• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

İstediğiniz özellikler dış görünüşle ilgili olsaydı istediğiniz gibi birini bulma ihtimaliniz daha yüksek diyebilirdim ama istediğiniz tipte birini bulmak istediğiniz karakterde birini bulmaktan çok daha zor ne yazık ki. Artık herkesin yatırımını dış görünüşe yaptığı içini boşalttığı bir zamandayız. Ben şuan yeni üye olarak gözüksem de forumu vaktim oldukça takip eden biriyim. Açılan konulardan rast geldiğim ve gördüğüm kadarıyla bazı özelliklerin eksikliğinde genellikle şu tarz sonuçlar doğuyor;

Nitelikli + Güvenilir - Aşık olmayan bir erkek = Eşinin sevgisini hissedemeyen, ilgisizlikten şikayetçi olan bir eş.

Nitelikli + Aşık olan - Güvenilir olmayan bir erkek (tabi bu genelde evlendikten sonra anlaşılıyor) = Aldatılan veya şüphesiyle yaşayan, evlendiği halde hala sosyal medya, telefon vs karıştırma ihtiyacı duyan bir eş.

Aşık + Güvenilir - Niteliksiz bir erkek = Maddi yetersizlikten varsa çocuk isteğini erteleyen, bayan çalışmıyorsa ailelerin yanında yaşamak durumunda kalmaya kadar giden, eğer erkek sadece şanssız değil azimsizse bu durumun değişmeyeceğini ve diğer çevre faktörlerini mecburen kabullenen veya imkanı varsa ayrılmayı düşünen eş.

Tabi bunların sadece aşık, sadece güvenilir veya sadece nitelikli olan modelleri de var ki onlar daha vahim sonuçlar doğuruyor gördüğüm kadarıyla.

Bunlar kesin olacak diye birşey yok. Eş adayım ilgisiz diye evlenirsiniz ilerde size olan ilgisi artabilir. Niteliksiz diye evlenirsiniz artan sorumluluklarla azmedebilir, güvenilir dersiniz sizi aldatmaz ama çevresine ezim ezim ezdirebilir vs vs. evlilik çok farklı bir müessese tam olarak içine girmeden kimseyi tanıyamıyorsunuz fakat bunları tecrübe etmiş insanların ifadelerinden yararlanarak olabilecek olumsuz tabloların içerisinde ben illa olacak olsa hangisini daha çok idare edebilirimi sorgulayın istedim ben.

Başka bir bayanın yorumuna yazdığınız cevaba istinaden sevgiliniz hakkındaki fikrimi sorarsanız bence düşünceli biri, yaşça da büyük olduğunu düşündüm mümkün olduğunca aklıyla hareket ediyor bu yüzden düşünemediği yerlerde ilgisiz gözüküyor. Rahatsızlığınızda ekstra bir ilgi göstermemesinin rahatsızlığınızı kendi gözünde ciddi bir rahatsızlık olarak görmemesinden dolayı hala işine öncelik verebileceğini düşünmesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Sevgilinizin bu tavrında haklı olduğunu söylemiyorum sadece sizin anlatımınızdan ilişkide olduğunuz kişinin karakteri hakkındaki fikirlerimle kendimi onun yerine koyduğumda sebep bu olabilir demek istiyorum.

Sevgiliniz daha büyük çaplı olaylarla ilgilenmeyi seviyor sanırım, daha ciddi meselelerle, daha büyük adımlar atmayı seviyor. Bu da daha derin olaylarda yanınızda bulabileceğiniz anlamına geliyor ki hayatta ufak çaplı hastalıklar ve gün içerisinde eksik iletişimden daha büyük sorunlar var ve olacaktır.
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Aslında sevgilim çok da düşüncesiz biri değil benim için yaptığı çok güzel şeylerde var ama ben bunlar daimi olsun istiyorum sanırım, ilgi hiç eksilmesin sürekli olsun, bu da onla imkansız. hem yoğun çalışıyor, hem tarzı değil. aslında istese zaman bulabilir bence tarzı değil, çok değişik bir aile yapıları var. işi gereği yurt dışına çok fazla çıkıyor, ben yurtdışına çıktığımda mesela ailemi sürekli arar haber veririm, o ailesini arayıp hiç vardım gidiyorum geliyorum demiyor, üniversiteyide yurtdışında okumuş, belki onunda payı vardır ama bana çok tuhaf geliyor bu durum, insanın ailesi merak etmez mi, yabancı bir yerde noldu başına bir şey mi geldi diye. O kadar zamandır birlikteyiz benleyken ailesnden tek bir kişi bile aramadı, benimkiler sürekli arayıp sorar, soruyorum ona da bizimkiler aramaz diyor, aileden böyle görmüş sanırım, yetiştirilişi böyle. benbir şey deyincede ben ailemi bile aramıyorum ama yurtdışında seni arıyorum daha ne yapayım diyor, bu konu çok çözümsüz çok basit olmasına rağmen, ben onu iletişim halinde olmaya alıştıramıcam, bunu benim zorlamamam lazım bana görede içinden gelmesi lazım.

