- Konu Sahibi ladybirddd
-
tabrık ederım sızı gercekten bunun bılıncınde olmanız ne guzel bızım evdede herkes tv ızlıyor anneme babama nedn konusmuyoruz dedgımde ne konuscaz dıyorlar bu hastalık sanırım tw hastalıgı :)
Koçlarda genel bi sıkıntı var o zaman. Bozuk seri :)))
Teşekkür ederim. :) Kesinlikle öyle insanları birbirinden uzaklaştıran bir araç bence televizyon ve insanların sınırlarını da daraltan bir faktör. Çünkü biz eşimle interneti doğru kullanarak daha çok eğleniyoruz. Elbette insan her an her dakika sohbet edemez, o zaman belgesel izliyoruz sonra onun üzerine konuşuyoruz yine akşam oluyor :)
İnsanlar Tv izlemeye alışınca bence konuşma konusunda tembellik başlıyor. Ne konuşacağını bilememe durumu:) Halbuki konuşacak o kadar çok şey var ki...
Umarım siz evlendiğiniz zaman bunu başarırsınız o zaman:) ( evli misiniz bilmiyorum ama annem babam dediğiniz için böyle düşündüm)
Ben de koc burcuyum konusmayı cok severım tabı karsımdakı somurtup oturmazsa
Canım bende 3,5 senelik evliyim bu 3,5 senenin 2 senesini kavgalarla geçirdim adam konuşmaz alışverişi sevmez tek bildiği tv seyretmek ve kitap okumaktı ama ben sürekli kavga ettimve şimdi nemi oldu hem benden daha çok konuşur oldu hemde alışveriş meraklısı oldu çıktı yani diyeceğim oki bişeylerin üzerine git koyverme hemen inşallah düzelir en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?