- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Eğer eski konulariniz gerçekse siz de sorun yok Türkiye de yaşadığımız için bu böyle erkekler hep o erkektir diye kayırılan daha cok imtiyaz gösterilip sevilen evlattır psikologlar hep çözümün ilk aşaması sorunu kabullenmektir der aileniz sorunu kabullenmiyor yani onlara göre bu yapılanlar normal ayrımcılık değil. Ne psikayatrlar ne psikologlar size yardımcı olamaz aileniz en azindan gitmenizi ve kendilerininde görüsmelerini kabul etmişler çoğu aile bunu yapmaz. Su an ergenliğinde verdiği duygusallikla olanlar size çok ağır geliyor hele bir üniversiteye geçin ailenizin yanindan ayrilın hicbir sey sizi eskisi kadar üzmeyecektir. Su anlık elde olanı kabullenmek durumundasınız.Tamam.
Evet gosterdi ama ustumdeykn degil eBuradakiler
..
bugun pazar sosyalleşiyo deymeyin arenime
TesekkurlerSürekli kafanızda kendinize dert edinmekten vazgeçin
daha önce de aynı suçlamayı öz abisi için yaptı , çok iğrenç bir hikaye yazdı sonradan gerçeği döküldü konu sahibi.hani üstüne çıkıp cinsel organını göstermişti? Taciz değil mi bu? Kim dedi taciz değil diye?
Bence alakasi yok bir insan buyuk diye hakki cok olamaz herkesin esit hakki olur
Amin :)-Oldu canım başka isteğin var mıydı? 8 yaşındayken aynı haklara mı sahiptin şu ankiyle? Çocuksun daha ailene tabisin, ailenin kurallarıyla, onların verdiği haklarla yaşayacaksın. Okulunu bitirip kendi ayakların üstünde durduğunda kendi kararlarını verir oendi kurallarını koyarsın. Allah anana babana sabır versin valla seninle sınanıyorlar.
Aliyoruz zaten fa rin ve ab fy iciyoruzTEDAVİ OL ARTIK...
Gerçek veya fake olman farketmez. Her türlü yardım alman lazım.
Oha ciddi mi onu kaçırmışım ben. Eski konuları kurcalayayımdaha önce de aynı suçlamayı öz abisi için yaptı , çok iğrenç bir hikaye yazdı sonradan gerçeği döküldü konu sahibi.
Sizin kiz kardesiniz napiyorGerçekten ergenlerde uğraşmak çok zor
Bir tanesi de benm kız kardesm
Allah annenizin babanızın yardımcısı olsun.
Kurcalamasiniz daha iyi oyle bir sey de yokOha ciddi mi onu kaçırmışım ben. Eski konuları kurcalayayım
Bulunamazsın şekerim 16 yaşındasın. O hakkı bile vermiyolla sana yanında velin olmayınca.Gercegim tabi oyle bir sey olursa savciliga suc duyurusunda bulunurum
Sizin yaptiginizin beş mislini yapıyorSizin kiz kardesiniz napiyor
Annemde doktorumda biliyor buraya uye oldugumu doktorum konularida biliyorBulunamazsın şekerim 16 yaşındasın. O hakkı bile vermiyolla sana yanında velin olmayınca.
Ya tek ben degilmisim demekSizin yaptiginizin beş mislini yapıyor
Ama tedavilik bı durumu yok
Biz ona halk arasında şımarık diyoruz
BirazAbiyi kıskanma duygusu hissettim sizde
Annemde doktorumda biliyor buraya uye oldugumu doktorum konularida biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?