cnm beni görüşmemizden önce devamlı arardı ve daha öncede aynı şekilde davranıyordum..neden şimdi bu tepki??benim anlamadığımdan bu zaten..ben görevimi yaptım aradım madem neden devam ettiriyor..sonuçta arayan ben oldum..bahanesi belkide böyle cezalara filan sığındığını düşünüyorum..bilmiyorum((yalnız çok kötü hissediyorum
evt haklısınız ama şu an tüm bunlardan sonra,ben fazla ilgili olursam,o aramadan arasam daha çok ipleri eline eline vermiş olmazmıyım..işte korkum bu..değiştiğinin farkındayım..eskisi kadar sık aramıyor..bende aramıyorum çünkü dediğim gibi korkuyorum daha çok kendisini bişey sanıcak diye..
ben hatalı olabilirm.daha önceki konularımdada paylaştım aile içinde sorunlarım çok fazlaydı..o bunları biliyor azda olsa..ama bahsettiğim gibi 4 gündür ben arıyorum..onda hiç ses yok..senden bunu bekliyorum diyor ama kapris yapıyor..çok uzatıyor.yaa yıpratıyor beni.ben aradığım için son zamanlarda bugünde ondan bekledim yine ses yok..şimdi bekliyorum bakalım bu ne kadar sürecek..seven insan bu kadar büyütmez ama arkadaşlar..çok fazla alışmışım ona..bana birdaha böyle ceza verme dedim.sevgini belli edicek şekilde davran dedim.tmm söz birdaha olmayacak dedi ama yine içten içe inatlaşıyor..
cumartesi akşamı aradı 4 günün ardından.tabii ben tepkiliydim.bana ceza vermek değil destek olman gerekirdi,böyle cezalar filan çok çoçukça dedim ve.o ise,ceza değil bu kez işler yoğundu ondan aratamadım ama sende merak edip arayabilirdin dedi.ama o günden belli arıyor yalnız eskisi kadar sık değil tabii.şunu anladımki arkadaşlar ben ailemden ve kimseden sevgi görmediğim için,en ufak bir olumsuzlukta dibe vuruyorum..çünkü onun bana olan ilgisini sevmiştim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?