İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru kıskanıyor oğlunu kocası gibi görmek istediği için olabilir mi bana uzak Allah’a yakın 🙏
Bence 40iniz cikinca hemen ikinciyi yapın, bu şekilde daha cok kıskanmış olur ,siz de eşinizle aşkınızı percinlemis olursunuz.

Öncelikle ilk konuda seni çok haklı bulmuştum bu konuda malesef bulamayacagim . Sebebine gelirsek ne güzel her gün arada darlasa bizim bebeğimiz olacak ismine beslenmesine her şeyine Karissa daha mı iyi . Onunla birlikte sende iki ayda bir ara .eşini niye yalnız yolluyoesun benim de esime derler gelin falan diye benim hoşuma gidiyor beni sıkıştıran yok ne güzel durumumuza göre plan yapae gider birkaç gün kalırız .
Bazen toleranslı olmak gerekiyor yoksa mümkün değil bence evliligi yürütmek .
Sana laf sokmuyorsa hatta bazen sokuyorsa bile umursama

Öncelikle ilk konuda seni çok haklı bulmuştum bu konuda malesef bulamayacagim . Sebebine gelirsek ne güzel her gün arada darlasa bizim bebeğimiz olacak ismine beslenmesine her şeyine Karissa daha mı iyi . Onunla birlikte sende iki ayda bir ara .eşini niye yalnız yolluyoesun benim de esime derler gelin falan diye benim hoşuma gidiyor beni sıkıştıran yok ne güzel durumumuza göre plan yapae gider birkaç gün kalırız .
Bazen toleranslı olmak gerekiyor yoksa mümkün değil bence evliligi yürütmek .
Sana laf sokmuyorsa hatta bazen sokuyorsa bile umursama
Merhaba çok şükür karışmıyorlar benim için dert değil aslında eşimin ısrarı var gidelim diye ama ben gitmek istemiyorum eşimde yalnız gidebilir sonuçta hamileyim yolda zor olur gelip gitmek..evet görmemezlikten gelmeli haklısın 👏

Beklentim yok bana kalsa hiç görüşmemek yapmacık buluyorum bunu eşime de belirtiyorum ben aramıyorum beklemiyorum aramalarını arayıp çağrı atanlar onlar ...Bebek doğunca da sürekli gelmek isterler mi diye tedirgin oluyorum!!benim ailem yakın çevrem eşim bana yeterli ben onların eksikliklerini hissetmiyorum sürekli kendilerini hatırlatan onlar..Benimle ilgili tüm detayı oğluna soran da kayınvalide...bunlar beni rahatsız ediyor onları bi aile olarak görmüyorum...bana bu konuda yorum yapın sürekli altın ekonomi kayınvalidenin belinin bükülmesi falan değil..Eşime sürekli hala biz ne yapalım diye soruyorlar ben onların bi çöpünü dahi istemiyorum kocam benim karşımda mahçup bunu kendisi belirtiyor ...
Bak sen sevmeyebilirsin ama onlar da eşinin ailesi şimdi tam tersi olduğunu ve senin aileni eşinin istemediğini düşün şimdi diyebilirsin ki ama benim ailem çok iyi dünyanın en kotu ailesi de olsa insanların ailesi onlar için vazgeçilmezdir
Benim ailem ve eşim olsun onun ailesi olmasın dusuncesiyle evliliği devam ettirmeye çalışırsan o evlilikte hep mutsuz olursun

Merhaba çok şükür karışmıyorlar benim için dert değil aslında eşimin ısrarı var gidelim diye ama ben gitmek istemiyorum eşimde yalnız gidebilir sonuçta hamileyim yolda zor olur gelip gitmek..evet görmemezlikten gelmeli haklısın 👏
Doktoruna konuş canım eğer bir sıkıntı oluşturiyorsa tabi ki gitme ama yoksa bu kadar ayak diretmen sizin evliliğinizi olumsuz etkiler

ideal koca kolay kolay kimsenin bulamadığı
ailenizin evinde gunde 3 ogun siddet mi gordunuz de cam cerveve indiren adama ideal koca diyorsunuz? oyle ideal kocayi tuttugum gibi kapinin onune koyarim ama siz tabi yuvanizi bozmayin. 😍😍😍 kolay bulunmaz😍😍 bir dahaki sefere sizi doverse de motivasyonunuz bu olsun.
Doğru kıskanıyor oğlunu kocası gibi görmek istediği için
ayrica bu lafi da bu ara forumda cok gormeye basladim. aklinizi basiniza alin bence bunu konusanlarin bilincaltinda igrenc ensest iliskilerin temeli oldugunu dusunuyorum. bir insan oglunu seviyor, ustune dusuyor diye hemen kocasi gibi goruyor denmez biraz edep.

