- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
genelde yok çünkü c tesi pazarm tatil c tesi temizlk yaparım. camasırları vs hallederimtek başına bir şey yapar mısınız?
kendinize ayırdığınız bir zamanınız var mı?
yardm almayı bende düşündüm ama onada imkan yok yaşadığımız şehirden dolayı bende burada paylaşmak istedimEsiniz cok anlayisli biri.. Profesyonel destek almanizi oneririm, cocugunuzun size ihtiyaci var.
Bana tek başına vakit geçirmeye ihtiyacınız var gb geldi. Bir rutine sıkışmış hissediyor olabilirsinizgenelde yok çünkü c tesi pazarm tatil c tesi temizlk yaparım. camasırları vs hallederim
pazar günü hep birlikte dolu dolu geçiririz..
bilmiyorum belkide olabilir tek bildiğim ve istediğim bu ruh halim saglıklı değil.. evime cok yansıyorBana tek başına vakit geçirmeye ihtiyacınız var gb geldi. Bir rutine sıkışmış hissediyor olabilirsiniz
peki oyun hariç ilgi alaka konusunda nasıldınız ?oyun oynama konusunda bende senın gibiyim
hiç çocuk oynatmayı bilmem , bazen vicdan azabı cekiyorum , keşke daha çok vakit ayırsaydım diye ama o zamanın şartlarında imkansızdı , şimdide 10 yaşında en fazla isim şehir oynuyoruz
annem ve babam ben küçük iken hep kavga ederlerdi.. cok mutsuz bir ortamda büyüdümAnne ve babanızla ilişkiniz nasıldı? Ebeveyndekilerden öğrendiklerimiz bize davranış olarak miras kalıyor belkide onunla alakalı olabilir mi?
altında yatan birşeyler var bende eminim aslında.. ama ne bilmiyorum..Kendinizin farkinda olmaniz onemli bir konu
Biz ne desek bos bir uzmana gidip anlatin bunu , bence altinda yatan bir sebep mutlaka vardir
Anne yada baba fark etmrz bir insan evladiyla ilgilenmeli , uzuldum oglunuza
Madem durumun farkindasiniz lutfen cozum icin birseyler yapin , uzman destegi alin
Belki altinda yatan sebep sizin kendi ailenizle cocuklugunuzda yasadiginiz birseylerdir
peki oyun hariç ilgi alaka konusunda nasıldınız ?
ben neden böyleyim çok üzülüyorumonun dışında herşeyi bana ait , eşime bırakmam zaten
Devlet hastanesinden birsey beklememek lazim bu anlamdaaltında yatan birşeyler var bende eminim aslında.. ama ne bilmiyorum..
burda devlet hastanesine gittim inanın 10 dakika dinleyip gönderdiler.. merkeze gitme sansım ve iznim zaten yok..
peki sizce çözümü nedir.. bende kendi cocuklugumdan yaşadıklarımdan ailemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Duygu dünyası çocukluk yıllarında zarara uğramış kişilerin en belirgin davranışı; çocuğu ile 'sakince' ve 'uzun süreli' oyun oynayamamasıdır... Böylesi kişiler, 'sakin' oyunlar sırasında bunalır, daralırlar.
Çocuğa tahammülsüzlük ve daralma hissi kökeni bireyin kendi çocukluğundan kaynaklanan ve çözümü var olan bir duygu durum bozukluğudur
Kotu gecen cocukluk ebevynligimizi cok etkiliyorbenim çocuklugum çok kötü geçti
annem ile babam hep ama hep kavga ederdi ben ise koltuk arkasına saklanır kulaklarımı kapatırdım gözlerimi kapatırdım seslerini duymayım diye.
maddi durumumuz hiç yoktu kira ödemeyediğimiz için ev sahibi evden kovmştu..
babamın borçları olur evimize haciz gelir di..
hep orda burda sürüklendik
okulda hep ezilirdim..
beden dersinde giyecek eşofman takımım bile yoktu mesela.
yavrum bu sıkıntıları çekmesin diye çalışıyorum didiniyorum herşey onun için.. ama gel gelelim bu açıdan bakıldıgında böyle bir ruh hali içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?