Ilgisiz ailenin ilgisiz cocugu.

mesele ailenle konu acmis olman degil psikolojik durumun

bu arkadasa yardimci olma imkaniniz yokmu
aile ici tacizden bile bahsediyor

Son düzenleme:
konularda yalan değilmi?
cidden seni site yonetimine bildirmek lazim senin iyiligin icin ulasmalilar ailene
bence de bildirelim, gelip değişik değişik hesap alınca bulunmayacak zannediyo.trollse böyle konularda dalga geçmemeyi öğrenir, gerçekse de ailesi tedavi ettirir.

Ailede bazen şey durumu olur hangi çocuk daha hassas daha pasifse onun üzerine daha çok titrenir bilir ki anne baba diğeri başarır başının çaresine bakar. Ama bu demek değil diğerinin ne hali varsa görsün öbürü canım. Sizin bunun ötesinde gözüküyor galiba. Zaten abinizde pasiflik değil çakallık var gibime geldi. Allah yardım etsin zor işler.

Bitmedi nasil bitti ilaci kesicez fedim ben
diğer konunda mesajıma "tedavi olmadan önce demiştim şimdi tedavi oldum" dedin.Bak yazdıklarından belli gerçekten küçüksün ve ciddi sorunların var.Yaptıkların çok ciddi şeyler , suçlamalar, asılsız iftiralar ve dolayısıyla suç.Konularını kapattır, bir daha ilgi çekmek için böyle şeyler yapma.İlle akıl danışmak istiyorsan kendini iyileştirmek ve geliştirmek adına akıl danış.Ailenin başına başka dert açma, bir gün kapına gerçekten sosyal hizmetler ve polis gelirse işte o zaman gör curcunayı, taciz eden abiler kuzenler , işkence eden anne baba, tacizi susturan anne vs
.Aramızda sosyal hizmet görevlileri ve emniyet mensupları var.Senin yazdıklarını biri ihbar kabul etse burda nolur hiç düşündün mü? Hesaplarını kapatıp yenisini açman hiç bir şey değiştirmez sanal ortam bu.

Dusundum tabi cok ozur dilerim hepsi yalandi ben tedavimi soz verirom olcam

gizemliasli az daha devam edersen olacaklar olacak
ya diğer konularını bir kenara koyuyorum ama kaçıncıdır aile içi uydurduğu taciz konusu açıyo dikkat çekmek için anlaşılınca pardon yalandı ben zaten hastayım deyip kaçıyo, banlanırsam banlanıyım bunun şakası iftirası mı olur bu devirde kadınların başına neler gelirken , mahkemelerde resmen tacize tecavüze uğramış kadınlar suçlu çıkartılacak nerdeyse.Sinirlendim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…