• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz, sevgisiz

eşiniz kilolu mu 85-90 kilo olunca bir hastalıkları çıkıyor.altta da tembellik varsa bu yorgunumlar ilerde bir hastalığı çıkacağının habercisi olabilir..Allah sabır versin bizim durumumuzda olanlara.
arkadaşına tabi gider merak etmeyin benim eşimde aniden dinçleşiyor arkadaşı arayınca.aynı çeşit bir adamla evli olduğum için sadece hastalık konusunda uyarmak istedim.öyle bir durum geçirdi eşim ciddi bir hastalık pıhtı attı ne diyeyim kendine yapıyorsun ne yaparsan
130 kilo ..
Yemegine karistigimda dur veya çok yedin bence daha fazla yeme dediğimde yemeği ondan esirgedigimi dusundugu için karismiyorum ..
Ben hamilelikte aldığım kiloyu (87 kiloya ulaşmıştır)
Emzirmeyi bıraktıgim ay basladigim diyet ve sporla verdim şuan ( 58 ) kiloyum .
Sende yap diyorum ama 1 gün dinliyor 2. Gün ne bulduysa ertesi günkü acliginida bastırarak yiyor ..

ayni benim babami hatirlatiyor

annemle hic muhabbeti yoktu, hicbirzaman bi inisiyatif almazdi bir faaliyet yapalim ailecek diye. Kuzenlerime kuzen cocuklarina asiri ilgiliydi. Komunikasyon yoktu yani. Biz kardesler ve annem cok iyi anlasiyorduk oda diyorduki siz beni disliyorsunuz. Birkere ilk defa ailecek tatile gittik burnumuzdan geldi. Onsuz gitmek herzaman daha iyi oluyordu.

Babam bir ömur annemle sessizlikle yasamaya devam edebilirdi, zaten annemi aldattigi ortaya cikti, annem bunu istemedi ve bitti.

130 kilo ..
Yemegine karistigimda dur veya çok yedin bence daha fazla yeme dediğimde yemeği ondan esirgedigimi dusundugu için karismiyorum ..
Ben hamilelikte aldığım kiloyu (87 kiloya ulaşmıştır)
Emzirmeyi bıraktıgim ay basladigim diyet ve sporla verdim şuan ( 58 ) kiloyum .
Sende yap diyorum ama 1 gün dinliyor 2. Gün ne bulduysa ertesi günkü acliginida bastırarak yiyor ..
bakın nasıl tahminim doğru çıktı.yorgun olması kilodan olabilir.benim eşimde pıhtı atmadan önce bacağı diz kapağının altından şişmeye başladı menüsküs dedi doktora gitmedi 2-3 ay sonra gittiğinde gencecik fizik tedavi doktoru evet evet enfeksiyon kapmışsın diyerek antibiyotik verdi.meğer pıhtı oluşurmuş bacakta ve acaip şişiyor 2 bacak kadar oluyor yürüyemiyor zaten.
eşime asprin verilseydi o zaman, pıhtı atmayacaktı.eşiniz günde 1 asprin içsin bence bir anlatın birinin başına böyle gelmiş diye

Eşiniz sizinle gönül bağını koparmış. Mecburi hayatına devam ediyor ve içinde bulunmaktan mutlu olmadığı için sizden de çocuğundan da kaçıyor. Büyük ihtimal vicdanen rahatsızlık duymak istemediğinden ayrılalım demez. Siz boşanalım derseniz rahatlar.

