- 29 Ağustos 2022
- 69
- 11
- 18
- 27
İki yıllık evliyiz ve zor bi evlilik süreci oldu nişanlıyken başkaları tarafından ayrıldık ve tekrar birleştik. Eşime kaç defa ondan biraz ilgi sevgi istediğim halde hep bunu zaten yapıyorum diyor ve kabul etmiyor. Yani daha yeni evliyiz ve heveslerim var diyorum hep karşı çıkıyor. Dışarda el ele tutuşmuyo mesela ben eşimle el ele yürümek istiyorum diyorum çekindiğini söylüyor. Biraz çekingen bı yapısı var evet ama fotoğraf çekinmiyor cekinirsek de bı yere atma diyo. Aklınıza başka bı kadın mi var diye gelecek ama kesinlikle yok. Dediğim gibi sadece fıtrafında böyle şeyler yok adamın. Sürekli bunlar yüzünden kavga ediyoruz bı kere olsun sen mutlu ol diye yaptım bak bunu aldım sana desen beni önemsediği görsem mesela mutlu etsen diyorum yapıyorum zaten diyor. Ama yapmıyor ona göre her şey normal ama monoton bı evliliğimiz var bunları ne kadar önemsediğimi bile bile ilk yıldönümümüzü bile unuttu. Ben ondan aslında çok basit şeyler istiyorum. Konuştuğumuz zaman da hep beni suçluyor abartiyosun diyor. Ben de istiyorum ki biraz sevgi dolu olalım her kadının istediği beklediği şeyleri istiyorum yani. Daha çocuğumuz da yok ve büyük bı kavga ettik artık ondan soğumaya başladım her kavgamızda küser konuşmaz uzun bı süre. Ben her yolu denedim hep anlatmaya çalıştım beklentilerimi söyledim ama anlamıyor kabul de etmiyor karşımda bı duvar var artık napmam gerekiyor bilmiyorum belki benim gibi olanlar vardır değişir mi sizce