• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

morfreud

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
42
2
1
31
Merhaba. 14 yıldır bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Ben öğretmenim atama bekliyorum erkek arkadaşım lise mezunu. Çok çalışkan birisidir. Şimdiye kadar ailevi problemlerden dolayı para biriktiremedi onlara baktı biraz gevşek davrandı açıkçası. Sonrasında borç vs derken düğün olayı çokça ertelendi. Yazın evlenme teklifi etti Ağustos gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşım ilgisiz birisi. Gün içerisinde aramaz mesaj atmaz. Çok nadir yapar bunları. Bende tam tersi aranmak istiyorum mesajla konuşalım istiyorum benim için aramak iletişim çok önemli. Yan yanayken cok iyi. Bana yemek hazırlıyor elleri ile yediriyor. Yoruldum dediğimde ayaklarıma masaj yapıyor. Öpüyor elimi tutuyor sarılıyor gözlerimin içine bakıyor güzel bir şarkı çıktığında dans ediyoruz. Herkesin içinde siz çöküp özür dilemişliği bile vardır . Ama uzaklaşinca aramıyor. Eskiden beri biz öyle uzun uzun konuşmalar yapan bir çift olmadık. Eskiden yine biraz konuşurduk ara ara da olsa aradığı zamanlar oluyordu ama şık bir haftadır iyice uzaklaştı. Ben biraz öfkemi kontrol edemeyen biriyim. Aslında öyle değildim ama son zamanlarda ona sinirlendiğimde hoş olmayan şeyler söylemeye başladım . O olaydan sonra uzaklaştı ama dediğim gibi eskiden de aşırı ilgili biri değildi ve o bunu sorun etmiyor yani aramıyorsun dediğimde bunda büyütecek ne var iki gün aramadım diye niye sorun çıkarıyorsun olabilir diyor. Çok sabırsızsin çok sıkıyorsun diyor ama ben zaten ondan büyük bir şey istemiyorum. Arkadaşlarım ayrıl evlenince daha da ilgisizlesir diyor ama hiç kolay değil benim için onunla büyüdüm ve çok seviyorum. Napmam lazım umut yok mudur ilişkimize dair ?

14 yıl kesinlikle çok uzun ya. Gözünü onunla açmışsınız gibi bir şey.
Günün her saati konuşmak, mesajlaşmak bunaltıcı evet ama gün sonunda ''hayatım bugün neler yaptın'' gibi konuşmalar olmalı bence.
Evlilik konusunda gevşek davranması, arayıp sormaması nedense evliliğe sıcak bakmıyor hissi uyandırdı bence.

Yanyanayken iyi davranması çok normal yani. Sınırlı zaman içerisinde isteyen herkes birbiriyle güzel vakit geçirebilir. Önemli olan uzaktayken ilgileniyor mu, arayıp soruyor mu mesaj yazıyor mu, seni merak ediyor mu. İlgisizliğinden rahatsız olduğunu belirtmene rağmen hala bu şekildeyse ileride daha da kötü olur. Seni cebinde görüyor, benden asla vazgeçmez diye düşünerek rahat davranıyor. Ama bu yaptığı da yanlış tabi. Kaç yıllık ilişki olursa olsun sevdiğini hissettirmek gerekir. Daha sevgiliyken ilgisizse evlendikten sonra daha da kötüleşir.

Bende diyorum ki adamı bu haliyle kabul edebiliyorsan evlen
Olduğu gibi kabullenmek önemli
beklentiye evlenmek düzeltirim demek çok çiğ saf salak bir yaklaşım diyeyim size

14 yıl kesinlikle çok uzun ya. Gözünü onunla açmışsınız gibi bir şey.
Günün her saati konuşmak, mesajlaşmak bunaltıcı evet ama gün sonunda ''hayatım bugün neler yaptın'' gibi konuşmalar olmalı bence.
Evlilik konusunda gevşek davranması, arayıp sormaması nedense evliliğe sıcak bakmıyor hissi uyandırdı bence.
Sözde çok istiyor hep istekliydi. Geçen haftaya kadar ara ara da olsa konuşuyorduk ama ailesinin yanına gelince bir şeyler oluyor eskisi gibi konuşmuyor. Son bir haftadır da iyice koptuk

beklentiye evlenmek düzeltirim demek çok çiğ saf salak bir yaklaşım diyeyim size

Su adami guzellemissiniz ama sizin daha şimdiden bir paylasiminiz yok.
Güzellemek değil aslında her şeyi anlatmak istedim. Son zamanlarda istemsizce sarf ettiğim sözlerden dolayı uzaklaştı acaba ya da ne düşünmeliyim bilmiyorum

Evet olduğu gibi kabullenmem gerekiyor bunun farkındayım. Ama korktuğum şey ilerde daha mı ilgisizlesir ya da bu şekilde mutlu bir evlilik olur mu

Güzellemek değil aslında her şeyi anlatmak istedim. Son zamanlarda istemsizce sarf ettiğim sözlerden dolayı uzaklaştı acaba ya da ne düşünmeliyim bilmiyorum

Şimdiye kadar ailevi problemlerden para biriktiremedi, onlara bakti demişsiniz. Adam nasıl evlenecek? Evlenince değişeceğini mi düşünüyorsunuz? Zaten uzakmis.

Evet olduğu gibi kabullenmem gerekiyor bunun farkındayım. Ama korktuğum şey ilerde daha mı ilgisizlesir ya da bu şekilde mutlu bir evlilik olur mu
Alışkanlığın verdiği bir sıradanlık vardır evlilikte
Buda daha da ilgisizleşebileceği ihtimalini artırır

Alışkanlığın verdiği bir sıradanlık vardır evlilikte
Buda daha da ilgisizleşebileceğini ihtimalini artırır
Ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım. Ayrılmak istemiyorum. O da şu an öyle bir talepte bulunmadı. Erkekler böyle durumlarda nasıl davranılmasını ister

Back
X