Her şeyi denemişsin. Olmamış. Daha ne zorluyorsun o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran. Biterse de yüreğini soğutmuş olursun.

evlilikte dört dörtlük vardır tabi.karşı komşum var ikiz erkek 4 yaşında çocukları var.kadın öğretmen adam bilgisayar mühendisi özel bir iş detayı bilmiyorum.güzel bir çift gençler, birbirlerine yakışıyorlar. baba ikizlerini 2 yaşından beri görürüz pencereden. hafta sonu baba küçücük çocuklarla sabah ekmek almaya çıkardı. geçtiğimiz kasımdan beri adamı göremiyoruz ki farketmezdim ama zamanla artık aklıma geldi kadın öğretmen evde, kızın annesi durmazdı evde ama sürekli onlarda, adam yok.artık diğer komşuma sordum.adam karısına şiddet uyguluyormuş anlaşmalı boşanmışlar.
çocuklar muhakkak babayı arıyordur biliyorum ama babanın çocukları görmeye geldiğini görmedim.demek çok çekişiyorlar karısıyla malesef
şeker gibi adam dı oysa ki kadın daha soğuk birisi.biraz kadında suç bulmuş komşu bizde aynısını düşündük.şiddet göstermesi kabul edilemez ama ne bileyim bu kadar eğitimli yakışıklı bir erkek ve güzel kadın birbirlerini sevip almış.neyi paylaşamamışlar evlilikte höt höt de gitmiyor ayrıca bir 4 yıl evliliğin oturması var.insanlar birbirini tanıyacak.evet eşiniz size karşı ilgisiz biraz ve gerçekten bunlar bulunmaz hint kumaşı değil ama ben eşimde de görüyorum höt höt gitmiyor bunlara. bir yerden sonra anlıyorlar iyi niyeti

Görmezden geldiniz mi?
Ciddi bir görmezlikten bahsediyorum.
Benim yöntemim o dur, herkese işler demiyorum ama gerçekten o yokmuşcasına yaşarım.
Sofrada tabağı olmaz, çamaşırı yıkanmaz, evde tek kelimemi duyamaz, günlerce konuşmam, aramaları açmam.
Çocuğa ne yapıyorsa yapar, aynı ortamda zorunlu da olsa bulunmam.
Birkaç gün iyi geliyor, kafa dinliyoruz sanıyorlar ama 1 hafta sonra canlarına tak ediyor.
Sonrasında işte o meşhur konuşmalar, etekteki taşları dökmeler oluyor.
Böyle bir şey dener misiniz?
Ben de çok severim bu yöntemi. Eşime hiç yapmadım çok şükür ama yaptığım insanlar oldu daha önce. Nefes alan bir insanmış gibi görmüyorum o süreçte. Madem kendi kendime yaşıyorum bari hayatımdan keyif alayım derim😂

evlilikte dört dörtlük vardır tabi.karşı komşum var ikiz erkek 4 yaşında çocukları var.kadın öğretmen adam bilgisayar mühendisi özel bir iş detayı bilmiyorum.güzel bir çift gençler, birbirlerine yakışıyorlar. baba ikizlerini 2 yaşından beri görürüz pencereden. hafta sonu baba küçücük çocuklarla sabah ekmek almaya çıkardı. geçtiğimiz kasımdan beri adamı göremiyoruz ki farketmezdim ama zamanla artık aklıma geldi kadın öğretmen evde, kızın annesi durmazdı evde ama sürekli onlarda, adam yok.artık diğer komşuma sordum.adam karısına şiddet uyguluyormuş anlaşmalı boşanmışlar.
çocuklar muhakkak babayı arıyordur biliyorum ama babanın çocukları görmeye geldiğini görmedim.demek çok çekişiyorlar karısıyla malesef
şeker gibi adam dı oysa ki kadın daha soğuk birisi.biraz kadında suç bulmuş komşu bizde aynısını düşündük.şiddet göstermesi kabul edilemez ama ne bileyim bu kadar eğitimli yakışıklı bir erkek ve güzel kadın birbirlerini sevip almış.neyi paylaşamamışlar evlilikte höt höt de gitmiyor ayrıca bir 4 yıl evliliğin oturması var.insanlar birbirini tanıyacak.evet eşiniz size karşı ilgisiz biraz ve gerçekten bunlar bulunmaz hint kumaşı değil ama ben eşimde de görüyorum höt höt gitmiyor bunlara. bir yerden sonra anlıyorlar iyi niyeti
boşanmışlar darılmasın insan evladıysa erkek iyi niyeti anlıyor demek istedim.yoksa narsist tiplerde o da boş bir çaba

