- 20 Ocak 2015
- 9.585
- 14.004
- 448
- 40
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Biz halletik o konuyuDaha önce abin konusunda da ayni seyleri dedin, millet haber edelim deyince, devam etti.
Sonra sınif tekrari yaptığını derslerinin iyi olmadığını söyledin, şimdi cok zekisin öğretmenlerin memnun, valla küçük oğlum var korkuyorm seni görünce. Tedavi olduğunuda düşünmüyorum yoksa tacize, tecavüze bu kadr merak salmazdın birdr hep aile icinde olan şeylerden bahsediyorsun bence ne olursa olsun ailenin bilmesi ve gerçketen tedavi olman lazım
Abartmayin ne sizofreni bir kere o tani 18 yas altina konmaz ayrica biz hallettikBu 16 yaşında bir kizin yalvarmasina birakilmamali, belki şizofren yani tedavi olmazsa daha ağır şeyler olur. Ergenlik denilip gecilmeyecek şeyler var. Eskilerden bir kiz vardi ayni bu yaslarda annesini öldü, uvey anne iskencesi ve neler neler anlati ilay miydi neydi ismi annesi sonra burda yazilanlari gördü ortaya çıktı hepsi hayal ürünü ama nerden baksan 1 seneye yakin ya da fazla yaptı bunu, intiharlar mi dayaklar mi neler nelerdi
Yani yorumları okuyunca zaten anladım aslındaya diğer konularını bir kenara koyuyorum ama kaçıncıdır aile içi uydurduğu taciz konusu açıyo dikkat çekmek için anlaşılınca pardon yalandı ben zaten hastayım deyip kaçıyo, banlanırsam banlanıyım bunun şakası iftirası mı olur bu devirde kadınların başına neler gelirken , mahkemelerde resmen tacize tecavüze uğramış kadınlar suçlu çıkartılacak nerdeyse.Sinirlendim gerçekten.
konmayacağını kim söyledi, erken dönem şizofreni teşhisi 13-18 yaş arası konurAbartmayin ne sizofreni bir kere o tani 18 yas altina konmaz ayrica biz hallettik
Nasil konulmuyor konular var sen bilmiyorsundur. Ayrıca hallettik dediğin kisi iyi niyetli evet ama seni kontrol edecek yani buraya yazmayacaksin sadeceAbartmayin ne sizofreni bir kere o tani 18 yas altina konmaz ayrica biz hallettik
kazen abi sosyal politikalar bakanlığına diğer hesaplarındaki açtığı konularla birlikte bildirmiş bu üyeyiNasil konulmuyor konular var sen bilmiyorsundur. Ayrıca hallettik dediğin kisi iyi niyetli evet ama seni kontrol edecek yani buraya yazmayacaksin sadece
Ay bu olay gerçek mi linki konusu falan var mı şok oldum şu anablacım yaşın küçük ilgi çekmeye mi çalışıyorsun tam anlamıyorum ama insanların üzerine attığın suçlar ağır suçlar. İyi bir tedavi görmen lazım. 2 sene önce burada küçük bir kız babası yıllardır tecavüz ediyor diye olay çıktı , kızda 12 yaşlarında falan olması lazım , millet ayağa kalktı ortalık karıştı adam polis, asker bariyerinde zor karakola gitti ifade vermeye gerçekten adamı öldüreceklerdi sonuç kız yalan söylemiş , kızı yurda verdiler diye duymuştum senin sonunda aynı olur , onu da geçtim gerçekten yakınındaki insanlara ciddi zararlar verirsin.
site yönetimi etti evet.diğer konundaBeni gercekten sikayetmi ettiniz
Suç duyurusunda bulunmaya senin hakkın varmıkiGercegim tabi oyle bir sey olursa savciliga suc duyurusunda bulunurum
İkna oldun yani hemen. Anladım.Taciz degilmis ki o oyun oynamaya calisiyormus
Bu yaşadığını çok kişi yaşıyor. Senden kaynaklanmıyor. Psikolojik destek alabilirsin. En büyük önceliğin ayaklarının üzerinde durup, ekonomik bağımsızlığıni kazanmak ve evden ayrılmak olmalı. O şartlarda bir yerden sonra zaten bikacaksin. Sadece şu an sabret biraz daha. Ayrıca aynı zamanda bu durumdan kaynaklı olarak ilişkilerinde sorun yaşayabilirsin, bunu da Dr la paylaşıp zamanla üstesinden gelmeye çalışLutfen yargilamayin ergenligim agir, tedavi goruyorum bir de siz yaralamayin beni en bastan baslayim abim annemin kiymetlisi oldu hep kendide der oglanlar annelerinin ilk askidir diye mesela abim univdeyken dondurdu annemi gunde 50 kez arardi cok siki fikilar abim 12 dersin 12 sindende kalmis okulu dondurdu ben ise gayet basariliyim okulda zeki diye goruluyorum abim ise hep tembel paraya kiza asiri duskun bir insan don degistirir gibi sevgili degistiren bir insan gelelim abimin yaptiklarina univ zamanindayken fatura 500 kredi karti 500 geldi babam hepsini odedi ben bir kez astim asla odemem dedi hatti kapattirdi kontorluye gecirdi annem genellikle kendini opturmez benle cok sık konusmaz abime sulaledeki her seyi anlatir bana gelince agzinda bakla islanmiyor der anlatmaz hep alingansin der doktora goturmeyi ilgili saniyorlar kisaca bizim evde abim bas taci ben ise hor gorulmus kulkedisi notyasadigim taciz degilmis zeka testi yapilmadi nolur yargilamayin
mesaj olarak atayım bakarsınız.Ay bu olay gerçek mi linki konusu falan var mı şok oldum şu an
Cok merak ettim bwkliyorunmesaj olarak atayım bakarsınız.
mesaj olarak atayım bakarsınız.
Banada atar mısınız
Vay be neler var.bulabildiğim tek haber bu aynı haber olup olmadığından emin değilim. Benim dediğim olayda kız 12-13 yaşındaydı . ve kasım veya aralık ayı gibi soğuk bir ayda oldu olay sabaha kadar karakolun önünde beklemiştik çünkü , o zaman kadın dernekleri vs bayağı paylaşmıştı haberi. Ertesi gün bir arkadaşımın eşi polisti o söylemişti kızın ifadesi alınmış , hastanede kontrol ettiklerinde tacizle ilgili bir bulgu bulunmamış annesi boşanmak için kızına yalan söylettirmiş , kız öyle itiraf etmiş. Annenin akıl sağlığından şüphelendiklerinden kızın yurda verildiği söylenmişti.Kızına cinsel istismarla suçlanan baba duruşmada tutuklandı
Kızına cinsel istismarla suçlanan baba duruşmada tutuklandıwww.hurriyet.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?