ilgisizliğin son demindeyim yoruldum anlattım rahatladım!

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
o kadar daraldım ki biri bu yazdıklarımı okumasa bile ben en azından içimdekileri bir nebze boşaltmış olucam hep içime ata ata bıktım usandım 2 yıllık evliyim maalesef..2 yıl mı 20 yıllık ı desem daha iyi bilemiyorum yolunda giden bir konumuz bile yok.
ne paylaştığımız birşey var ne ortak nokta ne cinsellik..
ben kendi kendime küserim kızarım çeker giderim adamın umrunda değil aramz nerdesin diye sormaz ne oldu diye..
işten geç gelir gelir gelmez 10 dk içinde uyur.
ben boşa beklemişimdir bu 2 yıl boyunca..bir kere aynı masaya oturup yemek yemişliğimiz yok o hep salonda tv karşısnda uyumayı yeğlemiştir.hep bunlar için savaş verdim kavga ettim ama değişmedi.
neden yapıyorsun dediğimde sen kavga çıkardığın için diyip tartışmayı bilmediği için uzatmıyor..
amacı ne ne düşünüyor niye böyle yapıyor bilmiyorum.maddi yönden bir sıkıntım yok gidip kendi kendime 20 milyar borç yapsam bile umrunda değil öder öle de biri.
panik atak ilaçları kullanıyor hastalık hastası kendisi..hastaneye gitmeyi çok seviyor biri hastayım dese o da aynı hastalığı kendinde hissediyor.kendini kalp hastası sanıyor doktorlar psikiyatriye götür diyorlar bana.nedense bnmle psikologa gitmek istemiyor
ben şuan ruhsal açıdan çok kötüyüm birde hamileyim ilgisizlikten öldüm artık bıktım artık....
bu iş yürür mü?
işi ailesi hep benden ön planda.hatta ben akşam dedim ki yarın benim tahlilerim var dedi beni götür beraber gidelim dedim yok dedi yarın işim var toplantım var vs.dedi.sabah aradım ben hastaneye gidiyorum haberin olsun diye o da dediki bende hast.deyim dedim ne yapıyorsun sırtımda sivilce çıktı onu göstericem dedi ee toplantın ne oldu dedim ya sen salakmısın sağlığımdan önemli mi dedi gülsem mi ağlsam mı sizce??
benim sağlığım bebeğim hiç umrunda değiliz bir sivilce kadar olamadık yani

bu kısa bir örnek saçma bir örnek daha neler var

cok sasırdım daha 2 yıl olmus hani laf arasında cicim ayları falan olur ...
sizin evllgnz ilk ayları da mı böyleydi cnm??
severek falan evlenmednz mi??
bu n eilgszlk adam baba olcak cocgu umrnda degl svilcesi önemli..
sorunlu bnce senin kocan ayıp olacak ama..

emnol erkeklern coğunda var bu canını sıkma derim bayanlar daha ince düşünceli çok hassasz bizde bu konular için çok tartışmıştık tabı çok şükr bukadarda olmadı sivilce olayı haddnden saçma ama uyuması ilgiszliği genelde öyleler ne guzel hamilesin moralini bozma ve ayrılmayı vs kötü şeyler düşnme

Biz kadınlar genelde ilgi isteriz. Ama seninki gerçekten aşırı ilgisizmiş.

Keşke bebek konusunu iyi düşünseydin. İsteyerek mi oldu?

çok zor tatlım ya!!! peki sence bütün bunlara katlanman için sebep nedir? bebeğin hariç

canım öncelikle tşk sıkılmayıp okuyup cevap verdiğin için..
ben öncelikle cevremden ailemden bebeğimden...belki bebeğim doğarsa değişir umudumda yok değil ama..bilmiyorum pes etmek istemiyorum.
boşanma davası açtım ilk yıl..terkettim değişeceğini bir daha yapmayacağını söyledi düzelmesi için geri döndüm davamız düştü.ama değişen bişi olmadı daha çok sevgi saygı kaybı yaşıyoruz her geçen gün...şuan uyuyor salonun baş köşesinde.offffffoff

meraba durumuna üzüldüm ...benim düşüncem acaba hep kavgalı bir şekilde yaklaştın da ondan mı konuşmaktan bile kaçar oldu yani birr akşam güül bi yemek hoş bir sohbet etsen biraz böyle davransan süzelme olur mu yada hiç denedinmi bunu

canım öncelikle tşk sıkılmayıp okuyup cevap verdiğin için..
ben öncelikle cevremden ailemden bebeğimden...belki bebeğim doğarsa değişir umudumda yok değil ama..bilmiyorum pes etmek istemiyorum.
boşanma davası açtım ilk yıl..terkettim değişeceğini bir daha yapmayacağını söyledi düzelmesi için geri döndüm davamız düştü.ama değişen bişi olmadı daha çok sevgi saygı kaybı yaşıyoruz her geçen gün...şuan uyuyor salonun baş köşesinde.offffffoff
keşke bu olanlardan sonra bebek düşünmeseydnz dicem ama..
sende istemişsndr yani bebek sonucta...
karsına alıp ciddi ciddi konultunuz mu hic??
mesela bebegi ögrennce tepkisi ne oldu??

