sozlum her zaman olmasada eskı sevgılılerınden,herhangı bı kızdan ornek verır,ben yapsam kıyametler kopar.herhangı bı unlunun guzellıgındn hıc benım alınıp alınmayacagımı hesaba katmadan yorumlar.
hasta oldugumu soylerım dıkkat et der ama ben demeden nasıl oldun demedı bıle bu benı cok kırdı acıklamasıda sen bugun yorgun oldugunu soyledın ondan sormadım.
oyle hedıyeler surprızler sunca senedır gormedım
kavga ederız ben alınırım yıne ben laf atmadan konusmaz
kadın oldugumu hıssedemıyorum cok acı bısey buondan da kopamıyodum huyu bu dıye onu kabullen bunu kabullen bırde baktım kı ben ben degılım ama onun egosu tavan hıc bı odun vermedı kendınden ama lafta cok sevıyor
sevgı yıllarca suren beraberlık emekherşeyin bu kadar farkındasınız
hele ki kendinizin siz olmadığınızın
yani bu kadar farkındayken
neden ayrılmıyorsunuz???
cıkma ve ve yenı söz olduKac yIllIk evlisiniz?
nasıl yapacagımı bıle bılmıyorum cunku kinci bırı degılım kuslugum hemen gecerSen de ödün verme bakalım ne yapacak...Şöyle bi silkele bakalım onu...
Bunu popi KK repliklerine eklemek lazım, çok sık okumaya başladım da. Bu emek falan değil, kabulleniş. Seni mutsuz ediyorsa bırakacaksın, kimse vazgeçilmez değildir.sevgı yıllarca suren beraberlık emekbılmıyorum
tepkıne bayıldım :) bunca zaman verdıgıme mı yanayım deger gormeyısıme mı hersey para degıl ama baska seylerde yokAna sozluymussunz...evli degilmissiniz..ayrilin o zaman cnm..madem mutlu edemiyor sizi
haklısın tabıkı duzelır sımdı duzelır sonrakı tartısmada duzelcek boyle dıye dıye aylar yıllar gectıBunu popi KK repliklerine eklemek lazım, çok sık okumaya başladım da. Bu emek falan değil, kabulleniş. Seni mutsuz ediyorsa bırakacaksın, kimse vazgeçilmez değildir.
tamam öyledir önce şöyle bi kendinize gelin....Bişey size yanlış mı geliyor yapmayın...Aramazsa ilk arayan siz olmayın..Küs müsünüz ilk adım ondan gelsin siz haklıysanız tabii...Kendinizi biraz geriye çekip şöyle bi izleyin bakalım napacak? İllaki tepki verecektir değiştin diyecek hatta peşinize düşecektir...nasıl yapacagımı bıle bılmıyorum cunku kinci bırı degılım kuslugum hemen gecer
haklısınız sızede ama ah kabullenıp gucumu toplayıp dıyebılsemşimdiden böyle olan bir adam ileride nasıl olur ve şimdiden böyle bir tavırdan rahatsız olan siz ileride nasıl olursunuz bunu iyice düşünün derim..
sevgiler..
sozlum her zaman olmasada eskı sevgılılerınden,herhangı bı kızdan ornek verır,ben yapsam kıyametler kopar.herhangı bı unlunun guzellıgındn hıc benım alınıp alınmayacagımı hesaba katmadan yorumlar.
hasta oldugumu soylerım dıkkat et der ama ben demeden nasıl oldun demedı bıle bu benı cok kırdı acıklamasıda sen bugun yorgun oldugunu soyledın ondan sormadım.
oyle hedıyeler surprızler sunca senedır gormedım
kavga ederız ben alınırım yıne ben laf atmadan konusmaz
kadın oldugumu hıssedemıyorum cok acı bısey buondan da kopamıyodum huyu bu dıye onu kabullen bunu kabullen bırde baktım kı ben ben degılım ama onun egosu tavan hıc bı odun vermedı kendınden ama lafta cok sevıyor
agzına yuregıne saglık tavrımı bellı edıcem duzelmezse tek yapılcak sey bu .. ınsan kendıne gelınce pek dusuncesız oluyo baskasına akıl verırımde uygulayamıyorum ıstecanım dün bir arkadaşa daha yazmıştım, o 21 yaşındaydı, sen kaç yaşındasın bilmiyorum
ona yazdığımın benzerini sana da yazayım
hayat tercihlerle yaşanır
ve senin gibi çoğu genç kız maalesef huzuru, sevildiğini hissetmeyi seçmek yerine uğraşmayı, savaşır gibi - mutsuz ilişkileri seçiyor
bu hayata bir kez geliyorsun, 1 kez bu yılları yaşıyorsun
sevgilinin seni mutlu etmesi gerekir, kendini değerli hissettirmesi gerekir
tam deli dolu, musmutlu yaşaman gereken gençlik yıllarını
didişerek, sevgisiz, huzursuz geçiriyorsun
aşkın, sevgililiğin mutluluğunu yaşamak varken, kendine bunu neden yapıyorsun?
yıllarca süren ilişki, emek demişsin
bunlar "mutsuzluğu" seçmek için yeterli değil bence ...
kısılık mı ıslerıne mı oyle gelıyo tek maddıyat degıl degersız hıssedısım ...Kişilikleri böyle bazılarının , ne çiçek var ne sürpriz ne de bir güzel söz , anca sözde seviliyoruz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?