- Konu Sahibi ladybirddd
-
Bir takım ön hözırlıklarım oldu buraya yazdıktan sonra. Aylardır kitap okumadığımı farkedip dün bisürü kitap aldım mesela. Akşamları ilgimi başka şeylere çekmeyi denicem. Televizyon konusu da düşünülebilir. Teşekkür ederim sevgiler :)
Olan var olmayan var kardeşim Allah Allah yaaa
Allah nazardan korusun arkadaşım, çok anlatma kıskanırız valla
Ladybirdd kardeş, keşke ilacım olsa da kelime sürsem sonra sana versem
ben 4,5 senelik evliyim, öliyim o zaman
eşimde bir ara böyleydi. daha yeni evli olmamıza rağmen, dışardan gelir tvyi açar, eline telefon arada pc... bir söyledim iki söyledim baktım olmuyor bende boşverdim. kendime meşgale buldum, kitap okudum, başka işlerle ilgilendim. baktım bu defa o geliyor ilgileniyor, arada konuşuyor. demek işin çözümü buymuş dedimhiçç üstüne düşme, kendi hayatına bak! hem o senle ilgilensin hem de sen mutlu ol =)
Öyle mi diyosun :) hay umarım öyle olur. Bende dün bisürü roman aldım :)))
Bir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye.kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum
ondan bi tanede bende var canım üstelik benimki işi gereği her gün evdede değil bazen haftada 1 görüyorum erkek kalabalıklı işi olduğu için dışarda durduğu zamanlar öle telde muhabbet durumlarıda yok sadece nerdesin naptın iyi tamam deyip kapatoıyoruz . eve geldiğindede ya yorgun tavuk gibi erkenden uyur yada tv dizi izler yada pc ye takılır ,erkekler malesef çok kolaycı küçüçük zahmetle oluşturcakları büyük mutlulukları bizlerden esirgiyorlar . şöyle bir örnek veriyim . benim çocuk problemimde var yaklaşık 1 senedir iğne tedavisindeyim . 8 ay yalancı menepoz çektim 3 ay sonra regl oldum . ve sadece 6 ay vaktim vardı hamile kalabilmek için aşılama yaptırdık ve doktor eşime bi liste verdi 1 hafta burda ol ilişkiye girmeniz lazım diye , sanki ona öle bişey denmemiş ertesi günü gitti ve 3 gün gelmedi . nedenide çalışması lazımmış. biliyorum beni seviyor, biliyorum bana bi yanlışıda yok ama çoğu çok bencil vede çok kolaycılar o yuzden sıkıntını en aza indir ve kendini oyalıyacak hobiler bul derim ben ....
Haklısın sevgili Sinel.. Sana da kolaylıklar diliyorum. Umarım bi an önce bebeğine ve huzuruna kavuşursun.
Ölme ölme arkadaşım :) Umarım bi şekilde düzelir yoluna girer. Allah başka dert vermesin diyelim :))
Hayatı dipdibe geçirmek istemek diye bişey yok sevgili gulseendam. Burdan anlatılan kadarıyla insanların tam olarak neler yaşadığını bilmek, takdir edersiniz ki çok kolay değil. Ben anlatabildiğim kadarıyla, deneyimli arkadaşlarımdan yardım istedim. beni anlayanlar fikirlerini sunmuş. ama siz yanlış anlamışsınız. ''dipdibe'' ''cıvık cıvık'' bi ilişki değil anlatılmak istenen. Ben kocamın çok az konuşmasından şikayetçiyim. Sevgiler
E tamam yanlış anlama yok.. ..ben kendimden örnek verdim ona istinaden yardım etmeye çalıştım kötü birşey yazdığımı da düşünmüyorum. öyle anlaşıldıysam üzgünüm. Benim eşimde sessiz akşamları konuşulan sadece bugün ne yaptın sorusu ve cevabıdır..hee bir de çay mı içelim kahve mi:) Bu böyle zorlamaya gerek yok..Diyorum ki madem sosyalsiniz dışarı çıkıyorsunuz, sinemaya gidiyorsunuz daha fazla takılmayın bu konuya..öyle ağlayacak sızlayacak kendini paralayacak bir durum yok ortada..Siz de hiç birşey yapmıyosanız yanına sokulun öyle oturun..o da birşeydir..Yok gulseendam ben senin yorumlarını hiç beğenmedim derseniz bidaha yazmam..sevgiler..
konu sahibi ve diğer arkadaşlarım
arkadaşlarım diyorum çünkü eşimden daha fazla sizlerle vakit geçirdiğim bir gerçek.eşle sohbet konusuna gelince benim eşim alkol bağımlısı ve kişilik bozukluğu ayrıca üst safhada asabiyet mevcut.ben başlarda bunların farkında tam olarak bilmediğim zamanlarda hep çabaladım sohbet etmek birlikte vakit geçirmek için...
yanına gittim olmadı yalnız kalıcam dedi yada bana sardı.. yanından uzaklaştım ayrı odada durdum dahada ters tepti hazmedemeyip ipleri kopardı..
bunları niye yazdım..çünkü biliyorum herkesin derdi kendine göre büyük..ama canım kardeşlerim ablalarım eğerki eşiniz kavga ettikçe evden gitmiyorsa,alkolü yoksa,küfürü ve saygısızlığı yoksa,akşam eve geldiğinde beraber yemek yiyebiliyorsanız ve bir defa olsun yüzünde gülümse oluyorsa lütfen mutlu olun ve şükredin...
inşaalah hepinizin hayatları istediğinizden daha güzel olur...
Evlilikte bitmek bilmez problemleri aşmak mümkün mü?Bir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye.kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum
benim eşimde böyleydi gerçi şimdi roller değiştiBir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye.kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum
konu 2012 senesine ait böyle zamanlarda bi acayip hissediyorum kendimiHaftada bir mutfağa sokun onu beraber yemek yapın ya da yaş pasta falan belki hoşunuza gider beraber bişeyler yapıp yemek:)
Monotonlasmayan evlilik pek yok canım. .bizde de durum farklı değil. .evet eşime hakveriyorum çok yoruluyor eve gelince dinlenmek için tv izleyip karşısında uyuklamayi seviyor..Bir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye.kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?