vallahi zor bir durum asırı derecede bencil sanırım kendi saglıgı herseyden once geliyor gibi ama bunun arkasında belkide psikolojik bir rahatsızlık vardır..bence onu psikiyatra yonlendirmeye calısın zor olucak belki cunku iletisim kuramıyorsunuz belliki ama siz yapamıyorsanız bile ailesinden destek almaya calısın

Biz kadınlar genelde ilgi isteriz. Ama seninki gerçekten aşırı ilgisizmiş.

Keşke bebek konusunu iyi düşünseydin. İsteyerek mi oldu?

ben istedim bebeği..evime şenlik olsun bnm hayatımda renk olsun oda belki bize katılır diye düşündüm belki hamilelik döneminde üstüme düşer diye düşündüm ama olmadı aslında pişman değilim bebeğim iyiki var o olmasa çok fevri kararlar almaya yatkın bir insanım.

emnol erkeklern coğunda var bu canını sıkma derim bayanlar daha ince düşünceli çok hassasz bizde bu konular için çok tartışmıştık tabı çok şükr bukadarda olmadı sivilce olayı haddnden saçma ama uyuması ilgiszliği genelde öyleler ne guzel hamilesin moralini bozma ve ayrılmayı vs kötü şeyler düşnme

düşünmemek elde mi düşünsem de çok tınnn onun için??

böyle bir adamla bebek düşünmek gereklimiydi sence?

aslında değmez ona çocuk yapmaya ama.anne olmayı çok istedim zor oldu.ayda yılda 1 ilişki olunca anca:D:D

cok sasırdım daha 2 yıl olmus hani laf arasında cicim ayları falan olur ...
sizin evllgnz ilk ayları da mı böyleydi cnm??
severek falan evlenmednz mi??
bu n eilgszlk adam baba olcak cocgu umrnda degl svilcesi önemli..
sorunlu bnce senin kocan ayıp olacak ama..

kısaca öküzzz ben diyim senin yerine..

bir karar alman gerekiyorsa bundan sonra bebeğin ve sen için almalısın...tamam bebek için mutsuz olmaya değermi diye düşünebilirsin fakat ilerde sorucak bu bebek sana mutsuzdunda anne ben neden oldum,ne günahım vardı diye.çocugun olupta yıllar sonra anlaşamayıp boşanmak var birde zaten anlaşamıyorken hamile kalmak var tatlım çok farklı şeyler...allah yardımcın olsun ne diyeyim ki başka sana:(....

Allah gerçekten yardımcın olsun bebeğiniz için bu yuvayı huzurlu mutlu bi hala getirsin Allah sana yardımcı olabilceğim tek şey duam sanırım sen de et canım inşallah düzelir....

meraba durumuna üzüldüm ...benim düşüncem acaba hep kavgalı bir şekilde yaklaştın da ondan mı konuşmaktan bile kaçar oldu yani birr akşam güül bi yemek hoş bir sohbet etsen biraz böyle davransan süzelme olur mu yada hiç denedinmi bunu

ben ilk gün evlendiğim sabah 9 da kahvaltı hazırladım ekmek aldım daha gaz gelmemişti kettle da çay yaptım tost makinesinde sucuk kızarttım yani el yordamıyla bişiler yaptım zevkle.birde seksi bişiler giydim süslendim.gece bişi yapmadık bnm isteğim üzerine.çok kötüydüm yorgunluktan mide ağrısından.oda makul karşıladı uyuduk çok geç gelmiştik zaten.neyse gittim kaldırmaya aşkıımmm kahvaltı hazırladım ekmek bile kızarttım vs.diye uyansın diye bekliyorum 1 saat bekletti.bende öpme tekniği kullandım tık yok yine sonra hadi çok acıktım dedim yüksek sesle..off defol git ye dedi bana mı sordun hazırlarken senin dediğin zamanda mı yicem dedi....başımdan aşağı kaynar sular indi..ağlaya ağlaya kahvaltı ettim ilk gün..ben beni öperek kaldırır diye düşünmüştüm hevesini alamadığı için..yanıldımmmmmmmmmmm bunu yapan adama sence nasıl konuşmalıyım

keşke bu olanlardan sonra bebek düşünmeseydnz dicem ama..
sende istemişsndr yani bebek sonucta...
karsına alıp ciddi ciddi konultunuz mu hic??
mesela bebegi ögrennce tepkisi ne oldu??

