ilgisini çeken erkek

Betg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
31
14
3
34
İnternetten gayet düzgün olduğunu düşündüğüm biriyle tanıştım en başlarda çok ilgiliydi sevgilim ol falan dedi ufak kıskançlıklar iltifatlar ilk buluşmada hayran hayran oturdu sonrasında ilgisi birazcık azaldı. farklı ve yakın şehirlerdeyiz. Biz tekrar buluştuk 2 gün beraber kaldık arkadaşlarıyla falan tanıştım ilgili ilgisiz anlam veremediğim tavırlar sergiledi bende tepki gösterdim. bir süre sonra sadece günde bir iki defa zoraki mesajlar atmaya başladı tekrar tepki gösterdim gitmek istiyorsan git dedim hayır falan dedi ama sonra cevap atmadı aradığımda çok paranoya yapıyorsun cevap atasım gelmiyor dedi. en sonunda yine aynı seyler olunca tepki gösterdim asla cevap falan yok. bu sırada sosyal medyadan sürekli baska kızlarla etkileşim halinde falan . bende önceleri sallamıyordum fakat gercekten su dönem istiyorum ne yapmam lazım ayrıldık bile demedi 2 gündür asla konusmuyoruz .

uyardığım zaman biraz düzelme göstermişti gitmek istese giderdi diye düşündüğüm için yine aynı sekilde olur mu diye düşündüm
Bence cok fazla tepki gosterdigin icin uzerindeki baskiya dayanamamis olabilir..
Bence bir kere uyarsaydin..
Uyarilarin biri ikisi ucu olunca olmuyor ya.
Bir insan icten duzelmek isteyecek zoraki degil

uyarıdan cok eger istemiyorsan yorma kendini git gibiydi ama daha önceden ilgisini çekmişti haklısın galiba

Bana da birkaç kadınla aynı anda ilgileniyor gibi geldi.
En sonunda hangisi ağır basarsa sanki ona karar verecek gibi...

sanırım hayalindeki kadın değilim ama bir dönem ilgisin çektiysem şimdide çekebilirim diye istiyorum

Bana zaman ver düşünmek için senden hoşlanıyorum kaybetmek istemiyorum ama mesafe problem yanımda olamıyorsun dedi bu sizce iyi mi kötü mü :( heveslenmeli miyim ümidimi kesmeli miyim

Bana zaman ver düşünmek için senden hoşlanıyorum kaybetmek istemiyorum ama mesafe problem yanımda olamıyorsun dedi bu sizce iyi mi kötü mü :KK43: heveslenmeli miyim ümidimi kesmeli miyim
Belli yaşın çok küçük ve tecrübesizsin.
Benden sana tavsiye; seven, isteyen erkek kaybetmekten korkar, Zaman araya girer de uzaklaşırsın diye seni biran bile boş bırakmaz.

yok aslında 26 yaşındayım son ilişkimden sonra biraz saçma davranmaya başladım biraz ve özgüvensiz haklısınız değer verecek olan kişi istemsiz merak eder ilgi gösterir bunun farkındayım da bıktım artık bi ümit diyorum hep. teşekkür ederim

hep kendimizi kandırıyoruz.. aslında seviyor ama yok şöyle oldu böyle oldu.. ilgisini çeken erkek sevmemiştir.. bi hevesmişsin onun için.. böyle kolay yazdığıma bakma ben de aynı şeyleri yaşadım.. sil at bak nasıl değerli olacaksın.. ama o zaman sen istemeyeceksin.. istesen de dönmeyeceksin.. çünkü böyle bi kaypaktan ne eş oluyor ne baba.. bdv bunun gibi adamlarla dolu..
mesafe filan bahane.. gözü dışarıda bence onun..

yok aslında 26 yaşındayım son ilişkimden sonra biraz saçma davranmaya başladım biraz ve özgüvensiz haklısınız değer verecek olan kişi istemsiz merak eder ilgi gösterir bunun farkındayım da bıktım artık bi ümit diyorum hep. teşekkür ederim
Sen kendine değer vermezsen inan ki hiçbir insanın gözünde pul kadar kıymetin olmaz.
Bırak erkekler koşsun peşinden. Onlar senin gözüne girmeye çalışsın.

