- Konu Sahibi ladybirddd
-
Evlilikten korkma nedenim budur belki de. Ben bildiğin ilgi arsızıyım yani muhtemelen benim etrafımda dört dönen birine aşık olucam, bir de ileride böyle değişirse çok üzülürüm diye düşünüyorum. Yine de beterin beteri var eşinizin kötü bir huyu yoksa, alkol, dışarı gitmeler vs... değişmesinin bir sürü yolu vardır herhalde. Monotonluktan kurtarmaya çalışın evliliğinizi. Bir süre sonra o da sıkılıp çabalar bence, nereye kadar ilgisiz kalabilir ki.
erkekler bizler gibi değiller pek sohbet etmeyi sevmiyorlar sanırım
benim eşimde aynıdır işten gelir bir bardak çay içer bikaç kelime konuşur sonra oturur pc başına
işlerini yapar
eğer gezmeyi seviyorsa bence pek üzerinde durmayın
7 yılda biz de sizin gibi olduk. Üstelik henüz evlenmedik bile
Her erkek ilişki belli bir yere gelince değişiyor maalesef. Bir rahatlık geliyor onlara.
Yorgun olması da bahane. Sen de çalışıyorsun ama gerekli özeni de gösteriyorsun. Sen yorulmuyor musun sanki.
Özellikle son zamanlarda çok uğraştım eskisi gibi olalım diye ama boşuna.
Öğrendim ki erkeklerden bir beklentin olmadığın sürece mutlu oluyorsun.
Henüz çok yeni evlisiniz.Eşin bu düzene alışmadan,önlemini alman lazım.
Tv'nin engel olduğunu düşünüyorsan,en azından yemek yerken tv açmayın.
Yemeği mutfakta yiyorsanız,mutfaktan tv yi kaldırabilirsin.
Alıştırmak için,haftasonu mumlu bir masa hazırlayıp hafif bir müzik açabilirsin.
Ev düzeniniz nasıl bilmiyorum.Tv oturma odasında ise,akşam çayınızı salonda için mesela.
Ben de tam bir buçuk yıllık evliyim:)
Eşim değişmedi..
Evet eşinizin işi ağır anlıyorum, fakat bu engel olmamalı, çünkü eve gelmeyi dört gözle beklemeli, bu benim görüşüm. İkincisi, bizim evimizde televizyon yoktur. Evet, bunu baştan bilinçli olarak düşündük ve almadık. Hatta ailelerimiz ne yapıyorsunuz televizyonsuz bile dedi:) Televizyon almak istediler bize küçük bir tane, sanki biz alamıyoruz gibi:)
Neyse, benim tavsiyem televizyonu hayatınızdan çıkarın. Biz eşimle aileleri ziyaret edince gözlem yapıyoruz. Yemek yeniyor, televizyon başına....Sonra herkes pür dikkat onu izliyor, niye konuşmuyoruz diyorum, ne konuşcazz?? diyorlar:)
Halbuki istenirse konuşacak o kadar çok şey var ki! Biz nasıl buluyoruz?
Tamam hergün de birlikte vakit geçirilmez, bazen akşamları o bilgisayar başında sevdiği akademik tartışmaları izler, ben KK'ya girerim ya da müzik dinlerim vs.
Bu arada biz yemekten sonra muhakkak en az bir saat koltukta oturur sohbet ederiz sonra yapacak işlerimiz varsa onlara geçeriz...
Bence sizler eşlerinizi değiştirebilirsiniz, PC başında sürekli oturan ve benimle ilgilenmeyen bir adamın haşatını çıkartırdım ben:) PC o evden giderdi benimle sohbeti öğrenene kadar.
Not: öyleki bir kaç kere yemek sonrası daldığımız sohbetten 11 12 gibi uyanıp, olamaz şunu şunu yapacaktım diye paniğe gireriz :)
en azından birbuçuk yıllık evlisin ladybird. ben 6 aylık evliyim bende de aynı. ben konu açmasam ortaya laf atmasam iki kelam etmeden uyuyacağız. ne sohbet, ne tatlı dil hiçbiri yokoysa ki ben sabahlara kadar çay içip sohbet edebileceğim yakışıklı değilse de tatlı bir eş hayal etmiştim
Ben de tam bir buçuk yıllık evliyim:)
Eşim değişmedi..
Evet eşinizin işi ağır anlıyorum, fakat bu engel olmamalı, çünkü eve gelmeyi dört gözle beklemeli, bu benim görüşüm. İkincisi, bizim evimizde televizyon yoktur. Evet, bunu baştan bilinçli olarak düşündük ve almadık. Hatta ailelerimiz ne yapıyorsunuz televizyonsuz bile dedi:) Televizyon almak istediler bize küçük bir tane, sanki biz alamıyoruz gibi:)
Neyse, benim tavsiyem televizyonu hayatınızdan çıkarın. Biz eşimle aileleri ziyaret edince gözlem yapıyoruz. Yemek yeniyor, televizyon başına....Sonra herkes pür dikkat onu izliyor, niye konuşmuyoruz diyorum, ne konuşcazz?? diyorlar:)
Halbuki istenirse konuşacak o kadar çok şey var ki! Biz nasıl buluyoruz?
