• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz, sevgisiz

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
İyi akşamlar hanimlar ..:110:
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..

Son düzenleme:
Niye odalarınızı ayırdınız ki?
Eşiniz gelsin, güzelce akşam yemeğinizi yiyin ve ortadan kaybolun.
Dışarı mı çıkarsınız, 2 saat banyo mu yaparsınız ya da mantı mı açarsınız, sizin bileceğiniz iş.
Çocuğunuzla zaman geçirmek zorunda, iki mıncıklamayla baba olunmaz.

Eğer ki beden gücünü kullandığı bir iş değilse öyle yorgunluklara falan inanmıyorum, çocuktan kaçmak için yeni nesil babaların bahanesi, hep yorgunlar.
E doktora git o zaman baksın değerlerine, Allah Allah!
Çocuğunuzun ne günahı var yahu..

Tanıdık tavırlar..inşAllah sonu aynı değildir..Bende böyle şeyler yaşadığımda onu hep düzeltmeye çalıştım.Ama nedeni başkaymış..Bi söz vardı Biri sizi mutlu etmiyorsa ettiği başka biri vardır diye...Ben bu sözü 17 yıl sonra idrak edip uyanabildim..Sizin ki başka olabilir ..Umarım başkadır sebebi

Sorduğum sorular hep cevapsız ..
Misal Ali sana sordum farkindamisin diyorum ..
Hı hı diyor ..
Odak noktası başka bir yerde ozaman. Aklını fikrini dağıtmaya calısıyor. Rahatsız olduğu konu var sanki çözümü yok gibi düşünüyor. Embesil bir erkek tablosu 🧐

Niye odalarınızı ayırdınız ki?
Eşiniz gelsin, güzelce akşam yemeğinizi yiyin ve ortadan kaybolun.
Dışarı mı çıkarsınız, 2 saat banyo mu yaparsınız ya da mantı mı açarsınız, sizin bileceğiniz iş.
Çocuğunuzla zaman geçirmek zorunda, iki mıncıklamayla baba olunmaz.

Eğer ki beden gücünü kullandığı bir iş değilse öyle yorgunluklara falan inanmıyorum, çocuktan kaçmak için yeni nesil babaların bahanesi, hep yorgunlar.
E doktora git o zaman baksın değerlerine, Allah Allah!
Çocuğunuzun ne günahı var yahu..
Ağır bir işte çalışiyor ve dikkat gerektiren sesli bir ortam ..
Oğlum gece çok uyanıyor yanıma geliyor besigine tekrar gidiyor derken ..
Eşim uykusuz kaldığını söyledi ..
Gece uyuyamadigini söyledi ..
Hamileyken karnina carparim diyordu ..
Genelde zaten çamaşırı akşam bulasigini yada dışarı çıkmam gerekiyorsa eşimi beklerim ama biraz geç kalıyim hemen arar ..
Yada kendi telefonunu alır .
Çocuğun önüne oyuncakları yigar çocuk döker saçar ..

Odak noktası başka bir yerde ozaman. Aklını fikrini dağıtmaya calısıyor. Rahatsız olduğu konu var sanki çözümü yok gibi düşünüyor. Embesil bir erkek tablosu 🧐
Konuşarak anlaşma taraftarıyım ..
Ama malesef iletişim kuramiyoruz ..
Ben içimde biriktirip biriktirip 2.3 ayda bir patlama yaşıyorum ..

Ağır bir işte çalışiyor ve dikkat gerektiren sesli bir ortam ..
Oğlum gece çok uyanıyor yanıma geliyor besigine tekrar gidiyor derken ..
Eşim uykusuz kaldığını söyledi ..
Gece uyuyamadigini söyledi ..
Hamileyken karnina carparim diyordu ..
Genelde zaten çamaşırı akşam bulasigini yada dışarı çıkmam gerekiyorsa eşimi beklerim ama biraz geç kalıyim hemen arar ..
Yada kendi telefonunu alır .
Çocuğun önüne oyuncakları yigar çocuk döker saçar ..
Çocuklu bir annenin yaptığı işten daha mı ağır?
Keza çalışan bir annenin hem evi hem işi hem de çocuğu sırtlamasından?

Bunlar hep bahaneler, gerçekten öyle.
Tek değilsiniz, tüm gözlemim bu yönde.
Kendi çocuğu olmadan önce dışarıda benimkilere bakan eşimin arkadaşları, kendilerinin oldu ellerini sürmüyorlar.
Şaka gibi.
Gerçekten çok kızıyor ve sinirleniyorum.
Böyle baba istesek yurt dışında sperm bankasından alırdık, bu ne ya!
Biz de yorgunuz ama çocuk söz konusu olduğunda herkes yorgunluktan bayılda da gereğini yapmak zorundadır, bu da tartışmaya açık değildir.

Oğlum herşeyden değerli çünkü ..
Sanırım onunla tam anlamıyla ilgilense ..
Bu konuya bu kadar takilmazdim sanırım ( Malesef)
Mevzu senın ıcın neyın degerlı oldugu degıl, kocan ıcın neyin degerlı oldugu.

Konuşarak anlaşma taraftarıyım ..
Ama malesef iletişim kuramiyoruz ..
Ben içimde biriktirip biriktirip 2.3 ayda bir patlama yaşıyorum ..
İlk önce sakince konuşmak istediğini söyle bakalım seni dinleyecek mi? Dinlemezsem yık ortalığı gitsin.. Zaten dağıtmış dağıtıcağı kadar.

Bu şey değil mi ya, çocukla birlikte artan sorumluluklardan kaçmak için sürekli işi olan, yorgun olan, zart olan zurt olan koca kişisi.
Valla arada sinir krizi geçiriverin bakın nasıl korkuyor.
Geçiriyorum sanırım 40 dakika önce yaşandığı için bir sınır anı bu konuyu açtım ..
Birbirimize saygımızı yitirdik kocam gibi değilsin sanki dedim tamam dedi ve gitti uyudu .

Al karşına konuş demiycem, anlamaz, dinlemiş ve anlamış gibi yapar. Boş yere kendini yıpratırsın izah edicem diye. Direkt ekşına geçmek gerekiyor bu tarz adamlara karşı. Mesela yarın pat diye odalarınızı birleştir, birlikte uyuyun artık. Geldiğinde görsün, o konuyu açıp sormadan sen açıklama yapma.
Filmdelisi çok güzel söylemiş yukarda, o gelince yemekten sonra bırak çocuğu yanına, direkt duşa gir bişey söylemeden. Gelir seslenirse banyodayım dersin, aceleyle çıkmaya da çalışma sakın. Aç videoyu spor yap yemekten sonra. Evi otel gibi kullanmasına engel olacak ne varsa yap.
Haftasonu ev işleri için yardım iste veya birlikte çıkacağınız planlar yap biraz emrivakiyle gezmeye götür. Her şeye rağmen tepkisizse, olmuyorsa ozaman düşünmeye başlarsın bazı şeyleri.

Back
X