İyi akşamlar hanimlar ..:110:
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..
Bazi koca modelleri evlilik,eş hayati,cocuk sahibi olma,ev gecimi vs konularda birden error verebiliyor. Hatta o denli oluyor ki tutumlari sorsan cvp vermez,duzeltmek istesen kinusamazsin, konussan dirdir ediyorsn der kacar... İsiniz cok zor ve gercekten moral bozucu. Umarm hakkinizda hayirlisi olur🥺

İyi akşamlar hanimlar ..:110:
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..
İçinden gelmiyorsa siz tartışsanız ne fayda.Kendini bir zorlar iki zorlar sonra yine yapmaz.İçinden gelmeyene bir şey yaptıramazsınız.Ya kabullenin ya da ayrılın

Yataklarimizi birleştirme konusunu her hafta muhakak dile getiriyorum ..
Geçen kendi odasındaki yatağa su serptim sildim kuruması 2 gün sürer dedim ..
Artık birlikte yatmaya baslayalim dedim gece oğlum uyandı yanimiza geldiği gibi eşim ben uyuyamıyorum diye yatak kuruyana kadar oturma odasında yattı ..

Eşinizle başka sorunlarınız var, ilgisizlik değil bu
Sorunları hep ötelediğiniz için çözülmediği için gitgide vurdumduymaz oluyor, çünkü siz buna gerekli tepkiyi vermiyorsunuz. Çocukla ilgilen, çocuk, çocuk değil iletişim kurmanın yolu, ben kadınım diye başlayın, kadınım ve sana ihtiyacım var, bu kadar. Şunu söyleyebilirim ki iletişimi çocuklar üzerinden kurmaya çalışan kadın çok itici ve çaresiz görünüyor, yapmayın bunu, önce kendiniz olun.
İş hayatı ve şu an ülkenin geçim şartları bir de üzerine pandemi herkesin dengesini zaten bozdu, bazen eşiniz gibi ilgisiz oluyorum evin içinde, salıyorum kendimi canım bir şey istemiyor, hele yaz mevsimi hepten tükeniyorum sıcağı asla sevmiyorum, yastığımı alıp serin odaya kaçıyorum geceleri, eşim bir iki kez sevmiyorum yalnız yatmayı gitme dedi, yapma çocuk muyuz çok sıcak hava, odaya vantilatör koysam ondan da rahatsız oluyorsun dedim, öyle devam ettim, iki gün sabretti sonra baktım serin odada yattığım koltuğun ucuna kıvrılmış ben uyurken, bir ara dürttüm ayaklarım uyuşmuş kalk yerine git diye ya sende gel ya da uyuşsun ayakların dedi o kadar da inatçı:)) bazen bir yerden yakalamak gerekir, siz tepki vermeyince tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi oluyor. Öncelikle eşinizle cinsel bir iletişiminiz olmalı kadınla erkeği bir araya getiren ilk unsur bu. Ha diyebilirsiniz ki hep ben mi onu kovalayacağım hayır tabi ki ama diyaloğu geliştirip, önce kopmayacak bağlar kurmanız lazım. Mesela erken uyutun çocuğunuzu, sonbahar giriyor şimdi yapın bir yorgunluk kahvesi serin serin balkonda oturmaya davet edin, biraz sokulun, deneyin, inatla neden böyle olduk konusunu konuşun inanın onun da size söyleyecekleri vardır

