ha ha ha cok komiksinzKuru kuru sormayın ama leopar tayt giyip önünde eğilip gırgır yaparken sorun, yoksa etkili olmuyor soru.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha ha cok komiksinzKuru kuru sormayın ama leopar tayt giyip önünde eğilip gırgır yaparken sorun, yoksa etkili olmuyor soru.
Ne is yapıyor esın, allah bagıslasınesim 28 ysnda iki tne cocugum var
KKnın zeka seviyesini düşük gordukleri için özellikle imla hataları yapıyorlar,akılları sıra kamufle olacaklarGülmemem lazım
Gülmemem lazım
Gülmemem lazskdjsja![]()
ha ha ha cok komikKuru kuru sormayın ama leopar tayt giyip önünde eğilip gırgır yaparken sorun, yoksa etkili olmuyor soru.
amin fabrikada clisiyorNe is yapıyor esın, allah bagıslasın
Gelir gelir ,19undasın daha,acele etme.Bir 59 ol hele:))cok tesekkur edrim ama ben bi umut zamn gectikce kndini torpuleyip birz benide dusunucegi gunlerin gelmesini istiyorum
ama bu kendimi kandirmk olmzmi yni ben karsiliksiz sevdigini bilmek duymak istiyormHer seni seviyorum deyişinde fazladan bi cumba yatak planlarım de. Belki romantizm değil ama hormonlar istediğin sözcükleri duymanı sağlar. Ama o da seni memnun eder mi? bilemeyeceğim. Sonuçta al gülüm ver gülüm olacak ama denemeden bilemezsin di mi?![]()
Alez sen 19 kocan 23 yasındaymıs evlendıgınızdeha ha ha cok komik
amin fabrikada clisiyor
Gelir gelir ,19undasın daha,acele etme.Bir 59 ol hele:))
ya ama inanin insan duymk istiyo zatn ole surekli degil kimizamn insan kndini cok mutsuz hissediyo iste o anda ynma gelip bi kucuk bi cumleyle mutlu etmeyi basara bilir beni ben ole cok ucuk seyler aramiyorum mutlu olmk icinAlez sen 19 kocan 23 yasındaymıs evlendıgınızde
Ikınızınde okuyup hayatı yasamanız gereken yıllar. Flort edip kuytu kosede opusmeye calısmanız gereken zamanlar.
Siz evlenmıssınız, 23 yasındakı cocuk aıle babası olmus. Kocaman sorumluluk almıs keza sende. Bes yıla o Kucuk yaslarınıza bır de 2 cocuk sıgdırmıssınız.
Sorumluluklarını devlesmıs.
Siz kendiniz cocukken bır de cocuklarıniz olmus.
Sana saygılı davranıyor sana huzur veriyor evlatlarına duzgun babalık yapıyorsa, senınle senı de dusunerek sevısıyor sızı onemsıyorsa bırak sana iki de bir de seni seviyorum demesin.
Senı seviyorum demek her zaman sevmek degıl, hissediyor musun sevdıgını? Sen oraya bak.
Anladım ben seni sesli harfleri yutmana ragmen.ya ama inanin insan duymk istiyo zatn ole surekli degil kimizamn insan kndini cok mutsuz hissediyo iste o anda ynma gelip bi kucuk bi cumleyle mutlu etmeyi basara bilir beni ben ole cok ucuk seyler aramiyorum mutlu olmk icin
ay yani inanin ogretmen kesildiniz basima gayet anlasilir yaziyorum vlla gına geldi bu harf takintinizdanAnladım ben seni sesli harfleri yutmana ragmen.
Bır kez daha konus bakalım.
Bu sefer belki anlar hak verir.
Sana anlasılıyor ama ben yaslandım.ay yani inanin ogretmen kesildiniz basima gayet anlasilir yaziyorum vlla gına geldi bu harf takintinizdan
suan farkettim aslnda tam ole degilde birz cabuk sinirlenen bi yapim var oyuzden cok sıkıntı cekmismdir bu huyumdan kusura bkmayinSana anlasılıyor ama ben yaslandım.
İki kez bakıyorum ne demek istedin diye yazdıgın cumleye.
Bak sana duzgunce cumleler kurup senı rahatlatmaya calısıyorum buraya bakacağına yaptıgın hatayı yazmama bakıyorsun sadece.
Acaba hayatta da boyle mısın, ıyılıgın ıcınden hep Isıne gelmeyen kısmı mı cekersın?
Boyleysen boyle olma, boyle olmak ıyı bısey degıl.
Ayyy ne güzel söyledin canım.... 100 bin kere beğen tuşuna basıyorum diye düşün:)Sana saygılıysa, evınde huzur veriyorsa, fikirlerini onemsıyor oturup sohbet ediyorsa, Sevısırken senı de dusunuyorsa zaten adam iyidir.
Senı seviyorum demek sevmek degıl kı, ne adamlar var dk bası senı seviyorum dıyıp aldatıyor?
Yok ben kusuruna bakmam. Reel hayatındaki insanlara boyle olma kendı ıyılıgın ıcın. Benlik bir sikinti yok.suan farkettim aslnda tam ole degilde birz cabuk sinirlenen bi yapim var oyuzden cok sıkıntı cekmismdir bu huyumdan kusura bkmayin
Profilinde varYaşi nerde yazıyor ki?:)
Yok ben kusuruna bakmam. Reel hayatındaki insanlara boyle olma kendı ıyılıgın ıcın. Benlik bir sikinti yok.
tesekkurlerAşk bir alış- veriştir cnm. Öyle karşılıksız bir yapı üzerine inşaa edilmiyor evlilikler. Öyle olsaydı ben evimin kraliçesi olur elimi hiçbir işe, aşa sürmezdim. Kocamda çalışıp para getirmez aşkımızı yerdik ve çookk mutlu olurduk. Hayat beşer ihtiyaçlar ve ( beşer ihtiyaçların tamamlanması halinde) duygusal tatmin duygusuyla ilerliyor. Şimdi işin duygusal boyutunu biraz üreme dürtüsüne bağladıysamda erkek-kadın kafa yapısı başka türlü işliyor. Yani demem o ki herkese anladığıyla muamele etmek iyidir. Hem ne biliyorsun bi bakmışsın ağız alışkanlığı yapmış, sende muradına ermişsin. Hem kaybedecek bir şeyin yok değil mi? Bi dene derim.
O dabulu v’yi koymayacaktın. Bir miktar üzdün beniMesela hic bana seni sewiyorum demez ben bni sewiyomsun derim ewt der neden ben sormadan solemiyosun kendin derim guler