İlgisiz kocam !

oynadıgı oyun onlıan bı oyunmu canım mesela benımd esım oynuyordu kı suan artık sıkıldı arda bı bakıor 6 senelık velı olucaz eylulde ve ben bıkere ne yaptım dımmı sınırlendım suslnems beklıorum adamı oyunda gelmıor senmısın gelmıyen tutum kabloyu kesdım :D allahdan kızmadı anladı benı cunku esınle konsu oyun oynaya bılırkı sukredıceksın ben sahsen sukredıorum halıme dusun pc de oyun yerıne kı gozunun onund ene yaptıgını goruorsun kahveye gıtse yada ne bılım arkads oprtamı ıle gecenın bı vaktıne kadr gezsede gelmese nasıl olur hıc yokdan kımle konsuor ne oynuor goruorsun gıt yanına otur cek bı koltuk yada sandalye nasıl bı oyun bu de anlatsın gerekıorsa dekı banada karakter acsana bende oynamak ıstıorum bak nasıl hosuna gıdıcek orta yolu bulucan oyun oynamk ıstemıromsun al elıne kıtabını meyve tabagı yap asıkm yanınd aoturabılırmım sne oyun oyna ben kıtabımı okuyayım hemde ne oynuorsun dıkkatımı cekdı heveslendım bende de zaten zmanla sıkılıcak oyundan sana ılgı donucek gerı bırde yasın daha genc o yuzden bıraz hep bana dıorsun :) kı bende oyleydım agladım zmanı bılrımkı sımdık nekadr salakmsım dıorum en sonunda oturdum yanına banada ac bı karkterde bende oynayım deıdm sevındı o yokken ben oynadım onun oyununu level atlatım daha bı hosuna gıtı tavsıye ederım

:1::1: allahım ya çocuk gibiler.yazdıklarınız hoşuma gitti.bende eşimin çok maç izlemesine hasta olurum.kızarım oda ban hep bunu der.kötü bir alışkanlığım yok kahveye gitmiyorum dışarda gezmiyorum bir zevkim bu.haline şükredeceğine kızıyorsun.ozaman daha çok kızıyorum niyee.ya kötü bir alışkanlığının olmaması benden çok senin yararına.kahveye dışarı çıkamam ise aklı başında evli ve çocuklu bir babanın zaten bunu yapmaması lazım.tabikide şükürler olsun ama birlikte vakit geçirmemek için bu bir bahane yada sebep değilki.

ben çalıştım ama o çalısmadı terk ettim dayanamadım geri barıstık belki biraz düzelir dedim o zamanlar internet bile yoktu.
şimdi daha da kötüleşti işler..

e sen baştan benle ilgilenmesende olur demişsin arkadaşım ne diyimki.

ben böyle biri oldugunu tahmin edemedim evliliğin ilk aylarında hersey tozpembeydi. Dısarıya cıkardık filmler izlerdik sinemalar mum ısığında içkiler şimdi 2 yabancı olduk şebnem & teomanın dediği gibi birlikte ama yanlız iki yabancıyız..

hadi ya :( bi ben değilmişim bu siteden çeken

aynen canım :D ama ben arkadaşların dediği gibi yaptım giriyorum o siteye açıyorum bi oyun oynadığımdan falan değil ama oyunla vakit geçiriyorum bu sefer eşimin canı sıkılyor ne zaman bitecek aşkım şunu yapalım bunu yapalım demeye başlıyor :40: yada foruma girince çok kızıyor bana

Canım ne desem bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Ama sen konuyu yanlış açmışsın şöyle açmalıydın. ' Ben 19 yaşında ailemin onay vermediği bi adama kaçtım ilk başlar çok iyiydik ama şimdi çok kötüyüz. Benimle ilgisi sıfır napsam pc'nin başından kaldıramıyorum. Üstelik bütün gün evde çalışmıyor. Benimde kursa dahi gitmeme izin vermiyo. Ayrıca anneannesine bakıyorum bi odada yaşıyoruz kadının eline bakıyoruz. Yardım edin..' diye bi konu açman lazımdı. Bunları söyleyince pc başında oturması pek bi dert değil gibi geldi bana. Helede kafamı kırar demen şaşırttı beni. Böyle bi insan olduğunu kaçmadan önce bilmiyomuydun canım.. :44:

aynen canım :D ama ben arkadaşların dediği gibi yaptım giriyorum o siteye açıyorum bi oyun oynadığımdan falan değil ama oyunla vakit geçiriyorum bu sefer eşimin canı sıkılyor ne zaman bitecek aşkım şunu yapalım bunu yapalım demeye başlıyor :40: yada foruma girince çok kızıyor bana

aynısını bende yapıyorum üfleyip püflüyor kalkıyorum kendi geçiyor seninki yine iyimiş canım :)

Canım ne desem bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Ama sen konuyu yanlış açmışsın şöyle açmalıydın. ' Ben 19 yaşında ailemin onay vermediği bi adama kaçtım ilk başlar çok iyiydik ama şimdi çok kötüyüz. Benimle ilgisi sıfır napsam pc'nin başından kaldıramıyorum. Üstelik bütün gün evde çalışmıyor. Benimde kursa dahi gitmeme izin vermiyo. Ayrıca anneannesine bakıyorum bi odada yaşıyoruz kadının eline bakıyoruz. Yardım edin..' diye bi konu açman lazımdı. Bunları söyleyince pc başında oturması pek bi dert değil gibi geldi bana. Helede kafamı kırar demen şaşırttı beni. Böyle bi insan olduğunu kaçmadan önce bilmiyomuydun canım.. :44:

bilsem adım atmazdım onunla ortak arkadasımız vardı bana dedi gitme mutsuz olursun üzer seni dinlemedim :(

acaba benmi tımarhaneliğim yoksa o mu ?

