahada dibe vuruyorum..

canım her şeyini paylaşıyo musun onunla,sorunlarını biliyo mu? eğer biliyosa seni böyle aramaması gerçekten kötü lmaz:

ilgi tek taraflı oğlanda fark etmiş neden sürekli kendi ile ilgilenmeyen biri ile ilgislensin ki? sen erkek olsan ne yapardın :smiley-cool:

hikayen benimkine benziyor. çakıldığın yerde kaldığında kalkmak zor oluyor. aşırı ilgi sonrası soğukluk. üzerine gitme. ama fazlada nazlanma. gerçekten soğuyorlar. boşuna dememişler fazla naz aşık usandırır diye.

canım bence o çocuk seni aramamakta haklı.. ne demek kendisini birşey sanacak yok ipleri eline vericem falan.. kimbilir sen nasıl davranıyorsun ona... unuttum demenden belli ki sen karşındakine "sana değer vermiyorum ama sen bana değer vermek zorundasın" mesajı yolluyorsun.. hayır kimse sevilmediğini hissettiği bir insanı aramak zorunda değil. tamam kendini naza çekersin bu ayrı bişey ama sen kabalık etmişsin..

bu kişi herşeyden önce bir insan.. bu zihniyetini değiştimediğin müddetçe bu ve bundan sonraki ilişkilerinde çok mutsuz olursun ve hep sorun nerde diye sorar durursun benden söylemesi..

Karşılıklı sevgi ve anlayışın ön planda olduğu ilişkiler mutlu eder insanı, böyle o arası ben aramayayım ben çağırmayayım aramadım o aramadı o gelsin ben gideyim türü oyunlar insanı sadece strese sokar..

Belki biraz sert yazdım ama madem sen burada bizlerden fikir almak istedin bende ablan olarak bunları sana söylemek zorunluluğunu hissettim..

haklısınız ben ilgisiz davrandım ama,3-4 gündür sürekli ben arıyorum ve o hiç aramıyor..bugün bekledim bakalım arayackmı diye,aramadı....4 gün boyunca hep ben aradım..şimdi bu kadar ısrarlı arayan insan,birden arayışlarını keserse sizde benim gibi düşünmezmisiniz..artık hiç aramıyor kızlar..yaa inanın çıldırıcam..

ben hatalı olabilirm.daha önceki konularımdada paylaştım aile içinde sorunlarım çok fazlaydı..o bunları biliyor azda olsa..ama bahsettiğim gibi 4 gündür ben arıyorum..onda hiç ses yok..senden bunu bekliyorum diyor ama kapris yapıyor..çok uzatıyor.yaa yıpratıyor beni.ben aradığım için son zamanlarda bugünde ondan bekledim yine ses yok..şimdi bekliyorum bakalım bu ne kadar sürecek..seven insan bu kadar büyütmez ama arkadaşlar..çok fazla alışmışım ona..bana birdaha böyle ceza verme dedim.sevgini belli edicek şekilde davran dedim.tmm söz birdaha olmayacak dedi ama yine içten içe inatlaşıyor..

olan olmuş canım.. hakkında hayırlıı olsun..:teselli:

meldacım.artık arama sormada.madem 4 gündür sen aradığın halde aramıyor.bırak gitsin.kendine oyalanacak şeyler bul.spor salonuna yazılabilirsin mesela.onu düşünmemeye çalış.ceza vermekte ne demek çok sinir bozucu.tama sen ona başında hata yapmışsın ama bu konuşularak çözülebilirdi.şu anda çocukça hareket ediyor.boşluktan olduğunu düşünüyorsan hemen yerini dolduracak bi faaliyet bul.kurs ...vs.boş zamanlarını değerlendir.ve üzülme.hiçbirşey için değmez.

bir dahada sakın 'bana ceza verme' lafını kullanma.benden sana tavsiye.sen bu lafı dedin ya yandın.o iyi bir pok yediğini sanıyor şu anda.ceza verdim aferin bana diyor içinden..

