- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.461
- 248
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
bende öyleyim işte bedenen yorgun değilim ama kafam çok yorgun.. inanın bir kaşık düşünün mesela onu bile kaldırmayı istemiyorum ööf aman diyorum..Kafa olarak yorgun olabilirmisiniz?kendime benzettim sizi biraz hicbirsey yapacak halim yok biraz enerjim yukseliyor sonra yine asagiya düşüyor psikolojiktir baska insanlar o kadar hareketliler ki anlayamiyorum nasil bu kadar enerjikler?ben hem bedenen hem kafa olarak yorulmus hissediyorum
mesela eşim aksam evde der ki.. hadi yemeğimizin yanına salata yapalım..Kafa olarak yorgun olabilirmisiniz?kendime benzettim sizi biraz hicbirsey yapacak halim yok biraz enerjim yukseliyor sonra yine asagiya düşüyor psikolojiktir baska insanlar o kadar hareketliler ki anlayamiyorum nasil bu kadar enerjikler?ben hem bedenen hem kafa olarak yorulmus hissediyorum
Eger cozum bulursam sizinlede paylasim ama aklima su geldi psikoloklarin videolari var belki onlar etkili olabilir ya da kitaplari cok gecmis olsun her ikimize debende öyleyim işte bedenen yorgun değilim ama kafam çok yorgun.. inanın bir kaşık düşünün mesela onu bile kaldırmayı istemiyorum ööf aman diyorum..
otur sukret ya esine. baska da bisey demiuorumgenelde yok çünkü c tesi pazarm tatil c tesi temizlk yaparım. camasırları vs hallederim
pazar günü hep birlikte dolu dolu geçiririz..
Anin tadina cikariyorlar ama.bizdeki tukenmislik gibi birsey aslinda bedeni rahatsizliklar daha kolay çözülüyor ama bizim gibi kafa yorgunluklari hem anlasilmasi zor hemde anlatmasi ,gercekten anliyorum sizi ama dedim ya bir cozum goremedim sadece sunu dusunuyorum cok yorgun bir beynim var bunu biliyorum ve tahammülsüzluk....bizim yasam.enerjimizi yukseltmemiz lazim ben psikyatriye gittim 1 aya yakin ilac kullandim ama beyin uyusmasi yasadim sinir bozucu gercektenmesela eşim aksam evde der ki.. hadi yemeğimizin yanına salata yapalım..
o salatayı yapmak beni cok boguyor mesela büyük büyük dograrım oof puuf derim
eşim yaptığı zaman minik minik dograr ne güzel yapar hayretle izlerim.. bunun gibi çok örnek var
Ah bu anneler babalar bu cocuklarin haklarini nasil oduyecekler.hep anne baba hakki derler ya ben de siz once hayirli anne baba olun diyorum.benim çocuklugum çok kötü geçti
annem ile babam hep ama hep kavga ederdi ben ise koltuk arkasına saklanır kulaklarımı kapatırdım gözlerimi kapatırdım seslerini duymayım diye.
maddi durumumuz hiç yoktu kira ödemeyediğimiz için ev sahibi evden kovmştu..
babamın borçları olur evimize haciz gelir di..
hep orda burda sürüklendik
okulda hep ezilirdim..
beden dersinde giyecek eşofman takımım bile yoktu mesela.
yavrum bu sıkıntıları çekmesin diye çalışıyorum didiniyorum herşey onun için.. ama gel gelelim bu açıdan bakıldıgında böyle bir ruh hali içerisindeyim.
eevet ne güzel bi eş maşallah. seninde yapın öyle demekki eşinde iyi çokta zorlama.Esiniz cok anlayisli biri.. Profesyonel destek almanizi oneririm, cocugunuzun size ihtiyaci var.
saat tutmayı deneyeceğim teşekkür ederim.ben annemle babamla hiç oyun oynamadım. ama saat tutup gene de çocuğumla oynamaya çalışıyorum. saat tutun ona ait saatte başka hiçbir şey yapmayın... ben kendimin de sevebileceği oyunlar oyuncaklar bulmaya çalışıyorum. bu taşları dizip yıkmadan çekmek varya o hoşuma gidiyor ha oyuun çabuk başa sarıyor kızım yüzünden ama keyifli gene de
bakıcımız zaten ufak tefek yapıyoröncelikle vicdanlı merhametli bir anne olmasanız, bunu dert edip buraya konu açmazsınız zaten.
lütfen kendinizi suçlamayın.
anne olduğumuz için süper kahramanlara dönüşmüyoruz.
yardımcı alma ihtimaliniz yoksa işleri hafta içine yaymaya çalışın.
her şeyi cumartesi yapmaya gayret etmeyin.
bazı basit işleri bakıcıdan talep edebilirsiniz belki.
çamaşırı gece asarsınız o katlar mesela.
(çocuğun çamaşırıyla ilgilenebilir özellikle)
çarşaf değişmesini isteyebilirsiniz.
ne bileyim banyoya bir çamaşır suyu dökmesini isteyebilirsiniz.
benim evimde aksesuar çok azaldı iki çocuktan sonra.
her şeyin de bir yeri var.
her şeyin bir kutusu, çekmecesi veya dolabı.
ortalıkta ne kadar az eşya olursa temizlemesi o kadar kolay olur.
süpür sil toz al banyo fırçala.
mutfağı da haftasonu kahvaltı sonrası elden geçirirsiniz.
enerjinizi yeniden kazanmak için kendi başınıza bir şeyler yapın.
çalışıyorsunuz, öğle tatiliniz var mı kendinize ayırabileceğiniz kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?