Aramak değil belki ama aralarda mesaj atması gerekmez mi? Ben daha önce hiç böyle ilgisiz bir sevgili duymadım o yüzden emin olamıyorum, beni mi seviyor, yoksa tarzı mı bu. konuştuğum zaman benim tarzım bu diyor.
Mesela esimle nisanliyken bir süre eğitime gitmişti arayıp sormazdı yada gunde bi defa oda yatmaya yakin arardi ve uzun konusmazdik derdim insan hic mi nişanlısını arayıp napiyon diye merak etmez gunduz falan.orda arkadaslarla da aynı evi paylaştılar sohbet falan var diye ihmal ediyor dedim eğitimde yoğun.
Neyse evlendik hiçte oyle ilgisiz değil arar iste bile bazen bizi özler is arabasıyla gezerken eve de uğrar bi beş dakika falan.yani gelecekte de bu böyle olacak diye düşünme hem aile yapısıyla da pek iletişimi yokmuş oyle de görmüş.

Yani yanlış anlamayın ama yaşınız olmus 29 liseli ergenler gibi surekli çıtır çıtır mesajlasmak mi istiyorsunuz.? Ki erkek arkiniz yogun tempoda calisiyorsa zaten buna vakti yoktur. Onemli olan beraberken geçirdiğiniz kaliteli zamandir. Ha tabi ben surekli mesajlasmaktansa gün sonunda guzel bir telefon konusmasini tercih ederim. 3 bucuk yillik flört soz nisan sonunda evlendim hala esim gunde 1-2 kez sadece sesimi duymak icin arar. Bende sık bogaz etmem adami surekli benle ilgilen diye.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Aslında sevgilim çok da düşüncesiz biri değil benim için yaptığı çok güzel şeylerde var ama ben bunlar daimi olsun istiyorum sanırım, ilgi hiç eksilmesin sürekli olsun, bu da onla imkansız. hem yoğun çalışıyor, hem tarzı değil. aslında istese zaman bulabilir bence tarzı değil, çok değişik bir aile yapıları var. işi gereği yurt dışına çok fazla çıkıyor, ben yurtdışına çıktığımda mesela ailemi sürekli arar haber veririm, o ailesini arayıp hiç vardım gidiyorum geliyorum demiyor, üniversiteyide yurtdışında okumuş, belki onunda payı vardır ama bana çok tuhaf geliyor bu durum, insanın ailesi merak etmez mi, yabancı bir yerde noldu başına bir şey mi geldi diye. O kadar zamandır birlikteyiz benleyken ailesnden tek bir kişi bile aramadı, benimkiler sürekli arayıp sorar, soruyorum ona da bizimkiler aramaz diyor, aileden böyle görmüş sanırım, yetiştirilişi böyle. benbir şey deyincede ben ailemi bile aramıyorum ama yurtdışında seni arıyorum daha ne yapayım diyor, bu konu çok çözümsüz çok basit olmasına rağmen, ben onu iletişim halinde olmaya alıştıramıcam, bunu benim zorlamamam lazım bana görede içinden gelmesi lazım.

Heee o zaman adamın aileden gelen bir huyu b.Sizinle alakası yok demekki, bu şekilde yetiştirildiği için düşünce tarzı da bu şekilde yerleşmiş.Yanı bence karakterı ve buyume seklı boyle oldugu ıcın size olan sevgısını bu davranıslarıyla ölçmeyin.