Son düzenleme:
arama ne sanıyor kendini seven insan üzmezki korkar keybetmekten üzmekten seniki senin ailenlede sorunların varmış destek olmalı elini sımsıkı tutmalı nedemek aramamak senin gururunu okşamış onun araması beni seven peşimden koşan biri var diye düşünmüş naza çekmişsin gayet normal ama geçici bi süreç bende senin gibi yapardım eskiden bişey yok bunda o keybetti seni boşver

cumartesi akşamı aradı 4 günün ardından.tabii ben tepkiliydim.bana ceza vermek değil destek olman gerekirdi,böyle cezalar filan çok çoçukça dedim ve.o ise,ceza değil bu kez işler yoğundu ondan aratamadım ama sende merak edip arayabilirdin dedi.ama o günden belli arıyor yalnız eskisi kadar sık değil tabii.şunu anladımki arkadaşlar ben ailemden ve kimseden sevgi görmediğim için,en ufak bir olumsuzlukta dibe vuruyorum..çünkü onun bana olan ilgisini sevmiştim(((

cnm benim inan sizlerin yorumları bana öylesine güç veriyorki...sizler olmasanız kendime sorduğum soruları yine kendim cvplamak zorunda kalıyorum.7-8 aydır bir depresyon içindeyim ve daha önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilirler..burası olmasa,sizler olmasa belkide çok farklı durumda olurdum.öylesine savunmasız,ve yalnızımki,savaşın ortasında yapayalnız kalmış,elimden tutulmasını,kurtarılmayı bekliyorum sanki..iyiki sizler varsınız....

canım benim ne demek biz her zman yanındayız.
işler yoğundu demesi bana biraz bahane gibi geldi,işler yoğun diye 1 dakikası bile mi yok.sonuçta yemek yiyor,ihtiyacını görüyor,uyuyor..bunları yapabildiğine göre en azından 1 dakika arayabilirdi.işlerinin yoğun olduğunu söyleyebilirdi en azından..
eğer böyle soğuk olmaya devam ederse,bu kişi senin psikolojini olumsuz yönde etkileyebilir canım. o yüzden sakın kimsenin sana zarar vermesine izin verme.

sende kendimi görür gibiyim. bende ailemden fazla sevgi görmemiştim. ilk başlarda sevgilim aşırı ilgiliydi ben ise ilgisizdim. daha sonra sevmeye başladım ama onun ilgisi azaldı. eskisi gibi sık aramamaya başladı. daha sonra 3-4 gün geçiyordu aramıyordu. nedenini sorduğumda işler yoğundu derdi. ama bu sefer ben çok bağlanmıştım dibe vurmuştum. böyle gidecek ise ayrılalım dediğimde ise hiç itiraz etmedi. ayrılalım dedi. o istekliydi. yoruluyolar galiba. mücadele etmek istemiyolar. onlar bizim gibi değil. bizden güçlüler diye düşünüyorum. ama boşluktaysa ve seviyorsa sende seviyorsa düzelir diye düşünüyorum.

mrb cnm son yazılarını yeni gördüm.biraz hastaydım başımı kaldıracak durumda değildim.ama beni merak etmen,ilgilenmen gerçekten çok mutlu etti benii.dün görüştük akşama kadar beraberdik.gezdik dolaştık,güldük eğlendik..yine sıcaktı bana güzel birgün geçti ancak,haftasonu 2 günlüğüne bursaya gideceğini söyledi.bu yalan inanmadım çünkü daha öncede bursaya gittiğini söylemişti ama sonra ağzından kaçırmıştı gitmediğini..ve önümüzdeki haftada 15 günlüğüne izne gidecek ailesinin yanına..yanii benim istediğim bu değil..bişeyler eksik.bana bu yetmiyor arkadaşım.sürekli arasın sorsun sevgi göstersin,ve bana odaklansın istiyorum.mesela biz dün görüştük ama beni daha sık görmek istesin isterken,o başka yönlerde benden bağımsız planlar yapıyor.ve bazen tutarsız oluyor.sanırım ben burada çok yalnızım ve o olmadığı zaman tamamiyle dibe vuruyorum.asıl sorun bu belkide...

cnm düzelsede taşlar yerinde durmuyor hiç bir zaman..bahsettiğim gibi,tutarsız davranıyor ve yalanlarını yakalıyorum.biyere gitmiyor aslında ama şuraya buraya gidiyorum diye yalanlar söyleme gereği duyuyor..oysaki ben yanından ayrılınca beni özlesin istiyorum..ve ne yazıkki ben koca şehirde yapayalnızım o ise,o kadar fazla arkadaşı varki,yanındayken her saat bir arkadaşı arıyor.izne gideceği zaman vakit geçirebileceği düzenli bir ailesi var..benim ailem ise darmadağın..kızlar sizler olmasanız ben ne yapardım yaa iyiki varsınız..yoksa kendime bile zarar verecek duruma gelmiştim çoğu zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…