- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.521
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bu arada bir onceki yorumu gormusken yazayim, maalesef doktorlarin da ucretlendirme sistemi yasadigniz olaylarin artmasinin bir nedeni.
Tepkinizi koysaydiniz keske, cok ilgilenmeyebilir sevecen olmayabilir fakat sizin haklarinizin ihlal edilmesine izin vermemeliydi.
Bunun tersine daha onceden -hos olmasa da- doktor azarini odada hasta varken girmeye calisan kisi yerdi...
Siz nasil ki okulda belirlenen gorevinizin yanisira mesleginizin hakkini vermek icin diger konularda da sorumluluk hissediyorsaniz doktorlarda da her meslekte de bu boyle.
Karakterle alakali.
Sizin aksinize masaya oturup 45dk.nin dolmasini bekleyenler var hatta ogrenciye sunum gibi degil ders islemek icin konuyu anlattirip hergun dersi oyle gecistirenler bile var...
Sizin doktorun isi de boyle olmus biraz.
Kadinlarin genckizliktan menopoza kadar bir doktoru olmasi gerektigni dusunuyorum. (Ben su an arama evresindeyim...)
Cunku bunun hamileligi, korunmasi, menopozu hepsi takip edilmesi gereken seyler.
Dolayisiyla whatsapp bile normallesiyor yani :)
Belki forumda iyi bir tavsiye gelebilir, denemekten zarar gelmez diyorum![]()
Aslında ben de istiyorum bir genel cerrah bir de kadın doğumcu devamlı gideceğim bunlara çünkü.
Ankara ve İstanbul için tavsiyelere açığım arkadaşlar

Doktor kızının, hastaların ilgisiz doktorlara sitemine bile verdiği cevap ortada doktorlar bunun kaçta kaçını yapıyor. Demekki babası eve geldiğinde hastalar hakkında neler anlatıyor ki cevaplar böyle. Kendisi bir kontrol için 1 ay beklesin ondan sonra gelsin yazsın.
Herşey ortada umarım sen de sağlığına bir an önce kavuşursun sıkıntı çıkmaz canım.
Burnun ne kadar havada senin ya. Babanın çalıştığı hastane dışında bir hastaneye uğrasana sen, torpilsiz muayene olmaya çalışsana ondan sonra gel yaz buraya doktorlarada yazık diye. Annene babana de ki şu cahil hastalarla uğraşmayı bırakında biraz benimle ilgilenin, ilgiye açlıktan kendimden yaşça büyük insanlara saygısızlık yapıyorum. Yazık ya.
Ben artık kendisi ile muhattap olmamaya karar verdim canım.
Teşekkür ederim.
Artık çok sıradanlaşmış bir durum bu...
Her meslekte iyisi de kötüsü de var ne yazık ki, ama sağlık sektörü çok fazla istismara açık...
Zaten iyi doktorlar bellidir ve bilinir, o yüzden iyice araştırıp gitmek lazım...ben öyle yapıyorm
Yoksa ilgilenmiyorlar bile hoş ilgilense de ne kadar anlıyor tartışılır...
Tecrübesizlikten ya da başka sebeplerden...
Bunun dışında eczacı ile anlaşıp ilaç recete eden doktorlar var. Özellikle de aile hekimleri.
Eczane çalışanı bir arkadaşım vardı,
Anlattıklarını duysanız sağlık sisteminden tiksinirsiniz..
O yüzden basit şeylere bile reçeteye çok fazla ilaç ağrı kesici vs yazan doktora güvenmeyin sakın...
Çok iyi araştırıp da gidin hastane değil dr seçin.
Bir de dr ler ve sağlık çalışanları hastalık ciddi ve ölümcül falan değilse bir süre sonra duyarsızlaşıyorlar, kendi başlarına gelse bile normal karşılıyorlar yeter ki tehlikeli olmasın ve tedavi edilebilir bir şey olsun.
Doğrudur ben de güvenemez oldum maalesef..
Grip, soğuk algınlığını evde 20 günde geçirmeyi tercih eder oldum böyle drlar yüzünden.
Büyük bir sorun olunca bir yere kadar kaçılıyor ama

İstanbuldaysanız iyi bir doktor tavsiye edebilirim :)
Ben tavsiye isterim :)
kesinlikle... şimdiye kadar bu forumda "ilgisiz" doktorlarla ilgili kaç konu açıldı ve burda olduğu gibi çıkan tartışmadan dolayı kaç tanesi kapandı ohooo sayamam herhalde. hep aynı şey oluyor.ilgisiz doktorlar var. bu bir gerçek. peki burda konu sahibinin suçu nedir, neden konu sahibinin üstüne gidiliyor anlamadım yani. biraz objektif bakılsa olaya.
Üstüme gelen bir kişi ve 16 yaşında taraf tutarak bakan bir ergen.
Onun düşüncelerini umursamıyorum canım, teşekkürler

Konuyu kişiselleştirmeyelim ve polemiğe girmeyelim lütfen.
faat geçmiş olsun, isterseniz başka bir doktora görünün, bende de kist vardı seneler önce, muayne + ultrason sonrası teşhis kondu ve tedavi oldum, sanırım verilen tahlillerde bir sorun olup olmadığını anlayıp sonrasında doğru teşhis koyabilmek için istenmiş, yüzeysel bir muayneyle size direkt şu sorun var diyemez doktor![]()
Teşekkürler Mune.
Aslında burda sizlerden duyduğum bir cümleyi drdan duymak istemiştim.
'' Sadece buna bakarak pko hakkında bir karara varamayız, ama kist yok merak etme gibi..''
faat cnm çoook sevindim yumoşların normal oluşuna..
Şimdi diğer testleri de yaptır,hormonal sorun varmı..
Yoksa da eşine bakarlar. . İnşallah sorun çıkmaz cnm..
Malesef hastanelerde hep aynı..
Özele gidiyorum soruyorlar resmen. .
Teşekkürler tatlım.
Yarım kaldı dr maceram.
Eylülden önce gitmeyeceğim..
Tatilimi böyle drlar yüzünden sinir krizi ile geçirmek istemiyorum..