Haklısınız şimdi her yerden silip yoluma bakıyorum elin koca kafa erkekleri yüzünden çekmediğimiz kalmıyor.

hep kendimizi kandırıyoruz.. aslında seviyor ama yok şöyle oldu böyle oldu.. ilgisini çeken erkek sevmemiştir.. bi hevesmişsin onun için.. böyle kolay yazdığıma bakma ben de aynı şeyleri yaşadım.. sil at bak nasıl değerli olacaksın.. ama o zaman sen istemeyeceksin.. istesen de dönmeyeceksin.. çünkü böyle bi kaypaktan ne eş oluyor ne baba.. bdv bunun gibi adamlarla dolu..
mesafe filan bahane.. gözü dışarıda bence onun..

cok dogru demıs arkadas... ustelık netten baska kızlarla ılgılenen adamdan hayır gelmez dıye dusunuorum.. ydekte tutuor olabılır senı

Kızlar gören lütfen yardım etsin :( hata yapmak istemiyorum tekrar dün özledim yazdı bugun aradı sıradan sekilde konustuk. belki gelirsin falan dedi gelmem ama bakarız dedim sosyal medyada fotomu begenip yorum yapmıs bende ne demek o dedi seni özledim dedi tekrar yine umursamaz cevap verdim fotosunu atmıs ne yapayım yine rol mu kesiyor bu anlamadım.

Kızlar gören lütfen yardım etsin :KK43: hata yapmak istemiyorum tekrar dün özledim yazdı bugun aradı sıradan sekilde konustuk. belki gelirsin falan dedi gelmem ama bakarız dedim sosyal medyada fotomu begenip yorum yapmıs bende ne demek o dedi seni özledim dedi tekrar yine umursamaz cevap verdim fotosunu atmıs ne yapayım yine rol mu kesiyor bu anlamadım.

Ne yaptınız merak ettim? Ayrıca düşüncemi söyleyeyim bu adam dengesiz. Yanına çağırması da duygusal yaklaşımdan çok tensel yaklaşım özleminde olduğunu düşündürüyor...

Siz sosyal medya üzerinden tanisip bu adamin yanina gidip kalmissiniz. Sizin gibi konustugu bircok kiz var ama onun istedigi reaksiyonu siz vermissiniz gidip yanina kalmissiniz. Adam bu arada diger kizlarla da konusuyor ama oltaya düsen olmadigi icin belli araliklarla size dönüs yapiyor bir nevi bosluk dolduruyor. Kendinizi yem yapmayin derim. Ne mesafelerden iliski yurutenler var bunun icin o iliskiyi istemek gerekiyor.. aklinizi celmesine müsade etmeyin, bana iyi niyetli gelmedi cocuk..

Siz sosyal medya üzerinden tanisip bu adamin yanina gidip kalmissiniz. Sizin gibi konustugu bircok kiz var ama onun istedigi reaksiyonu siz vermissiniz gidip yanina kalmissiniz. Adam bu arada diger kizlarla da konusuyor ama oltaya düsen olmadigi icin belli araliklarla size dönüs yapiyor bir nevi bosluk dolduruyor. Kendinizi yem yapmayin derim. Ne mesafelerden iliski yurutenler var bunun icin o iliskiyi istemek gerekiyor.. aklinizi celmesine müsade etmeyin, bana iyi niyetli gelmedi cocuk..

Kesinlikle oda benim salaklığım oldu işte anlayana kadar zaman geçti işte sadece şimdi yine döner gibi yaptı gitti mesaj atsa dahi umursamam kötü birisi.

Back
X