EEEE umrunda değilse seni aramamaları niye naza çekiyorsun kendini hayret ediyorum. İnsan umursamazsa bunu eşine mevzu bile yapmaz. Bence sizde sorun var ben diyim yok ekonomiden bahsediyormuş,yok seni değilde oğullarını çağırıyormuş. İnsanlar sizin düğün borcunuzu ödüyor eşin kazık gibi adam bu yaşa kadar birikim yapıp kendi düğününü yapması gerekirken....Yaşlı insanlar borç ödüyor birde beğenmiyip iğneleyici konuşmalar. Kusura bakmada kocan sinir krizi geçirmekte haklı (şiddeti asla kabul edemem ama siz etmişsiniz yazık) Bir hamile siz değilsiniz kusura bakmayında bu kadar naza çekmeyin kendinizi...

Ohhhh beeee

Bak sen sevmeyebilirsin ama onlar da eşinin ailesi şimdi tam tersi olduğunu ve senin aileni eşinin istemediğini düşün şimdi diyebilirsin ki ama benim ailem çok iyi dünyanın en kotu ailesi de olsa insanların ailesi onlar için vazgeçilmezdir
Benim ailem ve eşim olsun onun ailesi olmasın dusuncesiyle evliliği devam ettirmeye çalışırsan o evlilikte hep mutsuz olursun
Eşimde yeri gelir bu şekilde anlatır bana haklı olduğumu ama idare etmem gerektiğini gibi ..Bu da benim yapım yapmacık olamıyorum

ailenizin evinde gunde 3 ogun siddet mi gordunuz de cam cerveve indiren adama ideal koca diyorsunuz? oyle ideal kocayi tuttugum gibi kapinin onune koyarim ama siz tabi yuvanizi bozmayin. 😍😍😍 kolay bulunmaz😍😍 bir dahaki sefere sizi doverse de motivasyonunuz bu olsun.

ayrica bu lafi da bu ara forumda cok gormeye basladim. aklinizi basiniza alin bence bunu konusanlarin bilincaltinda igrenc ensest iliskilerin temeli oldugunu dusunuyorum. bir insan oglunu seviyor, ustune dusuyor diye hemen kocasi gibi goruyor denmez biraz edep.
Kocasına karşı hallerini görseniz ne demek istediğimi anlarsınız kocasına karşı sürekli çemkiren müdahale eden sözünü kesen bi kayınvalidem var ...Ama oğlu onun gözünde prens 🤷‍♀️

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun 😂
eşin farkındaysa sana hak veriyorsa daha ne mevzu yapıyorsun arkadaşım? Ayrıca yaşlı insanlar seninle bir mi o kadar düşünemeyebilirler genel konulara hakimlerse bu yeterli zaten. Eşinle çok mükemmel bir evliliğin var madem de onu ailesinden bir şekilde mahrum ediyorsun buna rağmen hala mükemmel bir evliliğiniz varsa o büyü neyse burada beğenmediğin üyelere de söyleyiver bence :)

Konu başlığına bKar mısın?Senin sorunun esin değil, yazmışsın işte, ilgisizlik üzülüyorum diye emoji bile koymuşsun ya

Kocasına karşı hallerini görseniz ne demek istediğimi anlarsınız kocasına karşı sürekli çemkiren müdahale eden sözünü kesen bi kayınvalidem var ...Ama oğlu onun gözünde prens 🤷‍♀️
yani buradan kayinvalideniz oglunu kocasi gibi goruyor anlami mi cikiyo? sapik misiniz siz hanimefendi?

kocasiyla ne yasadilar nereden biliyorsunuz, en az 40 senelik evli insanlar. siz daha 4.ayda yuz goz olmussunuz birakin da birbirlerine nasil davranacaklarini kendileri bilsinler. koca baska sey evlat baska. sizin cok tehlikeli bir zihniyetiniz var bence sapkin dusunceleriniz var.