Eğer ki diyorsanız yok ben bu karakterde birisyle yapamam dıye yol yakınken yollarınızı ayırın .Ama bu zamanda gercekten duzgun brısını bulmak da çok zor,gelen gidenı aratır derler ya :(

Heee o zaman adamın aileden gelen bir huyu b.Sizinle alakası yok demekki, bu şekilde yetiştirildiği için düşünce tarzı da bu şekilde yerleşmiş.Yanı bence karakterı ve buyume seklı boyle oldugu ıcın size olan sevgısını bu davranıslarıyla ölçmeyin.

Eğer ki diyorsanız yok ben bu karakterde birisyle yapamam dıye yol yakınken yollarınızı ayırın .Ama bu zamanda gercekten duzgun brısını bulmak da çok zor,gelen gidenı aratır derler ya :KK43:

Evet bana karşı bir tutumu değil, hatta en çok benimle ilgileniyor ama bana göre yine az, tarzlarımız farklı. ben sevgimi çok gösteririm ve gösterilmesini çok severim, o da tam tersi. Çok güvendiğim için bunu görmezden gelip kendimi törpülemeye çalıştım ama olmuyor, ne kadar sabretsem bir yerde patlıyorum, karşımdaki insanın ilgisini istiyorum, en son hasta olduğumda bunu had safhada hissettim. belki karşılaştırmam doğru değil ama eski sevgilim olsa deli olurdu benim için bir şeyler yapmak için ama onun umrunda olmadı, bu da beni çok üzdü, güzelce anlatmaya çalıştım ama ilgili olduğunu iddia etti bende ayrılalım dedim, ayrılmak istiyordun bunu bahane ettin dedi ama hiç ilgisi yok, aslında birazda sinirle öyle söyledim, kaç aydır uğraşıyorum bir günaydın bir iyi geceler demeyi rutin haline getirmeyi alıştıramadım, zaten bunun için uğraşmam bile tuhafıma gidiyor, kendi yapması lazım ama insanlar gerçekten çok farklı. Bir taraftanda üzülüyorum tabi bu zamanda düzgün birini bulmak gerçekten zor ve ona çok güveniyordum, inşallah hata yapmamışımdır.

Merhaba Arkadaşlar,

Dertten ziyade size bir şey danışmak istiyorum, akıl akıldan üstündür, yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Benim bir sevgilim var, aslında çok iyi biri, işi gücü çok düzgün, ahlakı da çok güzel, niyeti de ciddi sen iste hemen evlenelim diyor fakat inanılmaz ilgisiz. Günde bir sabah yazar bir de uyurken, bir de gün içerisinde arar, ben bir insan bu kadar ilgisiz olamaz hayatında biri mi var falan diye düşündüm ama telefonu görüştüğümüz zamanlar hep ortada, olmadığını biliyorum. Bende ilgiyi çok seven biriyim ama bu duruma zorda olsa alıştım, bir de yaşım 29, artık evlenmek istiyorum birazda ondan sabrediyorum. Bugün hastaydım, hastayım dedim, yine aynısını yaptı hiç ilgilenmedi, en azından hastayım dediğimde biraz daha ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, sabredeyim diyorumda nereye kadar, sevgilim var mı yok mu belli değil, ikimizde istanbuldayız evlerimiz uzak diye maksimum hafta bir görüşüyoruz, trafiği sevmiyorum diyor ama bana çok komik geliyor, insan sevince trafik mi dinler. Sizce sabretmeye devam mı etmeliyim, yoksa ayrılmalı mıyım, kafam çok karışık, çok mutsuzum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
2 yıllık ilişkim bu ilgi meselesi yüzünden bitti çok sevdiğimiz halde hemde sırf ben ilgisizim diye ki böyle sürekli yazan bi insandım bi kere kim olursa olsun çok ilgiyi sevmeyeceksin gün içinde arıyor sonuçta yaşın 29 yani artık ergen ilişkisi yaşayacak değilsin ya ama bu buluşma işi çok sıkıntı gerçekten sevgilinle bu konuyu konuş önce benim tavsiyem baktın düzelmiyor artık yapacağın şey belli

Back
X