- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.018
- 548
- 36
- Konu Sahibi karanfilla
Kocanla ilgili güzel rüyalar görüp mutlu ol inşallah. Yarın yine bize anlatırsın.Hadi iyi geceler arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanla ilgili güzel rüyalar görüp mutlu ol inşallah. Yarın yine bize anlatırsın.Hadi iyi geceler arkadaşlar
Yemin ederim aynı benim kaynanam biri olunca öyle iyi öyle iyi evde kimse yokken sanki dusmaniyim gözünün önünde yimMerhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyorkadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya
hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
bebek doğunca haber ver ben hediye yollayacağımmm .yaşlı bir peluş nine alabilirimmmw
Bende çok eğlendim teşekkür ederiz![]()
Ay çok tatlışsın hediyeni kendine saklabebek doğunca haber ver ben hediye yollayacağımmm .yaşlı bir peluş nine alabilirimmm![]()
Buradakilerin kayınvalide çok mükemmel o nedenle anlayamazlar kardeş şükür ki benim ki uzaktaYemin ederim aynı benim kaynanam biri olunca öyle iyi öyle iyi evde kimse yokken sanki dusmaniyim gözünün önünde yim
Kocamla yaşadığım aşktan birazını da olsa umarım sizde yaşarsınızKocanla ilgili güzel rüyalar görüp mutlu ol inşallah. Yarın yine bize anlatırsın.
Bin sukurBuradakilerin kayınvalide çok mükemmel o nedenle anlayamazlar kardeş şükür ki benim ki uzakta
Valla ben anlatsam destan olur onun elinden çektiğimi attığı iftira lari yaptigi imalari Ama Allah mazlumun ahını zalime bırakmıyor ve Hayin olanı dogrultmuyor Rabbim büyük .Buradakilerin kayınvalide çok mükemmel o nedenle anlayamazlar kardeş şükür ki benim ki uzakta
Cam kırıp, çocuk aldır demeli,ittirmeli aşk mı?Kocamla yaşadığım aşktan birazını da olsa umarım sizde yaşarsınız![]()
Öyle kimse yaşattığını yaşamadan ölmez eğer iyi niyetle yaklaşmış olsa insanoğlu elbet bi karşılığını bulur diye düşünüyorumValla ben anlatsam destan olur onun elinden çektiğimi attığı iftira lari yaptigi imalari Ama Allah mazlumun ahını zalime bırakmıyor ve Hayin olanı dogrultmuyor Rabbim büyük .
İnsanlar hatalar yapabilir kimsenin evliliği de 4/4 lük değil ki 10 yılda elbet sıkıntılar yaşamışsınızdır hatalarının farkında okey anlaşıldı mı !?Cam kırıp, çocuk aldır demeli,ittirmeli aşk mı?
Yok almayayım.
10 yılda bir kere bile bana bagirmamis bir kocam var. İnsan evladı seviyorum dediğim gibi. Sinirlenince başka yaratığa dönenler tercihim değil.
Herkesin kayınvalidesiyle ilişki farklı kendine özel kıyasa gerek yok sen ara mutlu et kadını iyi gelinŞimdi düşündüm de Kayınvalidem beni hiç davet etmediGenelde ben ararım ayda bir konuşuruz
Ben kendi kendime kayınvalidem ne kadar çok iyi biri moda girmişim demek.Ne kadar büyük problemlerimiz varmış oysa ki
Offff böle hayat mı geçer Ya bu negatifliğiniz ile kimseyle geçinemezsiniz.Hamileliğinizi yüzeysel geçiştirmesinden rahatsızsın neyini irdelemesini istiyorsun premses
![]()
Anlaşılamadı çünkü bir dediğin diğerini tutmuyor.İnsanlar hatalar yapabilir kimsenin evliliği de 4/4 lük değil ki 10 yılda elbet sıkıntılar yaşamışsınızdır hatalarının farkında okey anlaşıldı mı !?
Bir tek ben inanıyorum doğru kime neyi ispatlasam acaba eve mi davet etsem sizleri yahu hakikaten şaka gibisinizAnlaşılamadı çünkü bir dediğin diğerini tutmuyor.
Ayrıca sizinki şahane niye öyle diyorsun
Ben evlilğim dört dörtlük demedim, demem de ama böyle boş boş harika bir evlilğim var demen çok komik duruyor. Önceki konuların ortada, elindeki malzeme belli.
Eşim kendini düzeltmeye çalışıyor falan desen neyse. Adam bir ayda 180 derece dönmüş deyince buna bir tek sen inanıyorsun.
Bence umursamayın tabi dile kolay demek biraz yaşayınca zordur elbette ama çocuğunuz olacak onlarla görüşmem de diyemezsiniz anca az gelip gidersiniz sonuçta heyecanları olmasa da torunları oluyor. He deyip geçilecek tipler bana göre çünkü bu bahsettiğiniz karakterler hemen hemen her ailede mevcutMerhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyorkadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya
hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
Ararım tabi canım annemiHerkesin kayınvalidesiyle ilişki farklı kendine özel kıyasa gerek yok sen ara mutlu et kadını iyi gelin
Çok teşekkür ederim haklısınızBence umursamayın tabi dile kolay demek biraz yaşayınca zordur elbette ama çocuğunuz olacak onlarla görüşmem de diyemezsiniz anca az gelip gidersiniz sonuçta heyecanları olmasa da torunları oluyor. He deyip geçilecek tipler bana göre çünkü bu bahsettiğiniz karakterler hemen hemen her ailede mevcutbizde de çoktur '' he öyle mi evet ya '' der geçeriz. Siz çocuğunuza odaklanın sadece. Eşinizde az çok biliyordur annesini bence kabul etmiyorlar o ayrı tabi. Ben annemin iyi ve kötü huylarını merhametli ve vicdansız yönlerini bilirim annem sonuçta kimsenin ne niyetle laf ettiğini bilmeme gibi ihtimali olamaz ki sadece bunu çevreye karşı hatta eşine karşı bile kabul etmezler çünkü lafının edilmesinden haklı olmanızdan çekinirler.