Tamam hergün de birlikte vakit geçirilmez, bazen akşamları o bilgisayar başında sevdiği akademik tartışmaları izler, ben KK'ya girerim ya da müzik dinlerim vs.
Bu arada biz yemekten sonra muhakkak en az bir saat koltukta oturur sohbet ederiz sonra yapacak işlerimiz varsa onlara geçeriz...
Bence sizler eşlerinizi değiştirebilirsiniz, PC başında sürekli oturan ve benimle ilgilenmeyen bir adamın haşatını çıkartırdım ben:) PC o evden giderdi benimle sohbeti öğrenene kadar.
Not: öyleki bir kaç kere yemek sonrası daldığımız sohbetten 11 12 gibi uyanıp, olamaz şunu şunu yapacaktım diye paniğe gireriz :)
sorunun tv ile alakası yok bence. evliliğimizde 2 yılı doldurduk ve evimizde tv' de mevcut. benim eşimin de çok yorucu ve stresli bir işi var. ben de yoğun çalışıyorum, bazen otururken ikimizin de uyukladığı oluyor. bence eşlerimize çok ta yüklenmemek gerek. yorgunluk, düşünce, stres insanları etkileyebiliyor. yemekten sonra herkes gibi bizde tv izleriz ve izlediğimiz programlarla ilgili yorumlar yaparız, iş yerinden, işten konuşuruz sonra da bir bakmışız uyukluyoruz. bence eşinizin konuşmamasına çok takılmayın, bunu bir sorun olarak görmeyin. siz konu açın. beraber tv izliyorsanız izlediğiniz program hakkında yorumlar yapın. siz ortam hazırlayın.
Bende bir yil oldu evleneli bizdede durum farksiz. esim surekli spor programlarini netten takip eder surekli oyun oynar pc basinda, gel tv bakalim oturalim dedigimde yok napim der. sonra cay bahanesiyle cagiririm yanima cayini icer sonra dogru yine pc basina, su bilgisayari icat edenin ttaaaaaaaaaa
bende bir yıl oldu evleneli aynen böyleyiz..eee normal olması gereken gibi işte..her dakka canım cicim olmazki..sinemayada gitmişsiniz geçen hafta demekki oldukça da sosyalsiniz. h.sonlarınızı, özel günlerinizi güzel geçirin gerisine takılmayın bence..siz plan yapın dışarı çıkın..bizde planları hep ben yaparım saolsun kocam da hayır demez..bende ilk zmanlar sizin gibi düşünürdüm ama rutine giriyor hayat işte yapacak birşey yok ben hiç şikayetci değilim zaten bende yorgun oluyorum..O birşey yaparken sizde başka birşey yapabilirsiniz mesela benim eşim maç izlerken ben mutfakta ertesi gün yemeklerini yapıyorum hiç de gocunmuyorum keyfine baksın adam arada nolcak..olmaz olmaz dipdibe geçmez zaten hayat..
en azından birbuçuk yıllık evlisin ladybird. ben 6 aylık evliyim bende de aynı. ben konu açmasam ortaya laf atmasam iki kelam etmeden uyuyacağız. ne sohbet, ne tatlı dil hiçbiri yokoysa ki ben sabahlara kadar çay içip sohbet edebileceğim yakışıklı değilse de tatlı bir eş hayal etmiştim
harikasın ark ım, süpersin seni tebrik ederim ben de hiç istemedm tv ama eşim baylır en pahallısından konuşmamızla yönetebildiğimz bi tv miz var maalesef,ama daha bugün eşim dedi tel de istersen kaldıralm die, ama kaldırsak da uzun sürmez de öyle mutszluğuma çare olur belki die öyle bi teklif etti eşim. hiç iyşi bişey değil, konu sahibi ark ım sen de inatla kaldırmayı dene tv yi pc ye de sınır koyun satranç oynayın ne biliim kitap okuyun pc den cinema izleyin, mutsz ol ısrar et bu kadar mı kıymetli senin haricindeki uğraşlar bunu ona sorgulattr. seni mutsz görünce de ısrar etmez bence. kavga etmemeye çalış.
bende bir yıl oldu evleneli aynen böyleyiz..eee normal olması gereken gibi işte..her dakka canım cicim olmazki..sinemayada gitmişsiniz geçen hafta demekki oldukça da sosyalsiniz. h.sonlarınızı, özel günlerinizi güzel geçirin gerisine takılmayın bence..siz plan yapın dışarı çıkın..bizde planları hep ben yaparım saolsun kocam da hayır demez..bende ilk zmanlar sizin gibi düşünürdüm ama rutine giriyor hayat işte yapacak birşey yok ben hiç şikayetci değilim zaten bende yorgun oluyorum..O birşey yaparken sizde başka birşey yapabilirsiniz mesela benim eşim maç izlerken ben mutfakta ertesi gün yemeklerini yapıyorum hiç de gocunmuyorum keyfine baksın adam arada nolcak..olmaz olmaz dipdibe geçmez zaten hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?