- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
bence de bildirelim, gelip değişik değişik hesap alınca bulunmayacak zannediyo.trollse böyle konularda dalga geçmemeyi öğrenir, gerçekse de ailesi tedavi ettirir.konularda yalan değilmi?
cidden seni site yonetimine bildirmek lazim senin iyiligin icin ulasmalilar ailene
evet hem abisi hem kuzenleri tarafından.annesi de olayı örtbas etmiş.evde kötü muamele de görüyor.mesele ailenle konu acmis olman degil psikolojik durumun
bu arkadasa yardimci olma imkaniniz yokmu
aile ici tacizden bile bahsediyor
Ben onu yalan atrim yok oyle bir seu ben tedavi oluyorum zatenmesele ailenle konu acmis olman degil psikolojik durumun
bu arkadasa yardimci olma imkaniniz yokmu
aile ici tacizden bile bahsediyor
alintiBen onu yalan atrim yok oyle bir seu ben tedavi oluyorum zaten
iftira, özellikle bu tarz iftira çok ciddi bir suçBen onu yalan atrim yok oyle bir seu ben tedavi oluyorum zaten
Oh sagol abla :)Kızlar sakin, konuştuk özelden takipteyim ben areni. Söz verdi tedavisini olacak. Olmazsa ailesiyle görüşücem ben.
tedavim bitti diye de yalan söyledin.Vallada olucam billada olucam ya soz verdim
Bitmedi nasil bitti ilaci kesicez fedim bentedavim bitti diye de yalan söyledin.
diğer konunda mesajıma "tedavi olmadan önce demiştim şimdi tedavi oldum" dedin.Bak yazdıklarından belli gerçekten küçüksün ve ciddi sorunların var.Yaptıkların çok ciddi şeyler , suçlamalar, asılsız iftiralar ve dolayısıyla suç.Konularını kapattır, bir daha ilgi çekmek için böyle şeyler yapma.İlle akıl danışmak istiyorsan kendini iyileştirmek ve geliştirmek adına akıl danış.Ailenin başına başka dert açma, bir gün kapına gerçekten sosyal hizmetler ve polis gelirse işte o zaman gör curcunayı, taciz eden abiler kuzenler , işkence eden anne baba, tacizi susturan anne vsBitmedi nasil bitti ilaci kesicez fedim ben
Dusundum tabi cok ozur dilerim hepsi yalandi ben tedavimi soz verirom olcamdiğer konunda mesajıma "tedavi olmadan önce demiştim şimdi tedavi oldum" dedin.Bak yazdıklarından belli gerçekten küçüksün ve ciddi sorunların var.Yaptıkların çok ciddi şeyler , suçlamalar, asılsız iftiralar ve dolayısıyla suç.Konularını kapattır, bir daha ilgi çekmek için böyle şeyler yapma.İlle akıl danışmak istiyorsan kendini iyileştirmek ve geliştirmek adına akıl danış.Ailenin başına başka dert açma, bir gün kapına gerçekten sosyal hizmetler ve polis gelirse işte o zaman gör curcunayı, taciz eden abiler kuzenler , işkence eden anne baba, tacizi susturan anne vs
.Aramızda sosyal hizmet görevlileri ve emniyet mensupları var.Senin yazdıklarını biri ihbar kabul etse burda nolur hiç düşündün mü? Hesaplarını kapatıp yenisini açman hiç bir şey değiştirmez sanal ortam bu.
ya diğer konularını bir kenara koyuyorum ama kaçıncıdır aile içi uydurduğu taciz konusu açıyo dikkat çekmek için anlaşılınca pardon yalandı ben zaten hastayım deyip kaçıyo, banlanırsam banlanıyım bunun şakası iftirası mı olur bu devirde kadınların başına neler gelirken , mahkemelerde resmen tacize tecavüze uğramış kadınlar suçlu çıkartılacak nerdeyse.Sinirlendim gerçekten.
Ranny gibi bişey miydihangi üyeliğiyle yazdı hatırlamıyorum ama , diğer konularında eski isimleri hatırlayanlar vardı.o hesabı kapatılmıştı diye hatırlıyorum.abisi yanına uzanıyomuş bilmemne garip garip şeyler yazmıştı.
yok o sürekli neden sevgilim yok, benim de bir gün sevgilim olur mu diye aynı başlık ve içerikte konu açıp duranRanny gibi bişey miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?