Ilgisiz erkek sevmeyen erkek midir ?

Sevgi, aşk, tutku öyle bir şey ki en odun denilen erkeği bile kadının etrafında pervane edebiliyor. O yüzden bu sorunun tek bir cevabı var o da; EVET.. ilgisiz erkek sevmeyen ya da en azından karşısındakine karşı olan heyecanının yitirmiş ya da zaten hiç yakalayamamış erkektir..

öncelikle bence kaybetme korkusunu yaşamalı, senin kendine ait bir hayatın, planların ve kendine özel vakitler ayırıyor olman lazım. Ama anladığım kadarıyla sen tam tersi hayatını ona endekslemişsin ki bu durumda oldukça rahat tavırlar sergileyebiliyor.

mesela görüşmek istediği her an müsait olmayabilirsin. gerçi nişanlıykende bir taktik vermekte bana mantıklı gelmedi ama bilemedim.

Taşıma su ile degirmen donmez. Zoraki ilgi de bir yere kadar. Adamin umurunda degil demek ki . Adamin ilgi alanlari farkli. Tek bildigim insan istedigi seye vakit ayirabiliyor, istemezse de isim var diye basindan savabiliyor.
Simdiden tek tarafin cabasiyla yurumuyor belli ki, ileride de bu evliligi evcilik gibi tek tarafli yasamak istemiyorsan ayril. Inan omur boyu uzulmektense bir kac ay uzulursunn o kadar. Adamin evlilik falan umurunda degil sanki. Sadece seninle hizmetini gormen icin evlenecek gibi, ya da ailesi istedigi icin.

İlgisiz adamla nişanlanmışsınız, üzgünüm ama zaten ceptesiniz. Bu algıyı değiştirmek çok zor, hatta imkansıza yakın.

İlgisiz adam sevmiyordur zaten. Sevse neden ilgilenmesin? İçine içine mi seviyor nedir yani?
Sizinle sohbet etmek, zaman geçirmek yerine başka şeyleri tercih ediyorsa bu hep böyle devam eder.

Düğünü falan düşünmeyin. Okurken sinir oldum. Adam sizi sevmiyor. Seven insan merak eder arar, sorar. Ömrünüzü ziyan etmektense 2-3 ay üzülürsünüz. Diğer türlü ilgisiz sorumsuz bir erkekle ömür geçmez. En büyük kötülüğü kendinize yaparsınız.

Burdaki herkes de zaten evlenince ilgi bitecek benimki nişanlıyken çok ilgiliydi diye hevesle anlatıyo, arkadaslar evlenince ilginin azalması iyi bişi değil köprüyü gecene kadar yapmış kocalarınız bu sizi sevdiği anlamına gelmez

2 gram ilgi görmek için kendinizden çok fazla ödün veriyorsunuz.Seven insan vakit ayıran,ilgisini belli eden insandır.Neden bile bile lades yapıyorsunuz,size saniyelerin ayırmayan birine ömrünüzü vermeyi düşünüyorsunuz.

Evlenmeye çok istekli duruyor şu günler bi gecsede sana kavuşsam diyor bilmiyorum
Bana pek inandırıcı gelmedi bu söylediğiniz.Bunu diyen adam böyle davranmaz,sevgi sözde değil davranıştadır.Davranışa yansımayan söz öylesine denmiştir.Gözünüzü açın,evlenmeyin böyle biriyle.

Her gün arayıp soruyor mu ?Ben buna dair bir şey okumadım buna.Aksine konu sahibinin zoruyla konuşan bir tip var gibi.Bir insan seviyorsa ilgisini belli eder,bu kadar net.Arkadaşına cevap verip size vermeye gerek duymuyorsa burada durup düşünülmeli.

Sen adamı bırakmazsın tabi burda ne desek te...ama suraciga yazıyorum,evlenirsen daha çok çekersin kocandan,daha çok konu açarsın burda,bin pişman olursun...adam seni sevmiyor net.sen de daha evlenmeden acı çekiyorsun,bile bile kendine bu kötülüğü yapma, ayrıl. (nedense birçoğumuz ne kadar acı çekersek o kadar çok sevdigimizi aşık olduğumuzu düşünürüz, hâlbuki sevgi aşk,mutlu olmak huzurlu olmak demektir, acı çekmek DEĞİL)

Sunu biliyorum.. bi insan yemek yiyorsa tuvalete gidiyorsa arar sorar.. haricinde vaktim yok sadece bahanedir. Bi erkek seviyorsa vakit ayirur ilgi gosterir, gostermiyosa sevmiyodur. Boyle erkekleri salin gitsinler, erkek mi kalmadi

Herkes size aynı şeyi söylüyor sonuç olarak ama siz hep bi bahane buluyorsunuz.Ayrılmak kolay değil tabi hem de sevince ama dış gözle bakınca sizin bu adama rest çekmeniz şart.Düğüne bir buçuk ay kalmışsa ne olmuş yani?Küçücük bebeğiyle boşanıyor insanlar.Daha önce de konu açmışsınız sanırım bununla ilgili.Lütfen ilgi dilenmeyin kendi haline bırakın bir iki gün asla yazmayın görmezden gelin sonra da ben bu şekilde seninle devam edemem önümü göremiyorum diyin onu da o sizi arayınca söyleyin mesajda değil.Umarım mutlu olursunuz kararınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…