- 14 Ağustos 2018
- 21.019
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.547
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
hangi üyeliğiyle yazdı hatırlamıyorum ama , diğer konularında eski isimleri hatırlayanlar vardı.o hesabı kapatılmıştı diye hatırlıyorum.abisi yanına uzanıyomuş bilmemne garip garip şeyler yazmıştı.Oha ciddi mi onu kaçırmışım ben. Eski konuları kurcalayayım
Gercekten biliyorlar ayrica benimle konusurken uslubunuza dikkat edin lutfen ben ediyoruKülahımı uzatayım ona anlat istersen
gayet basarilisin okulda zeki diye görülüyosun psikiyatristin zeki oldugunu soyluyor sonra vazgeciyor falanBunaldim her seyi en bastan anlaticam sonra da el mecbur ders calismaya gidicem bende doktor teshisli dehb var kucuklugumden beri yerimde duramayan kipir kipir ve hareketli bir cocuktum derslerim iyiydi ta ki liseye kadar lise denen cehennem yuzunden psikolojim bozuldu canavara donustum okula gitmeden once midem bulanmaya basliyor ve ayaklarim geri geri gidiyor o bina kusturuyor beni oyle tiksiniyorum gider gitmez evimi ozluyorum okul yuzunden sinir hastasi oldum evdekilere patliyorum bir seje sinifta kaldim sirf okulu sevmedigim icin bu sene akillandim da calisiyorum ama el mecbur bana kalsa next next next level yapip unive gitmek isterdim napacagimi bilmiyorum daha bitmesine 2 sene var sinifa okula o binaya tahammul edemiyorum
Gördüm şimdi bakıyorum konularına. Abim sapık mı diye konusu var. Patalojik vaka. Sıradan ergenlik hezeyanları diye düşündüm ilk başta ama bu daha farklı bir şey sanki.hangi üyeliğiyle yazdı hatırlamıyorum ama , diğer konularında eski isimleri hatırlayanlar vardı.o hesabı kapatılmıştı diye hatırlıyorum.abisi yanına uzanıyomuş bilmemne garip garip şeyler yazmıştı.
Üslubumda bir sorun yok, işine gelmedi sadece söylediklerim. Biz bir soralım yine de biliyorlarsa neden önlem almıyorlarmış diye annene.Gercekten biliyorlar ayrica benimle konusurken uslubunuza dikkat edin lutfen ben ediyoru
evet konuları çok garip.yani garipten başka kelime bulamıyorum.o yüzden dedim eğer gerçekse 16 yaşında bir çocuğun burda yazdıkları kafasında kurdukları falan ailesine bildirilmeli.sıradan bir ergen asiliği olsa büyüyünce geçer derim de çok ciddi suçlamalar ve kurgular var.Gördüm şimdi bakıyorum konularına. Abim sapık mı diye konusu var. Patalojik vaka. Sıradan ergenlik hezeyanları diye düşündüm ilk başta ama bu daha farklı bir şey sanki.
Annemi nerden bulacaksiniz pardonÜslubumda bir sorun yok, işine gelmedi sadece söylediklerim. Biz bir soralım yine de biliyorlarsa neden önlem almıyorlarmış diye annene.
Zor mu sence bu? Bi site sahibine soralım onay verirse bakarız çaresine.Annemi nerden bulacaksiniz pardon
Ay sakinn lutfen yapmayin kulunuz kopeginiz olayim annem beni cig cig yer elimden alirlar her seyi oldururkler beniZor mu sence bu? Bi site sahibine soralım onay verirse bakarız çaresine.
Hani biliyodu annen?Ay sakinn lutfen yapmayin kulunuz kopeginiz olayim annem beni cig cig yer elimden alirlar her seyi oldururkler beni
Bilmiyoe yalan soyledim lutfen yapmayin adimi anitsayacda bulursunuzHani biliyodu annen?
Mesaj tekrarıAy sakinn lutfen yapmayin kulunuz kopeginiz olayim annem beni cig cig yer elimden alirlar her seyi oldururkler beni
böhöhöhöAy sakinn lutfen yapmayin kulunuz kopeginiz olayim annem beni cig cig yer elimden alirlar her seyi oldururkler beni
Biz anlastik kudralobar ablamla
eğer buraya anlattığın hikayeler gerçekse devlete sığınmış olursun , eğer abin olayı gibi senaryolarınsa tedavi olmuş olursun ya da bir daha dikkat çekmek için öyle şeyler yapmamayı öğrenirsin.kimse çocuğunu öldürmez bunun için, ama tedavisine katkıda bulunur.burda 10 şey söylüyosun 9'u yalan 1'i şüpheli..Bilmiyoe yalan soyledim lutfen yapmayin adimi anitsayacda bulursunuz
konularda yalan değilmi?Ay sakinn lutfen yapmayin kulunuz kopeginiz olayim annem beni cig cig yer elimden alirlar her seyi oldururkler beni
Biz anlastik kudralobar ablamla olmayacak oyle bir seykonularda yalan değilmi?
cidden seni site yonetimine bildirmek lazim senin iyiligin icin ulasmalilar ailene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?