İlgisizlik boşanmayla mı bitmeli ?

dandinidastana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
210
339
103
8 yıldır hayatımda olan adam.. 5 yıldır evliyim 4 yaşında bir çocuğum var, iş gereği 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. O gidip geliyor. Şu anki süreçten dolayı bir aydır hiç görüşmüyoruz. Sadece telefonla görüşüyorduk. Artık onu da yapmıyoruz.
Evlenirken hiç bir sorun yaşamadım onun ailesinden ve kendi ailemden. Ama eşim nişan yapacakken pastayı kuaförü bir tanecik stüdyo fotosunu bile gereksiz görmüştü kavga etmiştik sonra razı olmuştu her birine ben yarım yamalak hevesle yapmıştım herbirini. Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi. neyse o günleri atlattık düğünümüz olacak o gün bile gerginliğini benden bana trip atarak çıkardı. Neymiş kuaför gözleriyle beni taciz ediyormuş. Suratı bir kere gülmedi. Gecesinde ise nedense bi gevşeme geldi bir anda neyse.. çok salakmışım
evlendikten 2 yıl sonra iş gereği ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. 5 yıl boyunca tartıştık anlaştık birbirimizi düzelttik dedik. Tabiri caizse yontulduk. Fakat bir aydır eşim daha az arıyor,arayınca hemen bir an önce tel kapama olayına giriyor. Ben trip atıp kapatıyorum geri dönmüyor. Bu olayları dile getirdim bi lakaytlik... Kızıyorum üzüldüğümü söylüyorum, bi yürek yemiş haller cevaplar o biçim..
Kafama dank etti bir anda ben meğerse hiç ondan değer görmemişim mecburiyet ve alışkanlıkmış onun bana hissettiği aslında. Çok kolay bekar haline dönebilirmiş. Ama ben artık 5 yıl önceki kişi değilim. Bu kadar ayrılık hastalık zorluk atlatıp tek başıma sonrada böyle çok afedersiniz it muamelesi görecek insan olmamalıyım. çocuğunun annesine 5 yıl önceki kişiymiş gibi davranması zoruma gidiyor. 5 gündür tamamen aramıyorum. O da arıyor bir kere günde cevap vermeyince oralı olmuyor. Çok uzun bi yazı yazdım ona sonunda da bı süreç gittiğinde netleştirelim dedim. O da ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum yazmış.
yani anlayacağınız bu bir bitiş ise eğer Bununla nasıl başs çakacağım. içimden geçen hissiyat bu adamla bi nane olmayacağı bir arpa boyu yol almamış çünkü. Benim gibi bir hikayesi olan varmı nasıl yol izledi

Yaaa bu nedir arkadaşım, bu nasıl odun heriflerdir affedersiniz. Yazdıklarınızı okuyunca bir an belki abartıyorsunuz sandım. Taaa sizin mesajınıza “Ne olursa olsun, mutlu olmanı istiyorum” demesine kadar. Bu nasıl cevaptır?Tabii bizim size birşey söylemek haddimize değil, sonuçta oturduğun yerden yargılamak karar vermek kolay. Ama davranışı çok lakayıt, olayı ciddiye almıyor gibi. Çok üzülerek söylüyorum, acaba işin içinde başkası olmuş olabilir mi?

Öyle bir şey varsa ruhum bile duymamıştır. Hiç şüpheleneceğim bir şey olmadı. Bir tarafım ara say söv boşanacağını söyle diyor ama biliyorum beni daha çok hırslandırıp sinirlendirecek bir tarafımda diyorki gerçekten bitirmekse niyetin çok bitmiştir zaten şimdi farkediyosun bırak o da 1 2 haftaya farkeder hiç arama sessizliğine gömül o hiç girmemiş gibi hayatıma

Adam bence sizin yönlendirme ve cabalarinizla sizinle bir yola girmiş.Simdi siz bırakınca sessize geçince o yoldan sapıyor.Aslinda surekli ayri kalmanizda aile olma hissini anlamama en azından sizle olmayi aliskanlik haline getirememeye sebep olmuş.Siz kendinizi geri cekin bakalim adamin hayatinin neresindesiniz?Ne hissedio size?Eger olumsuzsa bence sizi seven sizin icin uğraşan biriyle hayatıniza devam edin.Birazda sizin icin esiniz ya da baskasi yorulsun artik

Nasıl sabrettiniz bunca zaman.tas olsa çatlar. Sizinki evlilikten ziyade evcilik oyununa dönmüş. Geç bile kalmışsınız bu kararı vermekte,hakkinizda hayırlısı..