sevindi allaha dua etti hatta gözünden yaş geldi

ben ilk gün evlendiğim sabah 9 da kahvaltı hazırladım ekmek aldım daha gaz gelmemişti kettle da çay yaptım tost makinesinde sucuk kızarttım yani el yordamıyla bişiler yaptım zevkle.birde seksi bişiler giydim süslendim.gece bişi yapmadık bnm isteğim üzerine.çok kötüydüm yorgunluktan mide ağrısından.oda makul karşıladı uyuduk çok geç gelmiştik zaten.neyse gittim kaldırmaya aşkıımmm kahvaltı hazırladım ekmek bile kızarttım vs.diye uyansın diye bekliyorum 1 saat bekletti.bende öpme tekniği kullandım tık yok yine sonra hadi çok acıktım dedim yüksek sesle..off defol git ye dedi bana mı sordun hazırlarken senin dediğin zamanda mı yicem dedi....başımdan aşağı kaynar sular indi..ağlaya ağlaya kahvaltı ettim ilk gün..ben beni öperek kaldırır diye düşünmüştüm hevesini alamadığı için..yanıldımmmmmmmmmmm bunu yapan adama sence nasıl konuşmalıyım

sevindi allaha dua etti hatta gözünden yaş geldi
bnce ilk gün bunu yapan adam bilemyrm yanii.
evlenmedn önce uzun bi tanıma asaması gecrmednz mi??

vardır belki bi hayır cnm...
belki fark eder hata yaptgını .. belki birden degişir falan:17:

inş...tek dua bu

Allah gerçekten yardımcın olsun bebeğiniz için bu yuvayı huzurlu mutlu bi hala getirsin Allah sana yardımcı olabilceğim tek şey duam sanırım sen de et canım inşallah düzelir....

sağol cnm aminnn

bir karar alman gerekiyorsa bundan sonra bebeğin ve sen için almalısın...tamam bebek için mutsuz olmaya değermi diye düşünebilirsin fakat ilerde sorucak bu bebek sana mutsuzdunda anne ben neden oldum,ne günahım vardı diye.çocugun olupta yıllar sonra anlaşamayıp boşanmak var birde zaten anlaşamıyorken hamile kalmak var tatlım çok farklı şeyler...allah yardımcın olsun ne diyeyim ki başka sana:(....

yaa bazen süper bir adam yani senenin 10 günü iyi bir adam ben seviyorum ilgi bekliyorum...çocuğu yapmamın nedeni yok ben istedim rabbim nasip etti..çocukları çok seviyor abisinin kardeşine ölüyorr öle görünce kendi çocuğuna neler yapar diye düşündüm yengesi 2.ye hamileyken bizimki hergün arar nasılsın iyimsin hastaneye gittin mi bilmem ne bana da böle yapar dedim en azından ama o da olmadı

Bebek evliliği kurtarır diye düşünenler o kadar hayal kırıklığına uğruyor ki, hatta evlilik daha da çıkmaza giriyor diyebilirim.

Ama annelik ve o bebeğin yerini bişey alamıyor. keşke hamile kalmasaydın demiyeceğim. Çünkü anneliği tadınca kocan kötü de olsa boşansan da o adamdan tek kazancın bebeğin olacak. tabi bu durumu maddi açıdan kendine güvenen bayanlar için diyorum.

Eşin cidden çok ilgisizmiş. Daha 2 sene olmuş. Sıkılacak bir zamanda geçmemiş ama bu adamla ne zamana kadar ömür geçer orasını sen bilirsin. Hamileyken insan 2 kat daha ilgi istiyor. Kocanın yaptığı da çok ayıp. Sırtındaki sivilcemi önemli kanından canından olan bebeğimi. Valla bu adama ne yapsan müstahaktır.

Bu arada sen eşini sevmesen profiline eşinle olan fotonuzu koymazdın:)

bnce ilk gün bunu yapan adam bilemyrm yanii.
evlenmedn önce uzun bi tanıma asaması gecrmednz mi??

aynı işyerindeydik 4 ay çıktık 9 ay nişanlı kaldık..35 yaşında ben 25 yaşındayım çok sevdiğini sandım belki seviyor ama ben göremiyorum..
ona göre ben çok önmliyim onun için herşey bende başlıyp bitiyormşşş nerdeeeeee:1:

Back
X