İlgisiz eş sorunsalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanın bu yazdığınızın tamamını okumadım bile, bekar olduğunuzu düşünüyorum ve evlileri asla anlamayacaksınız. Evli olsaydınız ciddiye alırdım ama.. Neyse ki hayatta en büyük iteminiz böyle sorulara cevap yazmak olacak he bide evlileri kıskanmak okuyun okuyun.. mesleğinize katkısı olduğu kesin ama gelişimize katkısı olmadığı aşikar!

Birlikte zaman gecirmek bir lütuf degil evliligin dogal parcasi.Eger bir gun birlikte vakit gecirince bile laf ediliyorsa bu durum saglikli degil.Hersey konusarak cozulur ama bunun karsilikli cabayla olmasi gerekir

Size üzülmüştüm, eşiniz tarafından ihmal edildiğiniz ve yok sayıldığınız için. Evliyim ve boşanmalarda deneyimli bir avukatım. kocanızın size olan davranışlarına tepki vermekten acizken , klavye delikanlılığı yapmanıza şaşırmadım. Siz anca sizi ihmal eden kocanız için , o dışarda gezerken oturup evde ağlayın. Gerçekten ama gerçekten yok sayıldığınız , sözlerinizin ve varlığınızın bir değeri olamayan evliliğinizin kıskanacak tarafı olduğunu düşünmeniz , sizin gerçeklerden uzak bir hayal aleminde yaşadığınızın göstergesi.
Sizi ihmal eden , sizi yok sayan, sizinle geçirdiği dakikaların bir an önce bitmesini bekleyen , size saygısı olmayan, sizin ihtiyaç ve isteklerinizi düşünmeyen , koştura koştura arkadaşlarına !!! Giden kocanızla mutlu evliliğinize devam edin.
Öfkenizi bir de size karısı gibi davranmayan kocanıza yöneltseniz iyi olurdu ama sizde nerde o yürek…

Yani daha önce ki yorumumda daha yumuşak yazdım üzülmeyin diye ama gerçekten kıskanılacak bir evliliginiz yok yani evlilik denilebilecek bir ilişki gibi bile durmuyor. Bu kadar agresif olmanız gereken kişi de eşiniz, burada ki kişiler değil. Evet haftada bir dışarı çıkmak az değil ama hafta içi de köşe bucak sizden kaçan bir adam var, sizi ozlemiyor belli ki. Eve gelmek için geliyor gibi daha çok, zihni farklı yerde.

Esiniz evlenmemis kafada bekar kalmış evlilik bu değil size de değer falan verdiği yok evdeki işler görülsün cinsellik giderilsin yeter modunda

Hadi ordan yazdıklarını okumuyorum bile
Kaybol

Siz benim evliliğimin tamamını nerden biliyorsunuz siz kimsiniz afedersiniz de gidin kendinize üzülün. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ben size beraberliğimin tamamını yazmadım. Varolan bir sorundan bahsettim. Evli çoluk çocuğumla ortada kalmış biri değilim çok şükür olsa da yine acınacak bir durumum olmazdı zaten. Ömrüm boyunca da sevdim ve sevildim, sevgi nedir iyi biliyorum sizin gibi kopyala yapıştır konuşmuyorum, sevgi emek ister öyle laf ile olmuyor. Bizde bunu senelerce gösterdik çok şeyden geçtik. 1 aydır yaşanan bir problemden bahsettim siz kimsiniz bana boşan diye yargıda bulunuyorsunuz. Ya olumlu eleştiri yapın ya da susun bide uzun uzun yazıyorlar ya şaka gibisiniz ciddiye bile almıyorum sizi. Siz koca bulun sonra yorum yapın bekarlara koca boşamak kolay oluyor Hahah benden köşe bucak kaçıyor evet. Siz öyle bilin, ama benim için canını düşünmeden verecek biri emin olun. Ama herkes bir değil. Tavsiyeleriniz de size kalsın. Daha da uzatmayın

He he öyle

Bende tam tersi hep ilgi istiyorum bu aralarda biraz duygusalım sanırım

Yani cevap yazarken açtığınız konuyu mu unutuyorsunuz acaba? Hem eşinizin sizinle istediğiniz kadar vakit geçirmesinden yakınıyorsunuz hemde karşı tarafa evliliği kıskanmak ile ilgili çıkışıyorsunuz.
Siz koca bulun sonra yorum yapın bekarlara koca boşamak kolay oluyor
Sizin bulduğunuz tipe ve şikayetlerinize bakarsak bulmasinlar daha iyi. Gelecek yorumlara bu kadar tepki gösterecek narinseniz konu açmayın.

Kendime neden üzüleyim ki ama sizin kocanız gibi kocam olsa üzüntüden mahvolurdum. Ömrünuz boyunca sevilmiş olabilirsiniz ama şuan kocanız tarafından sevilmediginiz aşikar. Aynen sevgi emek ister beraber vakit geçirmek ister aynı şeyleri paylaşmak ister sizde olmadığı için bilemiyorsunuz. Ben en başında zaten olumlu yorum yapmıştım siz millete garip bir şekilde saldırınca kusura bakmayın bu şekilde yazdım çünkü gercekler acıdır. Bekar olduğumu kim söyledi? 5 yıldır evliyim ve maşallah güzel bir evliligim var her akşam eve gelmek için can atan,benimle vakit geçirmek için planlar yapan mukemmeel bir eşe sahibim. İstediğim kadar uzatirim konuyu yazan sizsiniz yazdıklarını unutmuş gibi kocanizi guzelliyorsunuz şimdi. Sevilmediginiz çok ortada yara bandı olarak falan mı evlendi acaba kocanız sizinle, unutamadığı eski sevgilisi falan mı var?

Haha vur dedikçe öldürdünüz sevilmemekten unutulamayan eski sevgiliye geldi konu

Soru sahibi bi bitmediniz be... Tüm yaşamanı sadece bir insana bağlamış, evliliği skor saymış. Orada burada ''aa bu da evlenemedi diye anca dedikodu yapan'', hayatındaki tek düşünce tanesi insanların onu kıskandığını düşünmeyle geçiren bir insansın sanırım.
Madem bu kadar ponçiksiniz neden koğğcam benle ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz.

Evliliği siz ne sanıyorsunuz sayın çok bilmişler Kadınların kıskançlığını gerçekten bu sitede daha net farkettim kadın kadının kurdu diyorlar gerçekten çok doğru tavsiye düzgün verilir kimse kimseye diler hakkında bilip bilmeden olumsuz yargı ile yaklaşıp ayrıl diye ahkam kesemez benim kendi aklım var zaten ben ‘ilgisiz eş’ başlığını bilerek soru dikkat çeksin sebebiyle açtım böyle berbat bir site ve dahası bunca kıskanç insanların toplandığı, özellikle bekarların koca bulamayan sapların evlilere ne kadar garezinin olduğu daha berbat bir site daha görmedim kapatıcam zaten yada üyeliğim iptal edilsin sizde onlardan birisiniz ve ben mesajları okumazken hala cevap yazıyorsunuz kaybolun diyorum gidin cagrilmadigi yere simitciler gider

Kocam seni siksin seni hshshahaahhaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…