- 14 Mart 2013
- 7.886
- 3.945
- 448
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ve şuanki sistem için ohoooo şimdi çok iyi valla deniyor.
İşini sevmiyorsan çalışma kardeşim sen cebini dolduracaksın, ben senin asık suratını, agresifliğini çekeceğim.
Üstelik o koridorda sağlık sebebiyle koştururken..
Bir kez ultrason tarihi verdi bana kadının teki 20 gün sonraya.
O sırada okuma yazması olmayan bir bayan anlamadı bir şeyi soruyor diye bir bağırdı,
arkasından da of salaklarla uğraşıyorum diyor. Midem kaldırmıyor böyle ortamları yani.
O gün geldi gittim ultrason için..
Ay sizin drunuz yok bugün hastanede ultrason takibi aynı dr tarafından yapılır deyip yeniden tarih verdi.
Az kalsın diyecektim millete salak diyeceğine kendine bak sensin salak, dr adı yazıyor orada tarih verirken baksana.
Mecbur muyum ben her istediğinizde işimi gücümü bırakıp gelmeye?
Desem kavga etcem ama çok fena. Ne kadar hanımefendiliğimi koruyabilirim bilmiyorum.
Allah düşürmesin ellerine, bunlar insanı sağlığından da geçirir, her gittiğimde bir şeye deli olup dönüyorum.
Evet bide çok iyi diyolar, randevu alıyolarmış önceden çok sıra bekleniyomuş,randevuyu da sana en erken 20 güne veriyo veta randevu yok diyo mr desen 50-60 gün adam ölecek mi mr çekilene kadar.. Sağlık çalışanı olmadam rahmimde koca bi kanama alanıyla mr sırası gelsin diye 60 gün bekleyecektim bu mu iyi sistem..