İlgisiz eş sorunsalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kupi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
27
-31
1
Eş ile haftada bir dışarı çıkmak az değil mi? 2 senelik evliyiz yaklaşık. Eve geliyor iki günde bir arkadaşlarıyla buluşuyor oturuyorlar sonra eve yorgun geliyor tv izliyor muhabbet sohbet etmeden uyuyor. Dönem dönem böyle oluyor üzülüyorum. Çok yalnızım. Benim gibi olan var mı? Hep zorlamamla vazgeçiyor ama son raddeye kadar..

Yenısınız galiba aynı konuyu iki kez açmak yasak

Çoğu erkek daha olgunlaşmadan ham haliyle evleniyor bide baba yapılıyor
Eşiniz evli olmanın daha ne olduğunu kimin önce geleceğini biliyor gibi
Bu arkadaş da arkadaş diyen tayfa çok iflah olmaz
Onların okeyi halı sahası bira geceleri vardır
Eş çocuklar bunlardan sonra gelir
Umuyorum çocuk yoktur

Yani arkadaşlarına da zaman ayırmalı tabi ama benden fazla değil. Eşim çoğu arkadaşıyla beni de tanıştırdı, onlarla birlikte buluşuyoruz zaten. Sizinki dengeyi bozmuş.

Eş ile dışarı çıkmaktan ziyade evde de güzel vakit geçirebilmek çok önemli. Sizin eşiniz arkadaşlarıyla çıkıp eve gelince sizinle ilgilenmiyorsa ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtmenize rağmen hala düzelmiyorsa sizde onun gibi yapın. Çocuk var mı çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sizde dışarı çıkın arkadaşlarınızla buluşun, kurslara yazılın. Evde yapabileceğiniz aktiveler bulun. Belki eşiniz o şekilde anlar bazı seyleri.

Arkadaşlarını tanıyorum, eşlerini de arada buluşuyoruz ama erkek erkeğe daha sık buluşuyorlar.

Arkadaşlarını tanıyorum, eşlerini de arada buluşuyoruz ama erkek erkeğe daha sık buluşuyorlar.
evliliğin başından beri böyle mi ?
Hayatınızı eşiniz üzerine kurmayın kendı arkadaşlarınızla sizde çıkın neden yalnız bırakıyorsunuz ke
Cocugumuz yok evet

Üzüldüğümü görünce üzüldü. Yanıma geldi konuşmaya çalıştı baya. Ama yoruldum artık bazı şeyler zorlamadan olsun istiyorum

Eşiniz sizinle vakit geçirmekten çok zevk almıyor, bu nedenle eğlendiği arkadaşları ile buluşuyor. Eminim söylenseniz, ne var arada buluşuyorum der , yani arkadaşları ile buluşmalarını saymaz. Ama sizinle 2 gün oturunca , o iki günün lafını 2 ay eder. İnsanyanında iyi ve huzurlu hissettiği, eğlendiği birileriyle vakit geçirince , zamanın nasıl geçtiğini anlamaz, ama sıkıldığı birisi ise 1 saat 10 saat gibi gelir.

Yani arkadaşlarına da zaman ayırmalı tabi ama benden fazla değil. Eşim çoğu arkadaşıyla beni de tanıştırdı, onlarla birlikte buluşuyoruz zaten. Sizinki dengeyi bozmuş.
Eşim de benden başkasıyla vakit geçirmiyor benim de ondan başkasıyla vakit geçirmemi istemiyorDaha doğrusu ne yapacaksak beraber yapalım diyor.Ondan ayrı bir şey yapmak istesem adamın dünyası başına yıkılıyor .Erkeklerin bi dengesi yok sanırım.Biz de iki yıllık evliyiz.Eşimin beni görmediğinde nefes alamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.Annemlere bile tek gidemiyorum.Beraber gidip beraber dönüyoruz.Anne babası hayatta değil.Görümcelerim çağırdığında da beraber gidiyoruz.Kadın kadına sohbet edemiyorum.Tek kaldığım zaman dilimi okulda olduğum saatler.Onda da Öğlen araları da okula geliyor bazen çay içmeye.Bazen de gelip alıyor kahve içmeye gidiyoruz .Aşırı hiperaktif bir insan evde duramadığı için sürekli geziyoruz.Yapışık gezen ikizler gibi.Ben de bazen erkeklerin geneli böyle mi diye merak ediyorum

Haftada bir yeterli bence iş güç derken anca bir kere çıkılıyor. Evde de film, dizi vakit geçirilir onun dışında. Arkadaş konusunda detaylar önemli bekarlar mı, ne tip arkadaşlar gibi. Bunun dışında siz de arkadaşlarınızla çıksanıza kız kıza.

Bu bize hic benzemiyor

Eş ile haftada 1 dışarı çıkmak az değil ama eşinizin 2 güne 1 arkadaşları ile çıkması çok...
Cok dogru ortası yok zaten ya hep cıkıyor ya bırakıyor bi ara yine böyleydi sonra kavga edince normale döndü hep benim zorumla oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…