- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Bende mesela böyle tipleri sevmem mıç mıç hemen uzaklaşırımNisanlandigimizda ,İstanbul a tayinim cikmistı.Neredeyse her tenefuste arardı nişanlim.Ogretmenler Odasinda göze batmıştım.Bunu niye yazıyorum biliyo musun bu hayatta gercekten ilgilenen erkekte var.Evlenince zaten azalacak ilgi ,şu an hiç yok,evlilikte ölü taklidi yapacak herhalde.
Ya tabi ki,tek kriter aranmak degil ama nisanliligin ilk zamanlari iste .Bir de ben uzaga gitmistim .Özlüyorduk.Artı esim epey yogun calısmakta benim tek mesguliyeti ben degildim.Satirlara göre yorum yapmışsınız bisey diyemem.Konu sahibi ,keşke bu kadar ilgisiz kalmasaydı ama.Bende mesela böyle tipleri sevmem mıç mıç hemen uzaklaşırım
Hayatta benden başka uğraşları olsun isterim
İlgili erkek demek her dakka arayan erkek demek değil ki
Sana değer veren yücelten sana kendince hediyeler alan güzel yerlere götüren gözünün içine bakan erkektir
Yoksa aramak bedava ne olucak
Ben demiyorumki her dakka beni arasın ama bana isim var diyip girip okey oynaması zoruma gidiyorBende mesela böyle tipleri sevmem mıç mıç hemen uzaklaşırım
Sana değer veren yücelten sana kendince hediyeler alan güzel yerlere götüren gözünün içine bakan erkektir
Haklısın.Ben demiyorumki her dakka beni arasın ama bana isim var diyip girip okey oynaması zoruma gidiyor
Öncelikle bir süre siz de ona hıc mesaj atmayin. Gunaydin mesajini bile atmayin. Her gun kendinize bir organizasyon bir plan yapın. O da bu sürede yazar muhtemelen ilgilenmeye başlar.Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
hediye de almıyosa, şehirdışından geldiği halde eli boş geliyosa buluşmaya?Bende mesela böyle tipleri sevmem mıç mıç hemen uzaklaşırım
Daha nişanlıyken böyleyse evlendiğinde nasıl olur bilemedim yaaa gerçi belli olmaz benim eşimde nişanlıyken hayallerindeki erkekti sonra fıs...Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Herşey aynı birşeyleri düzeltmeye çalışıyorumkonu sahibi son durum nedir
Onun çabası var mı?Herşey aynı birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum
Yani eskiye göre daha iyi diyebilirimOnun çabası var mı?
Çok safsınız ya... ah bee...sevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adam
Hayır... neden evlenmesin.Ailesi evlensin istiyordur. Yaşının geldiğini düşünüyordur. Eve gelince yemeği hazır ütüsü yapılmış olsun istiyordur. Sevgi haricinde yüzlerce sebep sunabilirim ortalama bir türk erkeğinin evlenmesi için. Sanki her evlenen aşkından evleniyorDüzenli hayata sahip olmak istiyorlar. Öyle kodlanmışlar vs vs.
Adam konu sahibinin aşkından öldüğü icin can çekişirken kiza yazamıyor. Yani o kadar aşık işte. O yüzden ben konu sahibini çok anlayışsız buldum.Yok canım olur mu senin ki belli sevgisinden ölüyor, o yüzden sana hiç ilgi ve alaka göstermiyor. Ya şu yazdıklarını bir oku da dön bir bak şu aynaya ve kendine şu soruyu sor ''Ben bu kadar değersiz birisi miyim? ''
Adam sana baksana herhangi bir arkadaşı kadar bile değer vermiyor. Sen daha acaba neden hala peşindesin? Sizin oralardaki son erkek falan mı kendisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?