12 yıllık evliyim canım, 29 yaşındayım, eşim de 38
valla ben de çok düşündüm çok kafa yordum bu konuya canım,
bu tür erkeklere ne kadar değersiz hissettirirsen o kadar kıymete biniyorsun onu anladım,
dünya yansa umrumda değil o duruma getirdi beni,
sen de görmezden gel, yokmuş gb davran, kendine hobi falan edin, kendi dostlarınla vakit geçir
ben kendi kıyafetlerim dışında ütü bile yapmıyorum artık, eskiden beyefendi günde 2 gömlek değiştirirdi nasılsa yıkanıyor ütüleniyor mis gb, 30 tane gömleği vardır kesin, bi o kadar da pantolon...
bir gün ütü yapıyordum belime bi ağrı saplandı dağ gb kıyafet ütülemişim, beyefendi 5 günde 10 gömlek değiştiriyor! bu da içerde pc başında, seslendim hayatım çok kötüyüm, senin gömlek yarım kaldı gelip yardım eder misin diye, bu yaa sen bitiriver artık demez mi! o anda benim film koptu, bağırdım ya şimdi gelir yardım edersin ya da bir daha hiçbirşeyine elimi sürmem diye, bundan gene ses yok, tamm dedim bu günü unutma, o gömleği ütü masasını falan olduğu gb bıraktım gidip yattım, o gün bugündür makineye çamaşır atmak dışında hiçbir işine el sürmem, öyle de kıymete bindim.
evde olduğu zamanlarda ben talep etmediğim halde evi süpürüp viledayla silmeye bile başladı

ben de şöyle bi bakıp ohh mis gb olmuş eline sağlık diyorum sadece

lafı uzattım biraz ama benim 9 senede öğrendiğimi sana öğüt veriyorum, o yokmuş gb davran