• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz, sevgisiz

Al karşına konuş demiycem, anlamaz, dinlemiş ve anlamış gibi yapar. Boş yere kendini yıpratırsın izah edicem diye. Direkt ekşına geçmek gerekiyor bu tarz adamlara karşı. Mesela yarın pat diye odalarınızı birleştir, birlikte uyuyun artık. Geldiğinde görsün, o konuyu açıp sormadan sen açıklama yapma.
Filmdelisi çok güzel söylemiş yukarda, o gelince yemekten sonra bırak çocuğu yanına, direkt duşa gir bişey söylemeden. Gelir seslenirse banyodayım dersin, aceleyle çıkmaya da çalışma sakın. Aç videoyu spor yap yemekten sonra. Evi otel gibi kullanmasına engel olacak ne varsa yap.
Haftasonu ev işleri için yardım iste veya birlikte çıkacağınız planlar yap biraz emrivakiyle gezmeye götür. Her şeye rağmen tepkisizse, olmuyorsa ozaman düşünmeye başlarsın bazı şeyleri.
Böyle de zoraki yaptırmak mutluluk verirmi sizce?

Abim bedenen cok zor bir işte calisiyor ki normal de tembelim tekidir.gece 10 sabah 9 da donuyor eve o yorgun haliyle alip yegenimle ilgileniyor,sonra uyumaya gidiyor.sizin esinizin işini bilmiyorum ama bu sekilde olmaz cok yorgun bile olsa bazi gunler en azindan sizinle cocuguyla ilgilenmeli

Klasik cocuk olunca esi ikinci plana atan kadin modeli..E haliyle adam da ikinizden sogumus..Dogru yanlis demiyorum ama kocanizi basta dislayan sizsiniz zaten..Neden kendiniz icin ben neyse de dediniz diyen kisiye "oglum herseyden onemli" cevabini veriyorsunuz? Neden bu oncelik siralamasi?Esinize de once oglum sonra sen imaji ciziyorsunuz degil mi?Bu sekilde devam ederseniz bu sorunlsr katlanarak buyur..Acaba bebege hazir degil miydiniz?
Çocuk planliydi 5 seneyi geçkin gördüğüm tedavi sonrasında oldu .
Evet gerçekten doğru bildiniz aslında sadece eşime değil etrafımdaki herkese böyleyim ..
Çocuğumdan önce esimmi gelmeli ama ..
Eşimin de benden önce oğluma öncelik tanımasını isterm

Cocuk dogduktan sonra mi boyle oldu diye sormak biraz sacma olur. Adamin yapisi boyle gibi geldi. Benim basimda da vardi benzer biri. Hayat rutine bindiginde bu tip erkekler duygusalligi tamamen geri plana atiyor. Yani es veya sevgilisi icin bir sey yapma cabasina girmiyor. Ne de olsa onlar cepte. Istedikleri yapiliyor. Hayatlari ayni. Gezip tozma kafa dagitma sadece arkadaslari ile olur. Es/sevgili onlarin sadece rutini. Kalasliklarinda ödun vermezler.
Ben iliskimdè cok cabaladim ama karsilik hic alamadim. Siz evlenmissiniz, cocugunuz da var. Ayril diyecek halim yok ama sevgisiz monoton bir hayat seni bekliyor bunu bil. Arkadaslar esin yokmus gibi davran demisler. Cok dogru. Bence de oyle yap. O olmadan kendini ne mutlu ediyorsa onu yap. Bazen al cocugunu arkadasina git. Bazen cocugu esine birak bir yerlere git. Hic muhabbet falan acip da kendini zorlama, hatta al cocugunu baska bir odada vakit gecir. Bundan sonra o dusunsun bu kadina ne oldu diye.

Demesi kolay ama gercekten kafana takma. Sen onu yok sayarsan, yokmus gibi davranirsan dikkatini cekersin.

