- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi karanfilla
Yahu bari evet hataları oldu vs de hala kendi çocuğunu istemeyen bir adamı savunuyorsun. Evine bile göz dikmişsin kadının kocan çalışsaydı da kendi alsaydı o yaşa kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne evi, kocası 40 yaşına gelip bir baltaya sap olamamış, ailesi olmasa düğün bile yapamayacak bir adam.Yahu bari evet hataları oldu vs de hala kendi çocuğunu istemeyen bir adamı savunuyorsun. Evine bile göz dikmişsin kadının kocan çalışsaydı da kendi alsaydı o yaşa kadar.
Kesinlikle herkes ailesiyle eşinin ilişkisi iyi olsun ister evet idare etmeliyiz iki kere gitmişsin insan sevdiğinin hatrina çiğ tavuk yer dediğim gibi bahsettiğin kadın sürekli seni rahatsız etse git gel demem ama emin ol kayınvalidelee arasında iyi bile kalıyor senin kiEvet bazen eşim adına üzülüyorum o da daha sıcak bi iliikimiz olsun isterdi eminim..Bana sürekli seni soruyor çok ilgili sana neden bu şekilde konuşuyor annem dedi dün o da şaşırıyor ,..Sürekli annesini şikayet etmiyorum artık konu geçmiyor evimizde o konuda akıllandım..2 kere gittim evlerine rahat edemedim diken üstündeydim..Biraz idare etmemiz gerekiyor sanırım
Çocuğu aldır diye de baskı yapıyorsa, müko bir kocadir o. Anlayamayız.![]()
Şimdi olmasa bile mutlaka gitmemiz gereken zamanlar olucak evet eşimin hatrı için bazı şeyleri görmemeliyim mesafeli bi ilişki olması gerekenKesinlikle herkes ailesiyle eşinin ilişkisi iyi olsun ister evet idare etmeliyiz iki kere gitmişsin insan sevdiğinin hatrina çiğ tavuk yer dediğim gibi bahsettiğin kadın sürekli seni rahatsız etse git gel demem ama emin ol kayınvalidelee arasında iyi bile kalıyor senin ki
çıldırmalık yaaaa işte bu vallahi billahiay bi de 40 yasinda daha kendi dugununu yapamayan ailesine borc takan adami koca diye koluna takip burada da ovuyor saka herhalde
Vallahi hayal gücü 10 senaryo 10 kendi yazdığına inanma 100 ama inandırıcılık 0Beklentim yok bana kalsa hiç görüşmemek yapmacık buluyorum bunu eşime de belirtiyorum ben aramıyorum beklemiyorum aramalarını arayıp çağrı atanlar onlar ...Bebek doğunca da sürekli gelmek isterler mi diye tedirgin oluyorum!!benim ailem yakın çevrem eşim bana yeterli ben onların eksikliklerini hissetmiyorum sürekli kendilerini hatırlatan onlar..Benimle ilgili tüm detayı oğluna soran da kayınvalide...bunlar beni rahatsız ediyor onları bi aile olarak görmüyorum...bana bu konuda yorum yapın sürekli altın ekonomi kayınvalidenin belinin bükülmesi falan değil..Eşime sürekli hala biz ne yapalım diye soruyorlar ben onların bi çöpünü dahi istemiyorum kocam benim karşımda mahçup bunu kendisi belirtiyor ...
Geçmiş dediğin 2-3 ay.Siz geçmişte yaşayan üyeler ne yiyip ne içiyorsunuz ?
Kız sürekli yazıp çıldırma az sakin sakinçıldırmalık yaaaa işte bu vallahi billahi
su an kahve iciyorum az once de brokoli yedim. var mi baska soru?Siz geçmişte yaşayan üyeler ne yiyip ne içiyorsunuz ?
Acı falan değil bence ya.Ne kadar acı değil mi
Brokoli üzerine kahve mi ıyyysu an kahve iciyorum az once de brokoli yedim. var mi baska soru?
Dostum sen işine bak bilmeden atıp tutuyorsunAcı falan değil bence ya.
2-3 ayda ona bunları yapan kocayı mükemmel ilan edip, şu kadar aydır eşim ailesinin yanına gitmiyor. Benimle ilgilenmezse böyle olur diye mutlu olan biri, hakettiğini yaşasın bir zahmet.
Geçmiş dediğin 2-3 ay.
Herkes senin gibi hayal aleminde yaşamıyor.
Benimle uyandın sanki rüyanda mi gördün çok ilgilisin az ötede durAcı falan değil bence ya.
2-3 ayda ona bunları yapan kocayı mükemmel ilan edip, şu kadar aydır eşim ailesinin yanına gitmiyor. Benimle ilgilenmezse böyle olur diye mutlu olan biri, hakettiğini yaşasın bir zahmet.
yok ki ideal bi kocam bana cesit cesit yemek yapsin. ne bulursam yiyorum iste.Brokoli üzerine kahve mi ıyyy
Eğleniyorum seninle karanfilla aşk olsun.Benimle uyandın sanki rüyanda mi gördün çok ilgilisin az ötede dur