Eşimde yeri gelir bu şekilde anlatır bana haklı olduğumu ama idare etmem gerektiğini gibi ..Bu da benim yapım yapmacık olamıyorum
O zaman bu dünyada çoğu kişi diğeriyle iletişim kuramazdi bu benim yapım kolay kaçış noktası olur . Kim ister baktığında hoşlanmadığı kişilerle bir arada olmayı ama sosyal hayatımızda bazen de görmezden gelmeyi bilmemiz gerekiyor. Eşimin ailesi bana kötü davranıyor ya da aramıza giriyor desen kesinlikle gitme derdim ama emin ol bir çok insanın arayıp bulamadığı bir eş ailen var sen ne kadar bağını kesip atmak iste sen onların kanından canından biriyle evlisin bazı zamanlar hoşgörülü olmamız gerekiyor değil mi . Sonuçta o aile senin sevidigin adamı yetiştirmiş amacım seni gıcık etmek eleştirmek değil yanlış anlama ama bu şekilde sürekli adamın ailesini kötülersen bir yerde patlama yaşayabilir mutsuz olan sen olursun ve malesef haklı olur . Belki eşlerimiz de ailelerimizi sevmiyorlar ama bizim hatrimiza bir araya geliyorlar böyle düşünmen gerek bence

Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız 😂😂
arkadaşım adam seni tartaklamış hamileliğinde cam kapı indirmiş seni ananın evine göndermiş adamı nasıl çıldırtıysan aldır çocuğu demiş bu mu ilgili koca ayol 30 yaşındasın otuzzzzzzzzz 20 yaşında olsan yazık heves ediyor diyeceğim

Doktoruna konuş canım eğer bir sıkıntı oluşturiyorsa tabi ki gitme ama yoksa bu kadar ayak diretmen sizin evliliğinizi olumsuz etkiler
Bu arada hamilesin seni de tebrik ediyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🙏Doktora sorarım eğer sıkıntı oluşursa gitmem uygun bi dille eşime anlatırım☺️

Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
umarım sende çocuğun büyüdüğünde o zavallı kayınvalide gibi evladından uzak kalırsın. insanlar sizin düğün borcunuzu öderken birdee oğlunun yaptığına bak. Sana bişey söyliyim mi en başta ben 40 yaşında bir adamla evlenseydim asla düğünümü eşimin ailesine ittirmeyi kabul etmezdim insanda biraz ne bileyim.... birde hala altın bekliyor. Kocan yeterli ilgiyi gösteriyor zaten maşallah :))) kadını rahat bırakın

O zaman bu dünyada çoğu kişi diğeriyle iletişim kuramazdi bu benim yapım kolay kaçış noktası olur . Kim ister baktığında hoşlanmadığı kişilerle bir arada olmayı ama sosyal hayatımızda bazen de görmezden gelmeyi bilmemiz gerekiyor. Eşimin ailesi bana kötü davranıyor ya da aramıza giriyor desen kesinlikle gitme derdim ama emin ol bir çok insanın arayıp bulamadığı bir eş ailen var sen ne kadar bağını kesip atmak iste sen onların kanından canından biriyle evlisin bazı zamanlar hoşgörülü olmamız gerekiyor değil mi . Sonuçta o aile senin sevidigin adamı yetiştirmiş amacım seni gıcık etmek eleştirmek değil yanlış anlama ama bu şekilde sürekli adamın ailesini kötülersen bir yerde patlama yaşayabilir mutsuz olan sen olursun ve malesef haklı olur . Belki eşlerimiz de ailelerimizi sevmiyorlar ama bizim hatrimiza bir araya geliyorlar böyle düşünmen gerek bence
Evet bazen eşim adına üzülüyorum o da daha sıcak bi iliikimiz olsun isterdi eminim..Bana sürekli seni soruyor çok ilgili sana neden bu şekilde konuşuyor annem dedi dün o da şaşırıyor ,..Sürekli annesini şikayet etmiyorum artık konu geçmiyor evimizde o konuda akıllandım..2 kere gittim evlerine rahat edemedim diken üstündeydim..Biraz idare etmemiz gerekiyor sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X