zaten calısmadığı için tüm gün birlikteyiz haliyle olan biten şeyler belli

Eşiniz çalışmıyo mu? :53: genç ve evli bi erkek olduğu halde hemde ananenin eline bakıyor hiç yakıştıramadım :20:

+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım

Eşinizin neden sizinle ilgilenmediği şimdi anlaşıldı. Sizi baştan garantilemiş zaten. Evde hasta bakıyosunuz bi odanız var ve sizinle ilgilenmiyor sanki ona muhtaçmışsınız gibi... Kaçtığınız için kaybetme gibi bi korkusu yok. Beyefendinin keyfi gayet yerinde zaten ekmek elden su gölden ohh ne ala memleket! $kalbimcity-com004.gif Senin şuan yapabilceğin şey. İlgi gösterme ailene git, arkadaşlarına git sende onu görmemezlikten gel. Kendini biraz kıymete bindir. Bu böyle olmaz. Yada gözünü korkut seni kaybetmekten korksun ve toparlansın.. Anlattıklarına bakılırsa başka bi çaresi yok gibi :19:

bilsem adım atmazdım onunla ortak arkadasımız vardı bana dedi gitme mutsuz olursun üzer seni dinlemedim :(

acaba benmi tımarhaneliğim yoksa o mu ?

Estağfurullah canım.. Keşke dinleseydin arkadaşını ama nerden bilebilirdinki.. Kurs alıyorum bilgisayardan falan demişsin ne kursu canım bu?

ispanyolca ve esperanto öğreniyorum . masaüstüne kaynaklarım olsa da illa araştırmam gereken birşeyler oluyor

Eşinizin neden sizinle ilgilenmediği şimdi anlaşıldı. Sizi baştan garantilemiş zaten. Evde hasta bakıyosunuz bi odanız var ve sizinle ilgilenmiyor sanki ona muhtaçmışsınız gibi... Kaçtığınız için kaybetme gibi bi korkusu yok. Beyefendinin keyfi gayet yerinde zaten ekmek elden su gölden ohh ne ala memleket! Eki Görüntüle 393560 Senin şuan yapabilceğin şey. İlgi gösterme ailene git, arkadaşlarına git sende onu görmemezlikten gel. Kendini biraz kıymete bindir. Bu böyle olmaz. Yada gözünü korkut seni kaybetmekten korksun ve toparlansın.. Anlattıklarına bakılırsa başka bi çaresi yok gibi :19:[/QUOTE]

ailem olarak babam var istanbulda küs hala barısmadı arkadas desen o da yok sadece eşim var ne komsu ne birşey :(

ispanyolca ve esperanto öğreniyorum . masaüstüne kaynaklarım olsa da illa araştırmam gereken birşeyler oluyor

Çok güzel.. Daha internetten pek çok şey öğrenebilirsin daha fazla dil , bilgisayar programları (word,excel..) kendini geliştir ve güzel bi iş bul kimseye muhtaç olma bu adamıda çekmek zorunda kalmassın böylece! Şuan seviyomusun eşini?:44:

ailem olarak babam var istanbulda küs hala barısmadı arkadas desen o da yok sadece eşim var ne komsu ne birşey :(

Gözünü bi şekilde korkutman şart. Sen çalıştığında rahatsız oluyomu?
kendisi çalışmıyo ya hani senin çalışıp para kazanman ona bağlı kalmamanı nasıl karşılıyor?

kursa bile göndermeyen kişi nasıl çalışmasına izin verir ki çalışsa bile gerçi bütün maaşını alır elinden

evliliğinizde ki en küçük sorun bilgisayar bağımlılığı ona geleseye kadar o kadar büyük sorunlarınız var ki sizin

niye çalışmıyor ki eşiniz niye annesine bağlı yaşıyorsunuz niye size sadece bi oda veriliyor mahkum musunuz siz

insanda biraz utanma olur karım çalışıyor ben yatıyorum diye ama..
bide iş çıkışları alıyordu. en son maasımı alıp annesinin faturalarını ödedi daha da 5 kurus göstermedim zaten ayrıldım özel bir klinikte güzellik uzmanlığı ve aroma terapi yapıyordum anlasmazlık oldu petshopta işe basladım memnundum ama işler karıstı cıktım daha da calısmadım malum kımseye guven olmuyor .

Aslında seviyorum her ne kadar simdi kötü olsak bile çok güzel günlerimiz oldu cok sey yasadık her yönüyle bana benziyor ama son zamanlarda kendine bakmayı kesti dediğim gibi internet harici birşey umrunda olmaz oldu

kursa bile göndermeyen kişi nasıl çalışmasına izin verir ki çalışsa bile gerçi bütün maaşını alır elinden

evliliğinizde ki en küçük sorun bilgisayar bağımlılığı ona geleseye kadar o kadar büyük sorunlarınız var ki sizin

niye çalışmıyor ki eşiniz niye annesine bağlı yaşıyorsunuz niye size sadece bi oda veriliyor mahkum musunuz siz

iş beğenemiyor. gerçi çalısmak isteyen insan pazarda limon satar yine çalısır .
3 oda var birinde gereksiz eşyalar birinde anane kalıyor birinde biz..
ayrı ev tutulmadı bize düğün gecesi bile evde misafirler vardı.! şimdilerde eşimin babası ev almayı düsünüyor bize ama oğluna güvenemiyor calısıp yardımcı olmazsa altından kalkamam diyor ki haklıda

Back
X