Merhaba. 14 yıldır bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Ben öğretmenim atama bekliyorum erkek arkadaşım lise mezunu. Çok çalışkan birisidir. Şimdiye kadar ailevi problemlerden dolayı para biriktiremedi onlara baktı biraz gevşek davrandı açıkçası. Sonrasında borç vs derken düğün olayı çokça ertelendi. Yazın evlenme teklifi etti Ağustos gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşım ilgisiz birisi. Gün içerisinde aramaz mesaj atmaz. Çok nadir yapar bunları. Bende tam tersi aranmak istiyorum mesajla konuşalım istiyorum benim için aramak iletişim çok önemli. Yan yanayken cok iyi. Bana yemek hazırlıyor elleri ile yediriyor. Yoruldum dediğimde ayaklarıma masaj yapıyor. Öpüyor elimi tutuyor sarılıyor gözlerimin içine bakıyor güzel bir şarkı çıktığında dans ediyoruz. Herkesin içinde siz çöküp özür dilemişliği bile vardır . Ama uzaklaşinca aramıyor. Eskiden beri biz öyle uzun uzun konuşmalar yapan bir çift olmadık. Eskiden yine biraz konuşurduk ara ara da olsa aradığı zamanlar oluyordu ama şık bir haftadır iyice uzaklaştı. Ben biraz öfkemi kontrol edemeyen biriyim. Aslında öyle değildim ama son zamanlarda ona sinirlendiğimde hoş olmayan şeyler söylemeye başladım . O olaydan sonra uzaklaştı ama dediğim gibi eskiden de aşırı ilgili biri değildi ve o bunu sorun etmiyor yani aramıyorsun dediğimde bunda büyütecek ne var iki gün aramadım diye niye sorun çıkarıyorsun olabilir diyor. Çok sabırsızsin çok sıkıyorsun diyor ama ben zaten ondan büyük bir şey istemiyorum. Arkadaşlarım ayrıl evlenince daha da ilgisizlesir diyor ama hiç kolay değil benim için onunla büyüdüm ve çok seviyorum. Napmam lazım umut yok mudur ilişkimize dair ?