• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz, sevgisiz

Kesinlikle aynı dusuncelere sahibiz ..
Malesefki verdiğiniz örnek sanırım birebir eşim oluyor ..
Geçen ay ağır derecede grip atlattık oğlumla birlikte birkaç birşeyde yardım istedim bana yapamicagini kardeşimi çağırıp ondan yardım istememi söyledi ..
Hatayı en başta yatakları ayırarak yapmışsınız adam rahatlığa alışmış işe gitmiş eve gelmiş yemiş içmiş yatmış ne hamilelik sorumluluğu ne çocuk sorumluluğu almış ikisininde sorumluluğunu bilmesi lazımdı çnkü babanızın evinden gelmedi çocuk kendi yaptı çocuğu siz herşeyi tek başınıza sırtlanmış bu adama(!) Fırsat vermişsiniz oda salmış istediği kadar yoğun gürültülü çalışsın iş işte kalır eve gelmez !!!!

Yok sizde hata filan. Yapacak olan adam yapıyor, yapmayacak olan da yapmıyor. Bu sizin alıştırmanızla alakalı filan da değil, kocanızın yapısıyla alakalı.
Ben çocuğunuza çok üzüldüm. Baba var ama yok, onunla gezmeye bile gitmek istemiyor. Tabii ki başbaşa gezmek isteyebilir ama pürüz çıkınca verdiği tepkiler çok anormal. Çocuklar sevilmediğini, istenmediklerini hissederler ve anlarlar. En çok çocuğunuz için üzülün bence, çünkü o çocuk bunların hepsini hissediyor.

Öncelikle derdinizi kavga etmeden içinizi dökerek anlatın da sonra bakarsınız tepkisine göre napicaginiza. Dolup dolup birine aniden saldırınca o kişi de yokuşa sürer normal olarak

Tek bildigim insanin isterse hep vakti vardir, olmasa da yaratir. Eger istemiyorsa da hep bir bahanesi vardir.
Avik acik konussaniza esinizle bu evlilige devam etmeye gonlu var mi?
Sorunlari cozmek icin cabasi yok cunku.

Sunu kabul edelim ki kadinlar da cocuk dogunca asssiri degisiyor.Erkegi bebegin hicbir anina dahil etmiyor.Bebegini ilk gunlerde kucağına alamayan baba gördü bu gozler.Neymis bakamaz ,düşürürmus cocugu..Kocalariniz cocugunuz degil,cocuk hic degil..ilk zaman yatak ayirdiniz neden? Kocaniz uykusuz kaliyor diye..Ama siz de uykusuzsunuz..Birakin iste uyuklasin adamlar bir yerden sonra ona da alisirlar..Uatagi ayirmayin,sizin hayatiniz bebekle nasil degistiyse birakin onunki de değişsin. Zorlansin,uykusuz kalsin,tv izleyecek vakit bulamasın o da..

İyi akşamlar hanimlar ..:110:
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..

Canım baya bir yorum yapılmış okumadim.

Benim eşim de- eski eşim - seninkisi gibiydi. İşten gelir yemeğini yer hoop yatardı. Iletisim denen sey yoktu.Aynen senin gibi odaları da ayırmıştık. Fakat sabaha kadar uymuyordu benimkisi... gece hayatı!!! vardı. Biz yattıktan sonra uyanıyor sabahlara kadar cep telefonu ile meşgul oluyordu . Biriyle konuşurken de yakaladım. Sadece! muhabbet ediyorlarmış. Gecenin 3'ü 4'ü ne muhabbetiyse... Bir söz vardı seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği başka biri vardır diye...

Ben boşandım eski eşim zamanla daha da abartmıştı. Saat 17 00 de uyuyor gece 12 ' de uyanıyordu.

Artık kendi evinde... ne b.k yerse yesin umurumda degil. Çocukla da zaten ilgilenmiyordu şimdi boşanmamız bahanesi oldu. Cep telefonu ile mutluluklar dilerim ona...

Yani gözünü aç başka muhabbetler varsa düzelmez . Gerçekten yorgunsa doktora görünsün böyle hayat geçmez .

Kesinlikle aynı dusuncelere sahibiz ..
Malesefki verdiğiniz örnek sanırım birebir eşim oluyor ..
Geçen ay ağır derecede grip atlattık oğlumla birlikte birkaç birşeyde yardım istedim bana yapamicagini kardeşimi çağırıp ondan yardım istememi söyledi ..
O zaman bu dağ ayısını niye besliyorsunuz. Zaten iç güveysi gibi kocanız var. Babanız sayesinde rahat yüzü gördünüz. Bırakın bu adamı daha rahat edin

Back
X