Ilgisiz esim

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
4 yillik evliyiz ogretmenim.esim isten geldiginde gunumun nasil gectigini ne yaptigimi hic sormaz. Bazen anlatmak isterim o zaman da cok önemli meseleleri bana anlat diyor.her seyi anlatma diyor. Okul disinda bi toolanti falan oldugunda nereye gittigimi nasil gittigimi falan hic sormuyor.bunlari sormasini beni onemli hissettirecegini ona soyluyorum ama yine eski tas eski hamam. Aslinda beni kiskanmasini neler yaptigimi merak etmesini istiyorum ne yapmam gerek bilmmiuyorum.

Nisanlilik doneminde nasildi esiniz?

Bu konuyu daha önce dile getirmiş olmanız güzel, çünkü aklına yerleşti.
Şimdi tam tersini uygulayarak yani hiçbir şey anlatmayarak merak uyandırmanız ve abartılı sevinçli görünmeniz gerek.
Gizem her zaman iyidir.

Kıskanmak ve ilgilenmek ayrı şeyler; siz hangisini istiyorsunuz?

Eşinizin yapısı bu ise değişmez, ayrıca ilgisizliğe bir şey diyemem ama kıskançlığı napacaksınız? Sizi bunaltsa daha mı iyi?

Beklentilerinizi minimal seviyede tutun ki üzülmeyesiniz

Hayatı kendiniz için yaşamaya başladığınız an sizin dünyanınızı merak edip içine girmeye çalışacaktır.

Merak etse ne olur merak etmese ne olur kafasında takılın bence bir süre .

Benimle ilgilense veni onemsedigini ve biraz da olsa kiskandigini hissedecegim. Bransim geregi surekli toolantilara seminerlere gidiyorum.ne icin gittigimi nasil nereye gittigimi hic sormaz.bu da beni cok uzuyor. Ben de facebooka fitograf yukluyorum.begenmiyor bile.en azindan nereye gittigimi ne yaptigimi faceden gorsun istiyorum.gordugu halde sormuyor bile

Bir anda kendinizi geri çekin. Hiçbir şey anlatmayın belki farkında olmadan her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatıyorsunuzdur . Bunalmış olabilir sessiz kalmayı becerirseniz kendisi sormak ister zamanla

Peki önceden böyle miydi?
Siz de onunla ilgilenmeyin, bakalım nasıl tepki verecek

Kıskançlık güzel bir duygu değil yine de tavsiye istersenvsiye adam neyini merak etsin zaten gelip her şeyi anlatıyorsun merak edeceği bir yerde değilsin ondan habersiz programlar yap arkadaşlarınla whatsapp grubunda onun ekranı görmeyeceği şekilde konuş habersiz kuaföre git ararsa açma işim var diye mesaj at sadece kuafördeyimmşu bu deme kuaför önermemin sebebi de uzun vakit geçirme imkanın var sana gününü olurda sorarsa pat diye dökme kısa kısa ilgisiz şekilde anlat

Bir anda kendinizi geri çekin. Hiçbir şey anlatmayın belki farkında olmadan her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatıyorsunuzdur . Bunalmış olabilir sessiz kalmayı becerirseniz kendisi sormak ister zamanla
Hic birsey Anlatmamayim diyorum ama o da zor nadir de olsa anlatiyorum bazen. Esim de bana hic birseyini anlatmiyor bu da cok uzuyor beni.anlat bana diyorum ama karakteri geregi anlatmiyor hic bisey

Kadınlar detaycıdır...
Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsanız bunalmıştır adamcağız...

Kendinizi geri çekin,kendisininde gününün nasıl geçtiğini sormayın.

Umursamıyor görünün...

Pusuda bekleyin...

Ne yapıyorsanız tam tersini yapın.Eskiden de mi böyleydi.

Hic birsey Anlatmamayim diyorum ama o da zor nadir de olsa anlatiyorum bazen. Esim de bana hic birseyini anlatmiyor bu da cok uzuyor beni.anlat bana diyorum ama karakteri geregi anlatmiyor hic bisey

Evlendikten sonra mı değişti?

Gercekten cok sıktığımi dusunmuyorum sadece sohbet etmek icin konu acmaya calisiyorum bazen o kadar. Sadece beni dinler yorum falan yapmaz kendi yasadiklarini da anlatmaz.isi ile ilgili bilgileri is arkadasinin esinden duyarim genelde

Gercekten cok sıktığımi dusunmuyorum sadece sohbet etmek icin konu acmaya calisiyorum bazen o kadar. Sadece beni dinler yorum falan yapmaz kendi yasadiklarini da anlatmaz.isi ile ilgili bilgileri is arkadasinin esinden duyarim genelde

İletişim kopukluğu var sizde...
İş arkadaşının eşinden duyduğunuza göre...

Hiç bişey anlatma az gizemli davran telefonda takıl msj geldiğinde onun görebileceği tepkiler ver o eve geldiginde çok mutlu takıl onunla ilgilenme kaçan kovalanir kiskanmiyorsa karismiyorsa gez toz arkadaslarinla takıl ona zaman ayirma aslında erkekler cins ya aynı evde mutlu yaşamak sevmek sevilmek varken neden kaçan kovalanir anlamıyorum ama onlar böyle bir garip dünya ahmaklar

Belli ki eşiniz size güveniyor.Yoksa böyle davranmazdı emin olun.Hele bir iki uygun olmayan davranışınızı görsün, nasıl da eli üstünüzde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…