Ilgisiz ailenin ilgisiz cocugu.

Oha ciddi mi onu kaçırmışım ben. Eski konuları kurcalayayım
hangi üyeliğiyle yazdı hatırlamıyorum ama , diğer konularında eski isimleri hatırlayanlar vardı.o hesabı kapatılmıştı diye hatırlıyorum.abisi yanına uzanıyomuş bilmemne garip garip şeyler yazmıştı.

gayet basarilisin okulda zeki diye görülüyosun psikiyatristin zeki oldugunu soyluyor sonra vazgeciyor falan

Gördüm şimdi bakıyorum konularına. Abim sapık mı diye konusu var. Patalojik vaka. Sıradan ergenlik hezeyanları diye düşündüm ilk başta ama bu daha farklı bir şey sanki.

Gördüm şimdi bakıyorum konularına. Abim sapık mı diye konusu var. Patalojik vaka. Sıradan ergenlik hezeyanları diye düşündüm ilk başta ama bu daha farklı bir şey sanki.
evet konuları çok garip.yani garipten başka kelime bulamıyorum.o yüzden dedim eğer gerçekse 16 yaşında bir çocuğun burda yazdıkları kafasında kurdukları falan ailesine bildirilmeli.sıradan bir ergen asiliği olsa büyüyünce geçer derim de çok ciddi suçlamalar ve kurgular var.

Hayatimi bitirirler ben bir kere anneme sormustm elinden her seyi aliriz demisti

Bilmiyoe yalan soyledim lutfen yapmayin adimi anitsayacda bulursunuz
eğer buraya anlattığın hikayeler gerçekse devlete sığınmış olursun , eğer abin olayı gibi senaryolarınsa tedavi olmuş olursun ya da bir daha dikkat çekmek için öyle şeyler yapmamayı öğrenirsin.kimse çocuğunu öldürmez bunun için, ama tedavisine katkıda bulunur.burda 10 şey söylüyosun 9'u yalan 1'i şüpheli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…