ben kabloyu kessem tutar kafamı keser. abartmıyorum gercekten öyle. Oynadığı oyun online değil ya gamyun diye bir site vae okey,101 bilardo falan o tip oyunlar oynuyor
o siteyi biliyorum eşimde batak oynuyor ve bir oturdumu kalkamıyor başından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kabloyu kessem tutar kafamı keser. abartmıyorum gercekten öyle. Oynadığı oyun online değil ya gamyun diye bir site vae okey,101 bilardo falan o tip oyunlar oynuyor
oynadıgı oyun onlıan bı oyunmu canım mesela benımd esım oynuyordu kı suan artık sıkıldı arda bı bakıor 6 senelık velı olucaz eylulde ve ben bıkere ne yaptım dımmı sınırlendım suslnems beklıorum adamı oyunda gelmıor senmısın gelmıyen tutum kabloyu kesdımallahdan kızmadı anladı benı cunku esınle konsu oyun oynaya bılırkı sukredıceksın ben sahsen sukredıorum halıme dusun pc de oyun yerıne kı gozunun onund ene yaptıgını goruorsun kahveye gıtse yada ne bılım arkads oprtamı ıle gecenın bı vaktıne kadr gezsede gelmese nasıl olur hıc yokdan kımle konsuor ne oynuor goruorsun gıt yanına otur cek bı koltuk yada sandalye nasıl bı oyun bu de anlatsın gerekıorsa dekı banada karakter acsana bende oynamak ıstıorum bak nasıl hosuna gıdıcek orta yolu bulucan oyun oynamk ıstemıromsun al elıne kıtabını meyve tabagı yap asıkm yanınd aoturabılırmım sne oyun oyna ben kıtabımı okuyayım hemde ne oynuorsun dıkkatımı cekdı heveslendım bende de zaten zmanla sıkılıcak oyundan sana ılgı donucek gerı bırde yasın daha genc o yuzden bıraz hep bana dıorsun :) kı bende oyleydım agladım zmanı bılrımkı sımdık nekadr salakmsım dıorum en sonunda oturdum yanına banada ac bı karkterde bende oynayım deıdm sevındı o yokken ben oynadım onun oyununu level atlatım daha bı hosuna gıtı tavsıye ederım
o siteyi biliyorum eşimde batak oynuyor ve bir oturdumu kalkamıyor başından![]()
+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım
e sen baştan benle ilgilenmesende olur demişsin arkadaşım ne diyimki.
hadi yabi ben değilmişim bu siteden çeken
aynen canımama ben arkadaşların dediği gibi yaptım giriyorum o siteye açıyorum bi oyun oynadığımdan falan değil ama oyunla vakit geçiriyorum bu sefer eşimin canı sıkılyor ne zaman bitecek aşkım şunu yapalım bunu yapalım demeye başlıyor
yada foruma girince çok kızıyor bana
Canım ne desem bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Ama sen konuyu yanlış açmışsın şöyle açmalıydın. ' Ben 19 yaşında ailemin onay vermediği bi adama kaçtım ilk başlar çok iyiydik ama şimdi çok kötüyüz. Benimle ilgisi sıfır napsam pc'nin başından kaldıramıyorum. Üstelik bütün gün evde çalışmıyor. Benimde kursa dahi gitmeme izin vermiyo. Ayrıca anneannesine bakıyorum bi odada yaşıyoruz kadının eline bakıyoruz. Yardım edin..' diye bi konu açman lazımdı. Bunları söyleyince pc başında oturması pek bi dert değil gibi geldi bana. Helede kafamı kırar demen şaşırttı beni. Böyle bi insan olduğunu kaçmadan önce bilmiyomuydun canım.. :44:
zaten calısmadığı için tüm gün birlikteyiz haliyle olan biten şeyler belli
+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım
bilsem adım atmazdım onunla ortak arkadasımız vardı bana dedi gitme mutsuz olursun üzer seni dinlemedim
acaba benmi tımarhaneliğim yoksa o mu ?
ispanyolca ve esperanto öğreniyorum . masaüstüne kaynaklarım olsa da illa araştırmam gereken birşeyler oluyor
ailem olarak babam var istanbulda küs hala barısmadı arkadas desen o da yok sadece eşim var ne komsu ne birşey![]()
kursa bile göndermeyen kişi nasıl çalışmasına izin verir ki çalışsa bile gerçi bütün maaşını alır elinden
evliliğinizde ki en küçük sorun bilgisayar bağımlılığı ona geleseye kadar o kadar büyük sorunlarınız var ki sizin
niye çalışmıyor ki eşiniz niye annesine bağlı yaşıyorsunuz niye size sadece bi oda veriliyor mahkum musunuz siz