Laftan sözden madem anlamıyor bırak çocugu git çarsıya, gezmeye kuaföre tabi bu zaman için demiyorum. Yani sende bırak kafa dinle.

Yavas yavas bakmayı öğrenecek ben iki çocugu bırakıp çarsıya da gittim durmazlarsa atar arabaya gezdirir.

Eşimin çocuklar ile ilgilendiğini gören sen bu adamı nasıl böyle yaptın der ki kendileri hep annelere bırakıp giden tipler.

Gerekirse ev işi birlikte yapın geçen işten eve geldi ev yine almış başını gitmiş dedi süpürgeyi kaptı süpürdü. Her işi üstüme alınmamayı öğrendim ben size de tavsiye ederim.

Ben bebeğimiz doğduğundan beri hiç boş bırakmıyorum, hayatım bezi diğer odada kalmış getirir misin aşkım ben işlerimi halledeyim bebeğe bakar mısın, canı çok sıkıldı biraz dışarıda gezdirir misin, çok huysuz kucağına alır mısın diye diye alıştırdım. Artık ben söylemeden yapıyor çoğu şeyi, işten geldiğinde en fazla yirmi dakikası vardır sonra ona bırakıyorum çocuğu. Çünkü evde biz de bunaliyoruz hem ev işi hem çocuk kolay değil ki. Temizlik günüm geldiyse kendi kendine biz çıkıyoruz der alır çocuğu gider iki saat gelmez ben de rahat rahat temizliği yaparım. Hem bizlerin de dinlenmeye bir hava almaya ihtiyacı var. Benim bebeğim 22 aylık oldu hala gece uykusu uyumaz mesela, gece ağlayıp kalktığında eşim de uyanıyor hiç odaları ayırma girişiminde bulunmadık, bazen gece kalkmaktan yoruluyorum eşim ilgileniyo bebekle filan. Kayınvalidem şahit oldukça bunlara kıskanıyor, benim beş çocuğum var eşim bir kere bir tanesinin beşiğinin ucundan tutup iki dakika sallamamıştır, sen iyisin valla der. Sadece yapım aşamasında olup sonra kenarı çekilmek nasıl bir bencilliktir? Neden size yüklüyor tüm sorumluluğu izin vermeyin buna.

İyi akşamlar hanimlar ..:110:
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..
eşiniz kilolu mu 85-90 kilo olunca bir hastalıkları çıkıyor.altta da tembellik varsa bu yorgunumlar ilerde bir hastalığı çıkacağının habercisi olabilir..Allah sabır versin bizim durumumuzda olanlara.
arkadaşına tabi gider merak etmeyin benim eşimde aniden dinçleşiyor arkadaşı arayınca.aynı çeşit bir adamla evli olduğum için sadece hastalık konusunda uyarmak istedim.öyle bir durum geçirdi eşim ciddi bir hastalık pıhtı attı ne diyeyim kendine yapıyorsun ne yaparsan

Üzülerek söylüyorum yatak ayıran erkekler genelde sağlam pabuç olmuyor takipte kalın bence
Bu konuda cok haklisiniz. Erkek baska kadin dusunuyorsa kesinlikle yatagi ayiriyor ama konu sahibinin durumu bana farkli geldi. Vurdum duymaz, ozel hayati rutine bindirmis, hayattan cok istegi olmayan, mevcut durumu ile yetinen bir erkek tipi gibi geldi.

Bu konuda cok haklisiniz. Erkek baska kadin dusunuyorsa kesinlikle yatagi ayiriyor ama konu sahibinin durumu bana farkli geldi. Vurdum duymaz, ozel hayati rutine bindirmis, hayattan cok istegi olmayan, mevcut durumu ile yetinen bir erkek tipi gibi geldi.
İnşallah öyledir rabbim herkesin yuvasına huzur versin

bunlar yanlızca bencil erkeklerin tutumu, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, kendi keyfi olunca bişeyleri yapan aciz tipler, bende de var bir tane ama bende artık sabır kalmadı...

Back
X