ilgisiz sohbetsiz kocam :(

Üzülürsün canım benim üzülmez olur musun hiç.. Benim kocamın şükürler olsun ki bundan başka kötü huyu yok. bensiz dışarı çıkmaz. canı alkol almak isterse benimle içer evde, dışarda farketmez. kendime bi rota yaptım bakalım ben de. deneyip hep birlikte görücez. motonluk çok farklı bi durum. bizdeki başka bişey. erkek milletinin yapısıyla ilgili bi durum bence. evlenmeden önce saatlerce telefonlarda kafelerde dil döken adamlar gidiyo, sana sahip olmanın verdiği rahatlıkla relax bi adam geliyo. bu da bizim doğamıza çok aykırı bi durum. ama bi uyum süreci gerektiyor sanırım. burdaki arkadaşlar biraz kadın alışıp kendine yeni uğraşlar bulmalı sabretmeli diyor. her yaratıkta olduğu gibi erkekler de fazla ilgiden ego patlaması yaşıyolar heralde. :)

Evet gezmeyi sever. onda sorun yok. Alışmaya ve ilgilenmemeye çalışcam :)

aslında gün gün bölceksin, süprizlere yer olmadan, en azından hangi gün hangi faaliyet var, bi etkinlik olcakmı olmıcak mı bilceksin
cuma sinema günü, salı perşembe beraber spor günü vs..

Kelimesi kelimesine haklısınız. Beklenti düşük olmalı, ve malesef biraz oynamak zorundayız çünkü şımarmaya çok meyilliler. kısasa kısas :)görcez bakalım el mi yaman bey mi yaman :)

ay eskiden parlement sinama gecesi vardı tv de yaşı tutanlar bilir o geldi aklıma

Yemeğimizi mutfakta yiyoruz. mutfakta da tv yok zaten. Televizyonumuz salonda. Oturma odası olayı yok bizim evde yani misafir odamız var ama salonda olmayı tercih ediyoruz. Çayı misafir odasında içebiliriz tv olmadan. denicem. teşkkür ederim

en azından birbuçuk yıllık evlisin ladybird. ben 6 aylık evliyim bende de aynı. ben konu açmasam ortaya laf atmasam iki kelam etmeden uyuyacağız. ne sohbet, ne tatlı dil hiçbiri yok oysa ki ben sabahlara kadar çay içip sohbet edebileceğim yakışıklı değilse de tatlı bir eş hayal etmiştim

harikasın ark ım, süpersin seni tebrik ederim ben de hiç istemedm tv ama eşim baylır en pahallısından konuşmamızla yönetebildiğimz bi tv miz var maalesef,ama daha bugün eşim dedi tel de istersen kaldıralm die, ama kaldırsak da uzun sürmez de öyle mutszluğuma çare olur belki die öyle bi teklif etti eşim. hiç iyşi bişey değil, konu sahibi ark ım sen de inatla kaldırmayı dene tv yi pc ye de sınır koyun satranç oynayın ne biliim kitap okuyun pc den cinema izleyin, mutsz ol ısrar et bu kadar mı kıymetli senin haricindeki uğraşlar bunu ona sorgulattr. seni mutsz görünce de ısrar etmez bence. kavga etmemeye çalış.

ahhh ah ben de neler hayal etmiştim...........

o kadar çok şey hayal etmemiştim aslında :) ne biliyim bazen fazla bir şey istememiştim diyorum, bazen de çok şey istemişim hepsi olmaz elbet diyorum... kafam çok karışık zaten.

Olan var olmayan var kardeşim Allah Allah yaaa
Allah nazardan korusun arkadaşım, çok anlatma kıskanırız valla

Ladybirdd kardeş, keşke ilacım olsa da kelime sürsem sonra sana versem
ben 4,5 senelik evliyim, öliyim o zaman

sorunun tv ile alakası yok bence. evliliğimizde 2 yılı doldurduk ve evimizde tv' de mevcut. benim eşimin de çok yorucu ve stresli bir işi var. ben de yoğun çalışıyorum, bazen otururken ikimizin de uyukladığı oluyor. bence eşlerimize çok ta yüklenmemek gerek. yorgunluk, düşünce, stres insanları etkileyebiliyor. yemekten sonra herkes gibi bizde tv izleriz ve izlediğimiz programlarla ilgili yorumlar yaparız, iş yerinden, işten konuşuruz sonra da bir bakmışız uyukluyoruz. bence eşinizin konuşmamasına çok takılmayın, bunu bir sorun olarak görmeyin. siz konu açın. beraber tv izliyorsanız izlediğiniz program hakkında yorumlar yapın. siz ortam hazırlayın.

bende bir yıl oldu evleneli aynen böyleyiz..eee normal olması gereken gibi işte..her dakka canım cicim olmazki..sinemayada gitmişsiniz geçen hafta demekki oldukça da sosyalsiniz. h.sonlarınızı, özel günlerinizi güzel geçirin gerisine takılmayın bence..siz plan yapın dışarı çıkın..bizde planları hep ben yaparım saolsun kocam da hayır demez..bende ilk zmanlar sizin gibi düşünürdüm ama rutine giriyor hayat işte yapacak birşey yok ben hiç şikayetci değilim zaten bende yorgun oluyorum..O birşey yaparken sizde başka birşey yapabilirsiniz mesela benim eşim maç izlerken ben mutfakta ertesi gün yemeklerini yapıyorum hiç de gocunmuyorum keyfine baksın adam arada nolcak..olmaz olmaz dipdibe geçmez zaten hayat..

Bende bir yil oldu evleneli bizdede durum farksiz. esim surekli spor programlarini netten takip eder surekli oyun oynar pc basinda, gel tv bakalim oturalim dedigimde yok napim der. sonra cay bahanesiyle cagiririm yanima cayini icer sonra dogru yine pc basina, su bilgisayari icat edenin ttaaaaaaaaaa

ay çok güzel demişin arkadaşım,güldürdün beni.Bence de taaaaaaaaaa

kesinlikle katılıyorum. bizde de genelde planları ben yaparım, eşim de kabul eder. sinemaya gideriz, tiyatroyu çok severiz, 9 aylık bebeğimiz var arada akşamları onu anneanne yada babaanneye bırakır başbaşa cafeye vakit geçirmeye gideriz. ama özel alanlarımıza da saygımız vardır. eşimin bazı beğendiği diziler beni sıkar ben de o sırada gider ertesi günün yemeğini yaparım, kendi kişisel bakımımı yaparım.sürekli mıncık mıncık olmaya da gerek yok

Seni çok iyi anlıyorum. Umarım her şey bir an önce yoluna girer

Bir takım ön hözırlıklarım oldu buraya yazdıktan sonra. Aylardır kitap okumadığımı farkedip dün bisürü kitap aldım mesela. Akşamları ilgimi başka şeylere çekmeyi denicem. Televizyon konusu da düşünülebilir. Teşekkür ederim sevgiler :)

Hayatı dipdibe geçirmek istemek diye bişey yok sevgili gulseendam. Burdan anlatılan kadarıyla insanların tam olarak neler yaşadığını bilmek, takdir edersiniz ki çok kolay değil. Ben anlatabildiğim kadarıyla, deneyimli arkadaşlarımdan yardım istedim. beni anlayanlar fikirlerini sunmuş. ama siz yanlış anlamışsınız. ''dipdibe'' ''cıvık cıvık'' bi ilişki değil anlatılmak istenen. Ben kocamın çok az konuşmasından şikayetçiyim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…