İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooo ne sandın.
Olmazları olduruyor valla.
Aha konu sahibesinin kocası.
Sihirli değnek yemişlerden.
Yoksa bu kadar ani değişimin psikologla alakası olabilir mi ?
Sır kapısı da bir dönemler etkiliydi.
İçi dışı kötülük olan insanlar bölüm sonunda cezalarını bir bir buluyordu.
İzlemişse demek.

Kaynana yuzunden cok sıkıntı cektik yazmissiniz da kaynanadan sıkıntı ceken insan bizden uzak dursun diye dusunur niye ilgilenmedi, davet etmedi diye kurulup durmaz.
Size zarari yoksa boşu boşuna mesele yaratmayin. Herkes sizin gibi veya anneniz gibi davranmak zorunda değil.
Herkesi ayri ayri aramak size ve annenize gore ilgilenmem ama bana göre sacma ve gereksiz bir hareket mesela. Biz davet ettigimiz ciftlerden birini arariz mesela.iki kisiyi ayri aramiyoruz. Annem de bizi ayrj ayri aramaz.
Her insan size gore şekillenemez.

Beni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur 🙏
eşinize mi diyorsunuz bunu
yazık adamacağıza
kv ye söylesenize hadi!!

konunun da kapatılmasını talep etmişsiniz işinize gelmeyince :)
her kayın aile pohpohlamak zorunde değil premsesciğim :)

Eski konunuzdaki yorumları okuyunca burada yazdıklarınızın hiç bir inandırıcılığı kalmıyor. Şiddet yanlısı kocam demişsiniz, boşanıcam demişsiniz, düğün günü bile kavga etmişsiniz, kocanız kardeşinize düşmanmış, çeyrek taksınlar diye kavga etmişsiniz, evde cam çerçeve inmiş falan filan, ohooo daha neler neler. Nasıl olduysa 3 ayda her şey günlük güneşlik olmuş. Formülü neyse yazın da, o okuyup halinize şükrettiğiniz diğer dert sahibi konu açan üyelere ışık olsun.Ama sorun ,kayınvalidenin ekonomi konuşması. E insanlara maddi yönden yeterince köstek olmuşsunuz yeter artık. Siz kadından soğurken o size gül bahçesi mi verecekti? Kadının oğluyla sıcak konuşması bile yapmacık oluyor. Ne yapacak, doğurduğu büyüttüğü evladına da mı mesafe koysun? Neymiş evde kocasıyla oturuyormuş, bu anormal değil ki. Umarım tıpkı kendiniz gibilerle karşılaşırsınız. Herkes yaşattığını yaşasın. Burada boş yere kendinizi övmeyin, size yorum yapan her üyenin zaten mutlu bir evliliği var. Dert anlatan sizsiniz.

Valla millet ne meraklı esinin anası olmaya, arrrtıkk anan yokkk beeennnn varımmm, arama oglunu beeennnn varııım :D
Ya bir birakin, esi olun yeter, adam arayacak mı konusacak mı annesiyle kime ne?
Analık etmeye kalkan kadınları bırakıp sevgılı aramaya kalkıyorlar bu defa, evde ana, dagda ana, es nerede🙄

Kaynana yuzunden cok sıkıntı cektik yazmissiniz da kaynanadan sıkıntı ceken insan bizden uzak dursun diye dusunur niye ilgilenmedi, davet etmedi diye kurulup durmaz.
Size zarari yoksa boşu boşuna mesele yaratmayin. Herkes sizin gibi veya anneniz gibi davranmak zorunda değil.
Herkesi ayri ayri aramak size ve annenize gore ilgilenmem ama bana göre sacma ve gereksiz bir hareket mesela. Biz davet ettigimiz ciftlerden birini arariz mesela.iki kisiyi ayri aramiyoruz. Annem de bizi ayrj ayri aramaz.
Her insan size gore şekillenemez.
Asaletli ailesine layık damat bulamamış, ailesine de acıdım valla :KK61:

Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyor 🙁kadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya 😟hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
Sizi o uzayıp giden çeyrek altın konusundan hatırlıyorum:D

Eşiniz zamanında ailesini çok uğraştırmıştı, iş batırıp onları zarara sokmuştu. İnsanlar yeni yeni belini doğrultuyordur zaten. Daha düğün borcunuzu da ödüyorlar. Geçinememeleri normal sanki . 😶 Eşinizin onlara olan mahcubiyeti çok normal. Bu insanlar size ne yaptı? Araya mi girdiler, dövdüler sövdüler mi, yuvanızı mi yıktılar, büyü müyü mü yaptılar, paranızı mi çaldılar ne yaptılar? Yüzünü görmek istemeyeceğiniz insanların oğlu ile evli kalmayın. Evet aileci biri değilim, ama bu işler de böyle. Yapacak bir şey yok.

Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Evet ya cam çerçeve kırmalı müthiş bir evlilik. Eşinizi 40 yaşında diye , bu zamana kadar bişey yapamamış diye küçümsüyordunuz ,kendinizi ona fazla buluyordunuz en son. Müko evlilik. Şöyle sevilmedik hayatta vay canına.

Eski konularınızı eklemişler, eşinizin de sıkıntılı olduğu noktalar var ama siz kesinlikle memnuniyetsiz, geçirmesi zor bir insansınız. Huzursuz eden gözler öyle durduk yere olmuyordur diye düşünüyorum.
Çoğunluğu da eşinden kaynaklı tahminimce. Adam az uğraştırmamış ailesini, iş batırması ayrı dert evlenmesi ayrı dert . 40 yaşında herif kendi başına evlenememiş bile. Bakmayıp napsin millet.

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun 😂
Farkında falan değil. Bulup bulabileceği sizsiniz şu saatten sonra.

Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Oğlunun ödü kopuyor anasının çenesinden, neden karını getirmedin diye vidi vidi edecek çünkü.

Yazık, kayinvalide üzerinden kendini tatmin ediyor. Ama kadının umurunda değil.
Geline para basmadığı surece kaynana bir hiç, ondan sonra neden ilgilenmiyorlar. Ha bir de geline para basmamiz lazımmış tahin, sonra alırlar oğlumuzu elimizden yalnız kalırızzjdjdjdjdj ay delirdim

Buradaki kocalar da 'neden hala düğün borcumuzu ödeyen ailene bebek için zahmet etmeyin dedin,bir çeyrek takamazlar mi' kavgasını okuyunca sukrederdi eminim
Halbuki kendi konusunu dışarıdan biriymiş gibi okusa kendisine şükredecek haberi yok :)
Ne farkı varmış eşinin okudugu konulardan ?
Onlar da ayı bu da.
:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X