İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
18
Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyor 🙁kadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya 😟hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?

Anneniz sizi yemeğe vs. çağıracağı zaman sizi mi arıyor yoksa eşinizi mi?
Her ikimizi de arıyor ayrı ayrı o derece ilgili bi anne var bende çok şükür bu durumdan eşimde çok memnun keşke her anne benim anne gibi olsa asla yabancılık hissettirmez eşime gittiğimizde...çoğu zaman eşim der annenlere gidelim diye ..

Her ikimizi de arıyor ayrı ayrı o derece ilgili bi anne var bende çok şükür bu durumdan eşimde çok memnun keşke her anne benim anne gibi olsa asla yabancılık hissettirmez eşime gittiğimizde...çoğu zaman eşim der annenlere gidelim diye ..
Bence çok duygusalsınız ya hiç takmam böyle şeyleri ben.

Her yıl eşimin ailesinin yanına gideriz ama hiç davet edilmedim. Onlarda gelir yanımıza, ayrıca davet etmiyoruz. Siz neden özel davet bekliyorsunuz?
Ne konuşsunlar istiyorsunuz telefonda anlamadım açıkçası. Kayinvalideyle konuşulacak konular bellidir, hastalıkta bunun başında gelir. 🥴 Hamileliğinizle ilgili ne diyebilir her konuşmada?

Yazdıklarınızda yanlarına gitmemek için geçerli bir neden göremedim açıkçası. Eşiniz beraber gitmek istiyorsa birkaç gün idare edebilirsiniz.

İsminiz tanıdık geldiği için bi bakındım da, doğru hatırlamışım:

Laf sokup iğnelediğiniz insanlardan ağzınızla altın isteyip, eşinizin evde olan biteni ailesine anlatmasına rağmen hala onlardan ilgi bekleyen birisiniz.

Eşiniz karnınızdaki çocuğu aldır nefret ediyorum ondan, boşanacağız falan demişti çıldırıp. Hatta şiddet uygulamıştı.

Sizce ortada daha büyük sorunlar yok mu?

Eşinizde çok majör sorunlar var evet ama siz de bence çok geçinmesi kolay biri değilsiniz. Hep bir beklenti hali var. Hiç özeleştiri yaptınız mı?

İsminiz tanıdık geldiği için bi bakındım da, doğru hatırlamışım:

Laf sokup iğnelediğiniz insanlardan ağzınızla altın isteyip, eşinizin evde olan biteni ailesine anlatmasına rağmen hala onlardan ilgi bekleyen birisiniz.

Eşiniz karnınızdaki çocuğu aldır nefret ediyorum ondan, boşanacağız falan demişti çıldırıp. Hatta şiddet uygulamıştı.

Sizce ortada daha büyük sorunlar yok mu?

Eşinizde çok majör sorunlar var evet ama siz de bence çok geçinmesi kolay biri değilsiniz. Hep bir beklenti hali var. Hiç özeleştiri yaptınız mı?
Dikkat Hafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Peki o sizi 2 ayda bir ararken siz o 2 ay içerisinde hiç ariyormusunuz mesela ben Kayınvalidemi günde 2 kere ararım halini hatırını sorarım...
Aradığım zamanlar oldu başından beri ilgisizler bende mesafeliyim beklentim yok sadece eşime karşı farklı bana farklı bi yüz yansıtmaya çalışan uyanık insanlardan hoşlanmıyorum..Hamile olan gelini aramak için aramalılar diye düşünüyorum
Her yıl eşimin ailesinin yanına gideriz ama hiç davet edilmedim. Onlarda gelir yanımıza, ayrıca davet etmiyoruz. Siz neden özel davet bekliyorsunuz?
Ne konuşsunlar istiyorsunuz telefonda anlamadın açıkçası. Kayinvalideyle konuşulacak konular bellidir, hastalıkta bunun başında gelir. 🥴 Hamileliğinizle ilgili ne diyebilir her konuşmada?

Yazdıklarınızda yanlarına gitmemek için geçerli bir neden göremedim açıkçası. Eşiniz beraber gitmek istiyorsa birkaç gün idare edebilirsiniz.
Gittiğinizde sizi huzur eden gözler var mı üzerinizde???rahat edemediğiniz yere eşinizin hatrına gider misiniz ???

Aradığım zamanlar oldu başından beri ilgisizler bende mesafeliyim beklentim yok sadece eşime karşı farklı bana farklı bi yüz yansıtmaya çalışan uyanık insanlardan hoşlanmıyorum..Hamile olan gelini aramak için aramalılar diye düşünüyorum

Gittiğinizde sizi huzur eden gözler var mı üzerinizde???rahat edemediğiniz yere eşinizin hatrına gider misiniz ???
Eşinizin hatrı var mı hala? Çocuğunuzu aldırmak istiyordu en son.

Hamileliğiniz başında vurdulu kırdılı kavganız, bebeği aldıralım, boşanacağım diyen eşinizle ilgili konunuz dün gibi aklımda.

Bazı üyelerin yaşadıklarını onlar unutuyor, ben unutmuyorum. Bu hafızayı komple sildirsem iyi olacak.

Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence

Eski konularınızı eklemişler, eşinizin de sıkıntılı olduğu noktalar var ama siz kesinlikle memnuniyetsiz, geçirmesi zor bir insansınız. Huzursuz eden gözler öyle durduk yere olmuyordur diye düşünüyorum.

Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Hıhı evet 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X