Ilgisiz ailenin ilgisiz cocugu.

Daha önce abin konusunda da ayni seyleri dedin, millet haber edelim deyince, devam etti.
Sonra sınif tekrari yaptığını derslerinin iyi olmadığını söyledin, şimdi cok zekisin öğretmenlerin memnun, valla küçük oğlum var korkuyorm seni görünce. Tedavi olduğunuda düşünmüyorum yoksa tacize, tecavüze bu kadr merak salmazdın birdr hep aile icinde olan şeylerden bahsediyorsun bence ne olursa olsun ailenin bilmesi ve gerçketen tedavi olman lazım

Biz halletik o konuyu gizemliasli KudrAlobar ile tedavimi olucam soz verdim doktora her seyi anlaticam

Bu 16 yaşında bir kizin yalvarmasina birakilmamali, belki şizofren yani tedavi olmazsa daha ağır şeyler olur. Ergenlik denilip gecilmeyecek şeyler var. Eskilerden bir kiz vardi ayni bu yaslarda annesini öldü, uvey anne iskencesi ve neler neler anlati ilay miydi neydi ismi annesi sonra burda yazilanlari gördü ortaya çıktı hepsi hayal ürünü ama nerden baksan 1 seneye yakin ya da fazla yaptı bunu, intiharlar mi dayaklar mi neler nelerdi

Abartmayin ne sizofreni bir kere o tani 18 yas altina konmaz ayrica biz hallettik

ablacım yaşın küçük ilgi çekmeye mi çalışıyorsun tam anlamıyorum ama insanların üzerine attığın suçlar ağır suçlar. İyi bir tedavi görmen lazım. 2 sene önce burada küçük bir kız babası yıllardır tecavüz ediyor diye olay çıktı , kızda 12 yaşlarında falan olması lazım , millet ayağa kalktı ortalık karıştı adam polis, asker bariyerinde zor karakola gitti ifade vermeye gerçekten adamı öldüreceklerdi sonuç kız yalan söylemiş , kızı yurda verdiler diye duymuştum senin sonunda aynı olur , onu da geçtim gerçekten yakınındaki insanlara ciddi zararlar verirsin.

Yani yorumları okuyunca zaten anladım aslında
Bilmiyirm gerçekten tacize tecavüze uğrayan insnlar bunu dile getirmekte zorlanıyor içine atar
İftira atmak gerçekten çok ayıp ve suç

İns ban yemezsin

Nasil konulmuyor konular var sen bilmiyorsundur. Ayrıca hallettik dediğin kisi iyi niyetli evet ama seni kontrol edecek yani buraya yazmayacaksin sadece
kazen abi sosyal politikalar bakanlığına diğer hesaplarındaki açtığı konularla birlikte bildirmiş bu üyeyi

Ay bu olay gerçek mi linki konusu falan var mı şok oldum şu an

Bu yaşadığını çok kişi yaşıyor. Senden kaynaklanmıyor. Psikolojik destek alabilirsin. En büyük önceliğin ayaklarının üzerinde durup, ekonomik bağımsızlığıni kazanmak ve evden ayrılmak olmalı. O şartlarda bir yerden sonra zaten bikacaksin. Sadece şu an sabret biraz daha. Ayrıca aynı zamanda bu durumdan kaynaklı olarak ilişkilerinde sorun yaşayabilirsin, bunu da Dr la paylaşıp zamanla üstesinden gelmeye çalış

Banada atar mısınız
bulabildiğim tek haber bu aynı haber olup olmadığından emin değilim. Benim dediğim olayda kız 12-13 yaşındaydı . ve kasım veya aralık ayı gibi soğuk bir ayda oldu olay sabaha kadar karakolun önünde beklemiştik çünkü , o zaman kadın dernekleri vs bayağı paylaşmıştı haberi. Ertesi gün bir arkadaşımın eşi polisti o söylemişti kızın ifadesi alınmış , hastanede kontrol ettiklerinde tacizle ilgili bir bulgu bulunmamış annesi boşanmak için kızına yalan söylettirmiş , kız öyle itiraf etmiş. Annenin akıl sağlığından şüphelendiklerinden kızın yurda verildiği söylenmişti.

Vay be neler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…