Son durum beni kardeşimin gaza getirdiğini dusunuyormus ..
Ben baya sinirlendim ne istediğini anlayamıyorum yeter artık dedim ve bağırdım ..
Benimle boşanmakmi amacın dedim anca sinir bozucu bir sessizlik ve duymazdan gelmeler ..
Ben hergun kafama bunları takmaktan sa bir gün üzülürüm ama hergun seninle bunları yaşamam artık dayanamıyorum tahammül gücüm kalmadı dedim ..
Baya içimi döktüm ..
Ve böyle devam ediceksen çeker gidersin dedim ..
Sen benim bu evden gidicegimimi düşünüyorsun dedi .
Sen beni şu anda bırak kadını insan yerine koymuyorsun dedim !!
Çalıştığım zaman senin için bu evde sözüm geçiyor dimi paranın kulusun calismiyorsam bu davranışlarına tahamul etmek zorundayım dimi dedim ..
Bana hala bu kadar laftan sonra bir sabah kahvaltı hazırladın mi diyor otur zıkkımın kökünü ye yada az ye iç kendine amele tut beni ne olarak görüyorsun yeter artık hiç bir yardımın yok gece çocuğa bir kez bakıp alt ddgistirmisligi yok ve hala sabah 7 de kalkıp beyimize kahvaltı hazirlamami istiyor ..
Kolemiyim yada beni artık öylemi görüyor ittat bekliyor karşılığı cevaba tahamul edemiyor konuşmuyor ...
Evet bu sözleri söylüyor ama bağır çağır benim içim çıkıyor o öyle birkaç laf söylüyor ..
Diyorum yorgunsun ama bize ..
Farkindamisin bana cevap ver yeter ..
Tahamul etmeyi bırak eve girmek istemiyorum diyor bana ..
Neyi bekliyorsun ozmn ..
Eşyalarını alıp gitsene ..
Topla pilini pirtini çek git ..
Neden uzatiyorsun neden yani ..
Bu laflar söylendi ben ortada kalmam sen kendine yan dedi diğer odaya geçip telefonunu aldı eline neyi bekliyor..

Son durum beni kardeşimin gaza getirdiğini dusunuyormus ..
Ben baya sinirlendim ne istediğini anlayamıyorum yeter artık dedim ve bağırdım ..
Benimle boşanmakmi amacın dedim anca sinir bozucu bir sessizlik ve duymazdan gelmeler ..
Ben hergun kafama bunları takmaktan sa bir gün üzülürüm ama hergun seninle bunları yaşamam artık dayanamıyorum tahammül gücüm kalmadı dedim ..
Baya içimi döktüm ..
Ve böyle devam ediceksen çeker gidersin dedim ..
Sen benim bu evden gidicegimimi düşünüyorsun dedi .
Sen beni şu anda bırak kadını insan yerine koymuyorsun dedim !!
Çalıştığım zaman senin için bu evde sözüm geçiyor dimi paranın kulusun calismiyorsam bu davranışlarına tahamul etmek zorundayım dimi dedim ..
Bana hala bu kadar laftan sonra bir sabah kahvaltı hazırladın mi diyor otur zıkkımın kökünü ye yada az ye iç kendine amele tut beni ne olarak görüyorsun yeter artık hiç bir yardımın yok gece çocuğa bir kez bakıp alt ddgistirmisligi yok ve hala sabah 7 de kalkıp beyimize kahvaltı hazirlamami istiyor ..
Kolemiyim yada beni artık öylemi görüyor ittat bekliyor karşılığı cevaba tahamul edemiyor konuşmuyor ...
Evet bu sözleri söylüyor ama bağır çağır benim içim çıkıyor o öyle birkaç laf söylüyor ..
Diyorum yorgunsun ama bize ..
Farkindamisin bana cevap ver yeter ..
Tahamul etmeyi bırak eve girmek istemiyorum diyor bana ..
Neyi bekliyorsun ozmn ..
Eşyalarını alıp gitsene ..
Topla pilini pirtini çek git ..
Neden uzatiyorsun neden yani ..
Bu laflar söylendi ben ortada kalmam sen kendine yan dedi diğer odaya geçip telefonunu aldı eline neyi bekliyor..

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Back
X