- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
evet olabilir çok haklısınız.. başka bi üye daha yazmış, siz yazdıkça anlıyorum :)Konu sahibi nişanlı bu şahısla. Adam belki aile zoruyla evleniyor belki evleneyim de hizmetimi yapan bir kadın olsun diye düşünüyor. Hiç olmayan şeyler mi bunlar? Belki de hiç evlenmedi demesinler diye evlenecek olamaz mi
Ya bir kıza inat, ya cinsel tercihini kapamak için paravan evlilik diyorum.sevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adam
Baya evleneceksin yaniYani kaynanamlar bizim tarafta sorun yoktu onların parayı denklestirmesi için bekliyoruz
Eşim mesaide. Denemek için yazdım. Okur okumaz cevap yazdı. Evlilik nişan çıkma vs 9 yıl oldu bizim.Ya burda adamı yerin dibine sokmuşsunuz
Yok sevmiyor yok bilmem ne
Sevmese niye evlensin ya?
Niye konu sahiplerini yanlış yönlendiriyorsunuz?
Kız etkileniyor belli
Adam her gün arıyor soruyormuş
İş yerinde yapmıyormuş
Bu mu yani
Hayır çok merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapıyor acaba sabah akşam yazıyor heralde iş yerindeyken
İşi gücü olan insan zaten yapamaz bunu ya
Bide kız üstüne giderse hiç yapmaz
Biraz kendini çek ne oluyor ona bak
İyice soğutucan kendinden
Bunaltmayın adamları
Bi hobiniz olsun arkadaslarınız olsun kendi hayatınız olsun biraz ya
Koşan değil koşulan olun !
evet konu sahibinin önceki konusunu okudum, yaklaşmıyomuş nişanlısı bi türlü, mesafeliiymiş, bu yüzden olabilir..Ya bir kıza inat, ya cinsel tercihini kapamak için paravan evlilik diyorum.
Ya ayşe kim denir mi? Neyse sakin olun. Anlamadan. Heyecan yapmayın.Kızlar artık sinirden elim ayağım titriyor oynadığı okey ortak hesabımız sosyal medya üzerinden masama bir adam geldi ve bana x ayşe yanimda seni soruyor dedi oyunu nisanlimin oynadığını zannetti ayşe kimdi dedim yarın gelir anlatırım dedi anladı heralde benim oldugumu ayşe ne alaka ne diye soruyor benim.nisanlimi artık kafayı yicem yaa
Ben o anki sinirden ne diyeceğimi bilemedim kiSeven adam cevap yazar....
Ya ayşe kim denir mi? Neyse sakin olun. Anlamadan. Heyecan yapmayın.
Muhtemelen okeyde orti yapmışKızlar artık sinirden elim ayağım titriyor oynadığı okey ortak hesabımız sosyal medya üzerinden masama bir adam geldi ve bana x ayşe yanimda seni soruyor dedi oyunu nisanlimin oynadığını zannetti ayşe kimdi dedim yarın gelir anlatırım dedi anladı heralde benim oldugumu ayşe ne alaka ne diye soruyor benim.nisanlimi artık kafayı yicem yaa
Muhafazakar olduğu için öpmemişEşim mesaide. Denemek için yazdım. Okur okumaz cevap yazdı. Evlilik nişan çıkma vs 9 yıl oldu bizim.
Ayrıca beni öpmüyor diye de konusu vardı. Konuya yorum yapıyoruz. Daha sonra verdiği detayları okuyan var okumayan var. Güncellesin tekrar bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?