Sessiz moda aldım kendimi onu da kendi haline bıraktım ne var biliyormusun onda değişen bir şey yok sabahları günaydın tatlım yazıyor cevapsız bırakıyorum arıyor açmıyorum başka da bir iletişim Yök demekki ben aramayınca yazmayınca adamın kurup kuracağı temas buymuş. Çocuğu görüntülü aramak istiyor aradığında direk çocuğa veriyorum beni ne duyuyor ne görüyor. Boşanınca da bu halimizden farklı olmayız heralde

Ne kadar iğrenç bi adam bu adam eşiniz çocuğunu da mi merak etmiyor çalışıyor musunuz maddi gücünüz var mi aileniz destekçi mi haberleri var mı bu derece sorumsuz olduğundan ?

Ne kadar iğrenç bi adam bu adam eşiniz çocuğunu da mi merak etmiyor çalışıyor musunuz maddi gücünüz var mi aileniz destekçi mi haberleri var mı bu derece sorumsuz olduğundan ?
Çok şükür çalışıyorum, çocuğunu 2 günde bir 10 dk görüntülü arıyor, ailem farkında sorumsuzlugun sma boşanma açıklaması yapmadım

3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz demişsiniz ya ne kadar sürecek bu sonrasında birinden birinin diğerinin şehrine gelme olasılığı nedir yani? Belki böyle bi durum olup yeniden bir araya geldiğinizde toparlayacaksınızdır o yüzden soruyorum.

Bu yıl sonunda bitecek ayrılık. Aynı yerde olsak illaki etkileşime geçeriz ama bana değer vermiyor gerçeğini nasıl unutucam. Adam sevmiyor beni

Peki eskiden beraber yaşadığınız zamanda size ilgisiz miydi?
uzun yönlendirmeler sonucunda iyiye yakın oldu . Şöyle ki hamileyken misafir gittiğimiz onun akrabalarının evindeyken hiç kimseye hiç bir şey söylemeden kaybolmuştu ortadan meğerse bir diğer akrabasının evine gitmiş herkes merak ediyo bunu karısı olduğum İçin bana soruyorlar benim haberim Yök demek kötü hissettirmişti diğer bir taraftan sap gibi bırakmıştı beni. Sonralarda ise ortak bir amacımız olan ( daha çok benim amacım) bir konuda elimdeki tüm imkanları kullanmıştı her şey ortaya koymuştu yeni bebeğimiz olmuştu her konuda destek oluyodu ama yine tilkilikleri de oluyordu ufak

Bu yıl sonunda bitecek ayrılık. Aynı yerde olsak illaki etkileşime geçeriz ama bana değer vermiyor gerçeğini nasıl unutucam. Adam sevmiyor beni
Diğer cevaplarınızdan hareketle zaten aynı şehirde iken de çok doğru davranışlarda bulunmuyormuş size. Değer görmediğinizin de farkındasınız bu bile güzel bir şey hayatınızla ilgili doğru kararlar almanız için.

O kendine göre muazzam bir eş. Az önce ona sinyali verdim. Paylaşım yapmış bir de birine ne kadar çok değer verirsen senden okadar uzaklaşır diye

merhabalar..ben size benzer seyler yasadim 8 senelik beraberlik..3 yillik evlilik 1 bucukyasinda bir bebegim var ve 10 ocakta bosandik..sizin gibi olmustu son 1 sene umrunda bile degildim yuzume bakmadan konusuyordu yanyana oturmuyorduk bile..annenlere git diyordu hamileligimi bahane ederek onlar daha iyi bakar diyordu..ben tum ilgisizlige sevgisizlige sabrettim ama ne oldu sonunda o istedi bosanmayi ve bosandik.demek istedigim simdi boyleyse esiniz bir yola girmis demektir ve bu yoldan dönmuyorlar..ben de ugrastim ama olmadi..simdi bir yabanci gbiyiz cocugunuda haftada bir ya arar 5 dakika gorur ya onu da yapmaz.bunlar gercek sevginin ne demek oldugunu anlamamis hayatlari boyunca özgur yasamak isteyen insanlar.aile olmanin önemini anlayamiyorlar malesef

Pe
peli şu an eski eşiniz nasıl bir yol izliyor . Ayrılınca özellikle yöneldiği birşeyler oldu mu

babasi vefat etmis.annesi ve kardesleri il disinda zaten..dedigim gibi haftada bir gelir gorur yarim saat kadar..okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…