ilgisizliğinden bunaldım...

insanları bende anlamıyorum.ama affetmem için çok yalvardı ayaklarıma kapandı ama ben affedemedim. hatta 8 ay sonra aradı ağladı ağladı yalvardı ben hala affetmeyince intihara kalkıştı. ama sonuç değişmedi değişemez.

kesinlikle haklısın seni kaybetmeden önce düşünseymiş bi anlık heves için herşeyi mahvederken hiç düşünmemiş sonunu o kızla dewam etsin görüşmeye madem onun için bütün riskleri almış.sen nası dayandın peki duruma yardım falan aldın mı

çok zor günler geçirdim hatta arkadaşlarım illa bir psikolağa git dedi ama cesaret edemedim. hergün ağlarken bi yandan hayat devam etti ama içindeki yara bambaşka iyileşsede ne yazıkki iz bırakıyor

kesinlikle haklısın seni kaybetmeden önce düşünseymiş bi anlık heves için herşeyi mahvederken hiç düşünmemiş sonunu o kızla dewam etsin görüşmeye madem onun için bütün riskleri almış.sen nası dayandın peki duruma yardım falan aldın mı

qlcin aranızda neler gecti neler yaşadınız biz bilemeyiz ama,,,yol yakınken sars şu cocugu bende sevgilimin kız arkadaşlarından çok çektim..Beni bildikleri halde hatırlamak dahi istemiyorum arkadaş ayağına neler oluyo......

qlcin aranızda neler gecti neler yaşadınız biz bilemeyiz ama,,,yol yakınken sars şu cocugu bende sevgilimin kız arkadaşlarından çok çektim..Beni bildikleri halde hatırlamak dahi istemiyorum arkadaş ayağına neler oluyo......

ewet çok haklısın bnde aynı şeyi yapmaya karar werdim bugun. ondan ne olursa olsun ayrılamıcamı düşünüo herşey onun istediği gibi gitmez müsait oldunda görüşüp konuşmak istiorum dedim korktu sanırım hiç böle bişe sölememiştim ona noldu hayırdır dedi ama bilmiyorum ne düşündüğünü içimde ne warsa sölücem değişmezse o bilir ben elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaptım ona

nedir bizim bu erkeklerden cektigimiz yarabbim... Wınn ım kırıldı giremedim kaç gundur suan telde giriyorum neler neler olmus. qlcn biraz gozunu korkut cunku eger boyle yapmazsan gereksz yere uste cikmaya devam ederler... Bak okuduysan 3gun bende aramadım nasıl merak etmiş e beklemiodu cunku dayanamayıp aramamı bekliyodu... Nasıl ozur diledi nasıl pisman oldu ben hic beklemiyordm ozur dileyip pisman olmasını:) son 3gundur tartsyruz yne ama bu sefer diyorum ki artık begenmiyosan ayrıl :) bunu diyince surekli çok içerlemiş sen beni sevmiyosun diyor ve smdi ustume daha cok dusuyor artık guc bnde :)))) gerekiyorsa ayrılmayı bıle goze al bak nasıl aklı basına gelio

nedir bizim bu erkeklerden cektigimiz yarabbim... Wınn ım kırıldı giremedim kaç gundur suan telde giriyorum neler neler olmus. qlcn biraz gozunu korkut cunku eger boyle yapmazsan gereksz yere uste cikmaya devam ederler... Bak okuduysan 3gun bende aramadım nasıl merak etmiş e beklemiodu cunku dayanamayıp aramamı bekliyodu... Nasıl ozur diledi nasıl pisman oldu ben hic beklemiyordm ozur dileyip pisman olmasını:) son 3gundur tartsyruz yne ama bu sefer diyorum ki artık begenmiyosan ayrıl :) bunu diyince surekli çok içerlemiş sen beni sevmiyosun diyor ve smdi ustume daha cok dusuyor artık guc bnde :)))) gerekiyorsa ayrılmayı bıle goze al bak nasıl aklı basına gelio

ewet çok fazla üstüne düşmüyorum konuştum bna bağırma fln dedim kabul etmedi önce inkar etti ama bugun buluştuk çok ii dawrandı bna işlerin yoğunluğundan dolayı bnden çıkarıyo sinirini doğal olarak bnmde gücüme gidiyo ama napalım katlanıcaz erkeklerin hepsi aynı sonuçta.sölediklerinizde çok haklısınız biz ne kadar değer werip üstüne düşersek o kadar şımarıyolar

Back
X